2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042742 بازدید | 684270 پست
چشم عزیزم رو چشمم.ولی زیاد نگران نباش خدا همیشه دقیقه ۹۰ بهترین معجزه رو نشون میده.فقط تلاش کن و خست ...

فدات بشم عزیزم دلم. با دعای شما دوستان. حتما همینطوره امیدم بخداست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانما من امروز ۱۲ سیکلم بود ازمایش دادم منفی بود و عدد بتا ۵ بود داروهام را ول کردم چون جنین ۵ روزه انتقال داده بودم و با این عدد دیگه میدونم متفیه

حالا سوالم اینه الان که دارو ها انتقال را مصرف کردم و... اگه پریود شدم لتروزول مصرف کنم اشکال داره؟؟؟

من نگران اینم که این عدد بالای دی اف آی. باعث توقف رشد جنین داره میشه. ممکنه؟ فقط خدا خودش بهمون رحم ...

اگه خودتون ایمنی دارید هم باعث توقف رشد  میشه اما براdFI 
 سرویس بهداشتی و حمام تا جایی که میشه با اب سرد باشه اب داغ و جکوزی و ابگرم و کرسی ممنوع حتی تابستون باید شلوار خنک باشه
لباس زیرشون نخ خالص ویکم ازاد باشه
گوشی به هیچ عنوان تو جیب شلوار نباشه
در هفته حداقل ۲بار تخلیه اسپرم داشته باشن
رو بیضه ها یخ بزارن
به هیچ عنوان باد سشوار به بدنشون نگیرن
هفته ای حداقل دوبار تخم مرغ با روغن زیتون و پیاز بخورن
هر مغزیجاتی که در توانتون هست (پسته،گردو،فندق،بادام درختی،بادام کوهی)پودر بکنید با پودر نارگیل و کنجد و گرده نخل خرما و ۴شیره و عسل مخلوط کنید همه را بزارید یخچال روزی ۲-۳تا قاشق (برای زن واسه قبل تخمک کشی خوبه برای مرد واسه حجم و شکل و تحرک اسپرم و dfi)
قرص فرتیل اید اقایان و اسپریژن هم بخوره
اگه تمام این کارا را رعایت کنه همش باهم انجام شه تخلیه اسپرم هم مرتب باشه در عرض ۲ماه نتیجه میگیرین
از شوهرم ۳۶ بود ۳ سال زیر نظر دکتر صالحی نهایت شد ۳۴ و حجم و شکل و ح کت و همش مشکل داشت اجازهivfهم بهمون نمیدادن با انجام اینکارا یهو شد ۷ که دکتر گفت حتما اشتباه شده تکرار کرد یه ازمایشگاه دیگه و دید درسته

دقیقا من این حس رو ب امام رضا دارم قبل انتقال سومم رفتم و باهاش شرط کردم ک بین خودمون بود و نشد و می ...

من انقد این دفعه اخر به همه متوسل شدم ک دقیقا نمیدونم حاجتمو از کدوم امام گرفتم..

رفته بودم حرم امام رضا خیلی گریه کردم ( قبلا هم گفتم امام رضا معجزه کرد و زندگیم درست شد) بعدش اتفاقی قسمت شد رفتم کربلا اونجا هم دلم خیلی شکست

تو محرمم شب سوم دلم خیلی شکست این خانما کش مو عروسک اینا اورده بودن گفتن خانم رقیه حاجت داده بچه دار شدیم

نظر های اینبارم قاطی پاتیه 

هم برای خانم رقیه هم حضرت ابوالفضل روز ۹ محرم

هم امام حسین و امام رضا..

چندتا نذر متفاوت ... 

ولی جواب گرفتم اینبار خیلی دلشکسته تر از موقع های دیگه بودم همیشه ناراحت و ناامید بودم ولی دلشکسته نبودم

همیشه ب خودکشی و طلاقو کارای خاکبرسری‌ فکر میکردم ولی دل شکسته نبودم 

اینبار خیلی فرق داشت 

امیدوارم شماهم به زودی زود معجزه خدارو ببینی عزیزم ♥️ 

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

من انقد این دفعه اخر به همه متوسل شدم ک دقیقا نمیدونم حاجتمو از کدوم امام گرفتم..رفته بودم حرم امام ...

نذر ‌رو نوشتم نظر🥴🤦🏻‍♀️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

اره واقعا من حاضرم کل زندگیمو بدم ک یه ثانیه بغلش کنم.شوهرمم کلی دلداریم داد ک نگران نباش حتی شده ما ...

ماها دیگه ته خطیم به همه چیز راضیی هستیم 

من خودم خیلی کارا کردم تا الان باردار شدم خیلی فکرا و...

به کاری که من کردم چی نمیخوای فکر کنی؟

شاید خدا خواست و باردار شدی♥️

نمیدونم حکمت چیه اصلا سردر نمیارم انشالله بهترین ها برات رقم بخوره عزیزم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برادر شوهرم بیضه ش درد میکرد رفته آزمایشگاه معمولی آزمایش داده نرمال خورده 

هممون میدونیم ک آزمایشگاه معمولی اصلا خوب نیست... ب مادرشوهرمم گفتم ولی اثری نداشت

میترسم خدایی نکرده مثل شوهرم بشه الان ۱۸ سالشه

شوهرمم همیشه یکی از بیضه هاش درد میکرد از مجردیش

خواهر شوهرمم تنبلی داره ۱۴ سالشه🥲 برای اونم نگرانم واقعا دلم نمی‌خواد هیچکدومشون سختی های منو امتحان کنن

میدونم ک این موضوع ناباروری من ارثی بوده مامان باباش ب سختی بچه دار شدن....

