2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042784 بازدید | 684272 پست
عزیزم اگ انسولين ازقبل شروع میکنی پس مدام کنترل هم میکردی دیگه. بالابودقندت باانسولین؟ اگ نه پس ازاو ...

کنترل میکردم ناشتا و دوساعت بعداز هروعده غذایی. در ظاهر طبق اون عددی که دکتر تعیین کرده. بودش. نمیدونم خدا فقط میدونه درد اصلی ماچیه. وفقط امید دارم و بهش اصرار کردم راه درست و درمان درست ازسمت خودش بندازه تو دل پزشکا. تا مشکلمون حل بشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قبل انتقال اگر تونستی برو پیش امام رضا.اینقدر مهربونه نمیتونه نه بگه بهت.حرز امام جواد هم بنداز گردن ...

همین تابستون رفتیم پیشش و ازش خواستم. اگه امکانش پیش بیاد بازم میرم. من میگم عجله نکنم برا انتقال. اول تلاش کنم شاید علت این ایست قلبی مشخص بشه.تصمیم دارم مدارک پزشکیمو ببرم چند تا دکتر مجرب دیگه ببینن. بالاخره هرکسی یه نظری و تجربه ای داره. تا تمام نظرات و باهم جمع بندی کنم و درنهایت بتونم تصمیم درستی بگیرم. آخه زندگیمون در گروه یه فرزنده.همسرامون بخوان باهامون بمونن. اطرافیان کاری میکنن که بالاخره سرشون میکنن ازما. خیلی چیزا ازهمین الان دیدم و نگرانم کرده. راه درمان راه سختیه. مردا میان ولی یه جایی کم میارن خسته میشن. برا همتون دعا میکنم مشکلتون حل بشه به بهترین نحو. و برا منم دعا کنید. 

دی اف ای داده شوهرم. یکبار 52 بود. با دارو بار دوم شد32 دوماه داشت مصرف می‌کرد و دکتر دید خوبه. گفت ...

عزیزم دی اف ای یاهمون مقدارشکست dnaاسپرم اگ کمتراز15باشه اسپرم قویه اگ 15تا30باشه متوسطه بیشتراز30قدرت اسپرم کمه. فک کنم این موردبامورفوفرق داره ک مثلا توای وی اف مورفو پایین ایرادی نداره ی راهی پیدامیشه فک کنم شکست دی ان ای توبارداری طبیعی وای وی اف یکیه البته تاجایی ک میدونم واسه همسرشماهم ک دکترتایید کرده بودخوبه. 32 با30فرقی نداره تودرجه متوسطه نگران نباش. خیلیا باقدرت متوسط باردارن. اصلا این تغذیه ناسالم گوشتهای هورمونی ک مصرف میکنیم عده قلیلی اسپرم یا تخمک قوی دارن

کنترل میکردم ناشتا و دوساعت بعداز هروعده غذایی. در ظاهر طبق اون عددی که دکتر تعیین کرده. بودش. نمیدو ...

دقیقا منم همیشه میگم ازعلم مطلقت ب دکترام بده درمان درست نشونمون بدنانشاءالله این دفه کارات خیلی عالی پیش میره توکل کن بخدا کارت وشروع کن البته کارخوبی میکنی تحقیق میکنی همه جوانبو می‌سنجی این خودش برگ برندس.انشالله بهتریناسرراهت قراربگیره عزیزم بامادرشدنت خوشحالمون کنی❤️‍🔥

همین تابستون رفتیم پیشش و ازش خواستم. اگه امکانش پیش بیاد بازم میرم. من میگم عجله نکنم برا انتقال. ا ...

چشم عزیزم رو چشمم.ولی زیاد نگران نباش خدا همیشه دقیقه ۹۰ بهترین معجزه رو نشون میده.فقط تلاش کن و خسته نشو.من مطمنم این دفعه مامان میشی

بازم منفی شد😭😭😭😭خدا چی تو من دیده اخه انقدعذاب بهم میده چرا بامن مهربون نیست اخه چیکارباید میکردم ک نکردم من ک باتقدیرم کناراومدم پس چرابازم برام نخواست دارم خفه میشم دیگه بریدم واقعا خسته م .چرا معجزه برامن وجود نداره اخه .

بازم منفی شد😭😭😭😭خدا چی تو من دیده اخه انقدعذاب بهم میده چرا بامن مهربون نیست اخه چیکارباید میکرد ...

الهی بگردم 😔😔خداب قلبت آرامش بده. قربونت خدارحم الراحمینه ببین کجامیخوادمعجزشوبهت نشون بده.منم بعصامثل توفک میکنم میگم خدا دوستم نداره یامن گناهی کردم ک فراموش کردم گناهموبخاطرایناست عذاب میکشم ولی ب ی چیزایی ک فک میکنم میبینم اینطورام نیست درسته خیلی چیزا توطبیعت ضدونقیضه.ولی بازم هرچی فک میکنم میبینم مگه اماما بد بودن ک این همه عذاب کشیدن الان امام زمان توغربته تنهاست غریبه دلم میگیره واسه غربتش یعنی خداباهاش مهربون نیس پس ربطی نداره فقط دعامیکنم هرچه زوترکارهممون بخیروخوشی جوربشه عاقبت بخیر بشیم

الهی بگردم 😔😔خداب قلبت آرامش بده. قربونت خدارحم الراحمینه ببین کجامیخوادمعجزشوبهت نشون بده.منم بعص ...

خیلی بد بریدم خیلی اما بازم اخر اخرش ب خودش برمیگردم چون پناهی جزخودش ندارم .من خیلی جنگجوترازاین حرفام میشکنم امابازم قوی ادامه میدم انقد ک خودش بگه بسه بیااینم اون معجزه ای ک براتو کنار گذاشته بودم.

دوستان شوهرم سنو بیضه داده نوشته واریکوسل داره قبل هم یه سنو داد نوشته بود واریکوسل 

میخوام بدونم یکین مثلا واریکوسل انواع نداره ؟

اخه برایه پارسال گریدش ۱بود امثال زده ۲ نمیدونم چیه جریانش 

دوستان من چهاربار انتقال داشتم. که سه تاش اولش موفق بود و تا هشت هفتگی حدودا قلب داشتن. بعد دچار ایس ...

عزیزم من  ۵بار انتقال داشتم سه تا منفی دوتا مثبت که سقط شدن و برام همه ی ازمایش هارو نوشتن همه سالم کاریوتایپ ببین ایمنی انعقادیم بده وبعد کلیی بدو بدو همسر جان واریکوسل داره و پروستاتشم مشکل داره که میگن میتونه دلیلش باشه چون قبلش دارو نخورده حالا اونم قطعی نیست منم دلو جرات انتقال ندارم به خدا میترسم برمو باز سقط بشه همه ازمایششون مثبت میشه راحت میشن ماها تازززززه اول بد بختیامونه

بازم منفی شد😭😭😭😭خدا چی تو من دیده اخه انقدعذاب بهم میده چرا بامن مهربون نیست اخه چیکارباید میکرد ...

عزیزم واقعا متاسفم ،درکت میکنم و باور کن باهات گریه کردم،

رکسانا انتقال چندم بودی؟

کدوم مرکز انتقال دادی؟

2810