2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042778 بازدید | 684272 پست
عزیزم این سوال برای منم پیش اومد، واقعیتش من ده ماه سر خود پردنیزولون خوردم، چون مرتب توی سیکل انتقا ...

ممنونم عزیزم چشم. حتما. خیلی پیگیری میکنم ولی اغلب بجایی نمیرسم. من دکتر غدد که انسولین برام داد روزی یه دونه متفورمین هم گفت بخور شبا. 

عزیزم من درکت میکنم و بارها و بارها این حس تو رو تجربه کردم. به خودت حق بده که ناراحت و ناامید بشی. ...

اره واقعا دیگه توانش رو ندارم اینور سال بخوام بهش فکرکنم خیلی سخت بود این دوباراخر برام.مرسی از دلداریت خدا نی نی تو حفظ بکنه گلم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برو کربلا، امام حسین محاله حاجت نده.من بعداز سومین انتقال منفیم گفتم باید برم کربلا تا بشه. رفتم و ا ...

دقیقا من این حس رو ب امام رضا دارم قبل انتقال سومم رفتم و باهاش شرط کردم ک بین خودمون بود و نشد و میدونم ک خودش نخواست بشه .لینبارمیرم و ازش میخوام ضامنم بشه 

عزیزم دی اف ای یاهمون مقدارشکست dnaاسپرم اگ کمتراز15باشه اسپرم قویه اگ 15تا30باشه متوسطه بیشتراز30قد ...

من نگران اینم که این عدد بالای دی اف آی. باعث توقف رشد جنین داره میشه. ممکنه؟ فقط خدا خودش بهمون رحم کنه. گاهی آدم کم میاره. شما تهران میری دکتر؟ یه ویزیت نمیتونی بیایی شیراز با پزشکی اینجا هم مشورت کنی؟ ممکنه یکی یه راهکار بده که بقیه بهش اهمیتی نمیدادن. یا مدتی درمان رها کن. فقط ورزش و پیاده روی بکن. منم فعلا رها کردم. شاید دی ماه برم دنبالش. میخوام استراحت کنم. چیه تمام زندگی ما شده بچه. نه خوشی نه شادی نه هیچی. بخدا. 

اشکالی نداره گلم. حتی اگه تو م شد بازم اهدایی بگیر چه عیبی داره. هرچقدرم هزینه کنی ارزش یل لحظه بچه ...

اره واقعا من حاضرم کل زندگیمو بدم ک یه ثانیه بغلش کنم.شوهرمم کلی دلداریم داد ک نگران نباش حتی شده ماشین بفروشم رحم لجاره ای بگیرم نمیزارم ناراحت باشی.ولی من اصلا مشکلم رحم نیست همیشه رحم بی نظیر جنین عالی .فقط شک ب dfiدارم چون ماهیچوقت لین ازمایش رو ندادیم

اره واقعا من حاضرم کل زندگیمو بدم ک یه ثانیه بغلش کنم.شوهرمم کلی دلداریم داد ک نگران نباش حتی شده ما ...

خب این که کاری نداره گلم. یه روز برو مرکزی که تحت درمانی. به پزشک بگو برات بنویسه انجام بده. باید همسرت طبق دستوری که برا آزمایش اسپرم میدن. رعایت کنه. معمولا میگن سه روز از تخلیه اسپرم گذشته باشه همسرت روز 4 ام صبح بره نمونه بگیره تحویل آزمایشگاه بده هم حرکت و تعداد و مورفو رو میسنجن. هم دی اف آی. رو. و بعداز 48 ساعت معمولا جوابش حاضر میشه. 

اره واقعا من حاضرم کل زندگیمو بدم ک یه ثانیه بغلش کنم.شوهرمم کلی دلداریم داد ک نگران نباش حتی شده ما ...

منم بعداز این همه سقط واقعا کشش ندارم. و دارم رو رحم اجاره ای فکر میکنم. هنوز نتیجه گیری نکردم

خب این که کاری نداره گلم. یه روز برو مرکزی که تحت درمانی. به پزشک بگو برات بنویسه انجام بده. باید هم ...

خب من الان دوبسته جنین دارم ک تقریبا مال دوسال پیش باید اینارو انتقال بدم و اگرخدایی نکرده نشد و دوباره درمان شروع شد ازمایش بدع.میدونی چی برام جالبه؟اینکه من جنینام بسته دوتایی هیچوقت تو فرایند ذوب تاحالا حتی یکیش هم ازبین نرفته و همیشه بهترین کیفیت بودن .واقعا خودمم موندم ک چرانمیشه

منم بعداز این همه سقط واقعا کشش ندارم. و دارم رو رحم اجاره ای فکر میکنم. هنوز نتیجه گیری نکردم

رحم اجاره ای خوبه اما بنظرم راه اخره مگر مشکل از رحم باشه ک من هیچوقت مشکل از رحمم نبوده .بااینکه یائسگی زودرسم اما همیشه اندومترم بدون دارو هم خوب بوده و پریودمم منظمه

عزیزم من ۵بار انتقال داشتم سه تا منفی دوتا مثبت که سقط شدن و برام همه ی ازمایش هارو نوشتن همه سالم ...

منم شوهرم دکتر گفت واریکوسل داره ولی خفیف. ولی پروستات چک نکرده. ممنونم عزیزم که به این نکته اشاره کردید. میرم پیگیر اینم بشم. شاید مشکل این باشه. واقعا. چون بیشترین سقط بعلت توقف رشد میتونه از اسپرم باشه متاسفانه. 

رحم اجاره ای خوبه اما بنظرم راه اخره مگر مشکل از رحم باشه ک من هیچوقت مشکل از رحمم نبوده .بااینکه یا ...

خب میگم شاید رحم تا جایی بارداریو پیش میبره بعد جنین قلبش ایست میکنه. نرفتم بعداز آخرین انتقالم کارت جنینم بگیرم باورتون میشه. پارسال آذر ماه بوده. هرچی ازمرکز زنگ زدن. نشد که برم. و هربار بعدش رفتم کلا فراموش کرده بودم.پیششون مونده. برم بگیرم تعداد جنین باقیمانده مشخص بشه. تا هدر نرن. بزاریم رحم جایگزین اگه بارداری درست و سالم پیشرفت ینی مشکل از حم هست. ولی اگه بازم چنین اتفاقی افتاد ینی جنین مشکل داره. 

خب من الان دوبسته جنین دارم ک تقریبا مال دوسال پیش باید اینارو انتقال بدم و اگرخدایی نکرده نشد و دوب ...

خدا نمیخواد گلم. اگر اون بخواد غیر ممکن هم ممکن میشه. یه مدت ذهنت آزاد کن و راضی باش به رضای خدا. خودش برات درستش میکنه. 

دقیقا منم همیشه میگم ازعلم مطلقت ب دکترام بده درمان درست نشونمون بدنانشاءالله این دفه کارات خیلی عال ...

ممنونم عشقم فدای شما. همچنین برا خودت آرزوی موفقیت دارم. قطعا همه مون جواب صبورمون و زجری که داریم متحمل میشیم به بهترین نحو میگیریم. 

2810