و الانم مشکل اینا... کاش جدی بگیرن واقعا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ولی من پنج شش ساله میرم و.....

شاید امام حسین از بس دوست داره و میخاد هی بری پیشش، لفتش میده

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
من انقد این دفعه اخر به همه متوسل شدم ک دقیقا نمیدونم حاجتمو از کدوم امام گرفتم..رفته بودم حرم امام ...

دقیقا منم امروز خیلی دلم شکست خیلی .انشاالله خدا نی نی روبرات حفظ کنه.من انقدنذر کردم ک تو دفترنوشتم یادم نره

رحم اجاره ای خوبه اما بنظرم راه اخره مگر مشکل از رحم باشه ک من هیچوقت مشکل از رحمم نبوده .بااینکه یا ...

عزمزم متاسفم .اینجور مواقع واقعا نمیدونم چطوری دلداری بدم .دعا میکنم خدا بهت آرامش بده و باز با قدرت بلند شی.رکسانا جون شما فک کنم سنی هم نداری و کلی هنوز وقت داری واسه تلاش کردن .تازه این که هزینه هاتون رایگان هست خودش یه انرژی مثبت هست .همین فک کردن به هزینه کلی به آدم استرس میده اینقدر که این دکترا بی‌انصافی میکنن.

آره رحم اجاره ای قدم آخر هست .ولی گاهی میبینی رحم هم مشکل نداره دکتر همیشه تعریف میکنه و جنین هم خوبه و بازم نمیشه .دیگه به جایی میرسی که خودت به این نتیجه میرسی که بری دنبال رحم .بدون اینکه دکتر گفته باشه خودت این راه رو انتخاب میکنی .خود من  بعد از انتقال آخر احساس کردم خسته ام .احساس کردم دیگه توان شکست ندارم .احساس کردم هر آی وی اف منفی استرسم رو برای مرحله بعد بیشتر میکنه . پا روی همه چیز گذاشتم .توی طایفه مون اولین نفری هستم که دارم اینکار رو میکنم.انشالله هممون طعم مادر شدن رو بچشیم .مطمئنم خدا هیچکدوممون رو بدون بچه نمیزاره

ماها دیگه ته خطیم به همه چیز راضیی هستیم من خودم خیلی کارا کردم تا الان باردار شدم خیلی فکرا و...به ...

من همسرم مشکل اسپرم نداره گلم فقط تحرکش یکم کمه خودم تخمک اهدایی گرفتم .واینکه همسرم کلا گارد خیلی شدیدی نسبت ب جنین اهدایی و بچه از پرورشگاه داره و جرنه من همون سال لول از پرورشگاه یه بچه میاوردم و خلاص .من کلا ازمجردی دیدگاهمداین بود تا وقتی کلی بچه بی سرپرست عست چرابایدادم بچه بیاره اما چه کنم ک همسرم تواین مورد همراهم نیست

عزمزم متاسفم .اینجور مواقع واقعا نمیدونم چطوری دلداری بدم .دعا میکنم خدا بهت آرامش بده و باز با قدرت ...

من 28سالمه گلم. من فعلا ب سیم اخرنزدم ازلحاظ انتقال پادن یعنی هنوزم تواناییش رو پارم من ادم جنگجوییم اما خب یه جایی بالاخره صبرتموم میشه امیدوارم تاقبل تموم شدن صبرم بهش برسم اما اگرم نشد حتما میرم سراغ رحم اجاره ای.ماهم تاحالا کسی رو نداشتیم. راستی من شنیدم اگه ب شما دارو بدن میتونید چند ماه ب نی نی شیر بدید .از این شکم مصنوعی هامیگرفتی ب کسی نمیگفتی چون مردم ما ماشاللله زخم زبون خیلی خوب بلدن بزنن عزیزم هزینه ش چطوریه ؟

اگه خودتون ایمنی دارید هم باعث توقف رشد میشه اما براdFI سرویس بهداشتی و حمام تا جایی که میشه با اب ...

ممنونم عزیزم. چشم حتما خمین کارا رو براش انجام میدم. من خودم برا ایمنی. چند دوره لنفوسیت تراپی انجام دادم حتی تو 8 هفته. و سرم آی وی آی جی زدم. قبل و بعده انتقالم. قرص پردنیزولون خوردم. واقعا دیگه نمیدونم چیکارکنم. تمام آزمایشات مربوط به ایمنی و انعقادی هم  دادم ولی گفتن نرماله

عزیز دلم ماهم اولش اصلا دلو جرعت نداشتیم ولی متاسفانه انقد تکرااااار شد که مجبور شدیم خودکفا بشیم.. ...

عزیزم محبت دارید شکر خدا دیروز صبح دوتا جوجه خوشگل برام انتقال دادن ،تو ابن سینا عکس جنین رو بهت نشون دادن ،خیلی باحال بود دوتا جنین ۴روزه کامپکت،انشالله خدا برام بخواد

🙏🙏رب هب لی من لدنک زریته طیبه انک سمیع الدعا🙏🙏

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

2810