2777
2789

تا الان بیدارم

دعا کنید برای ارامشم. خسته شدم ازش ای خداا

لطفا برای برآورده شدن حاجتم‌یه صلوات بفرستید    هرکس دعا کرد رپلای کنه دعاشون میکنم خیر ببینید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
تو ام پشت سرش حرف بزن تو روشم حرف بزن

😅😅😅

به خدا گفتم خدایاااااات زبون بقیه شو بام حرف بزن

راهکارت رو از زبون کاربرا برام بنویس

تو راهکار بده.   از بس ذهنم دآغونه

باحال گفتی😅😅

لطفا برای برآورده شدن حاجتم‌یه صلوات بفرستید    هرکس دعا کرد رپلای کنه دعاشون میکنم خیر ببینید
گشنشه داره میخوره بزار بخوره💩

همیشه باید ببینمش ائ خدااااااا

هیچ  وقت ازدواج  نزدیک نکنید. ک پشت سرتون به واسطه ها و فامیل حرف بزنن

عادت کن به نظرم و بی تفاوت باش اگر برات سخته یاد بگیر که چطور این کار رو بکنی 

از اینکه ذهنیت دیگران رو خراب کنه هم نترس ، دیگرانی که با شنیدن یک طرفه بخوان قضاوتت کنن نظر و فکرشون کمترین ارزش و اعتباری نداره چون آدم های کم عقلی هستن چه اهمیتی داره که چهار تا کم عقل تر از مادرشوهرت بشینن پای حرفاش و قضاوتت کنن؟ 

زمانی میتونی ناراحت باشی که روی زندگیت اثر منفی بذاره یعنی مخ شوهرت رو شستشو بده با منفی گفتن که دیگه اینجاست که باید برید زوج درمانگر وگرنه اصلا از نظر من ارزش فکر کردن هم نداره این موضوع بذار انقدر بگه تا بترکه 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
باید یه جایی به این برسی که خودت مهمی و خودتو دوست داشته باشی اون موقع هرچی بگن میگی ول کن خودم نارا ...

میخوام خودمو دوست داشته باشم شروع کردم درس خوندن

هی یادش میفتم

ما ترکا یه ضرب المثل شیرینی داریم که میگه دالون دا دیین دالو یسین گاباقوندا دیدن گاباقوو🤣

معنی شو هم میگفتی 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
برای آرامش دلت آیه الکرسی خوندم💚هر روز از خواب بیدار میشی آیه الکرسی و چهار قل بخون برای دفع دشمن خ ...

مرسی عزیز دلم

اسمم زهراست

یادم افتادی دعام کن  اسمم بیار پیش خدا

حتی شوهرمم ارومم نمیکنه

2810