2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7064147 بازدید | 685732 پست
ممنونم ازت فاطمه جانبرام دعا کن مامان فاطمه تو الان دعات مستجابوارد سیکل انتقال شدمچهارمین انتقاله د ...

نهال جونم انشالله اینبار دیگه اخرین بار باشه و ثمره ی عشقتو بغل بگیری انشالله امیدت ناامید نشه

ولی متن پیامتو خوندم بدنم مورمور شد از نینی خواستم برای خالش دعا کنه انشالله انتقالت مثبت بشه انشالله معجزه شو ببینی♥️

فقط 23 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلم سکست قلب تودلیم وایساد کاش قلب منم وایساد توان تحمل این دردو ندارم😭😭😭😭😭

وای چی میگی چطوری ممکنه ؟؟! چند هفته بودی عزیز؟؟

فقط 23 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

چیشده؟؟

رفتم دکتر گفت ساک طبیعی مایع طبیعی جای مناسب ولی ضربان قلب نداره قلبش وایساد دلم شکست

دلم شکست مادر شدنم ۲ماه طول کشید قلبم شکست الهی شکر من یه مادرم   💚💚💚🙏🙏🙏🙏🙏🙏💚💚 مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

وای چی میگی چطوری ممکنه ؟؟! چند هفته بودی عزیز؟؟

اصلا معلوم نبود دودفعه قلب گفت ضربان عالی امروز گفت نداره ۷هته دو روز آخ بمیرم برای پلم طاقت ندارم ویرانم

دلم شکست مادر شدنم ۲ماه طول کشید قلبم شکست الهی شکر من یه مادرم   💚💚💚🙏🙏🙏🙏🙏🙏💚💚 مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

فقط خوشحالم که به هیچ کس نگفتم که مراکز ناباروری میرم ،حالا اینایی که گفتم همه تحصیلکرده و جون هستنا ...

واقعا خدا هیچ بنده ای رو محتاج دکترا نکنه ....که هر چی میگن آدم مجبورا باید انجام بده و هر هزینه ای بخوان باید پرداخت کنه.....بعضیاشونم که از انسانیت بویی نبردن ....دقیقا آدم دلش خیلی میگیره .....کار خوبی کردی نگفتی ....مردم فقط منتظرن یه نفر یه نقطه ضعف داشته باشه اون نقطه رو بگیرن برای خودشون تفریح کنن

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
رفتم دکتر گفت ساک طبیعی مایع طبیعی جای مناسب ولی ضربان قلب نداره قلبش وایساد دلم شکست

ناراحت شدم ،خدا بهت صبر بده عزیزم😔😔😔

خانوما

من از فردا باید روزی دوبار شیاف پروژسترون و یک امپول پروژسترون بزنم

بعد گفتن امپولت رو صب بزن

تا ساعت ۱۰ درمانگاهمون نمیاد ک برم امپول بزنم

اونوقت شیافم میشه ۲ نصف شب چون اگه بخوام هشت ساعت فاصله بیفته ی شیافام میشه نصف شب

اشکال نداره بیشتر از ۸ ساعت فاصله بیفته؟ مثلا ۱۲ شب استفاده کنم شیاف رو؟ ۱۰ آمپول دوباره ۸ شب شیاف 

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
شرع راضی قانون راضی علم راضی بعد یه عده نفسشون از جای گرم بلند میشه ناراضی، ،

والا 😂😂😂 

چقدر حق گفتی 

یه دفعه تو جمعی بودم که نمیدونستن من ناباروری دارم تو اون جمع میگفتن حتی ای وی اف زن و مرد هم مشکل د ...

آره عزیزم بقیه نمیدونن ما چی میکشیم، کیه که بدش بیاد بدون انجام اینکارا فرزنددار بشه...یه جوری میگن رفته کاشته که انگار چیکار کردیم