2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042705 بازدید | 684270 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان ببخشید کسایی که تجربه سقط داشتن ، پریود بعدی تون چطور بود؟

متاسفانه یادم نمیاد تو قبلیا چطور بود . من ی هفته زودتر پریود شدم و اینکه خییییلی کمه‌ .  با عرض معذرت فقط رو نوار خون میبینم اونم کم و اصلا اینجوری نیس ک حالت خونریزی داشته باشه و بریزه. می‌خوام ببینم این حالت طبیعیه؟ 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اگه میشه منم اضافه کن گلم منم دوباره رفتم توی سیکل انتقال این بار بهم گفت آندومتر سی هست و خیلی نگرا ...

نوشتم عزیزم انشالله حاجتروا بشی 🤍 

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

دخترابرای انتقال آخه عکس رنگی رحم واجبه عایا؟؟؟؟

عزیزم من دیر پیامتو دیدم نمیدونم مفید باشه یا نه وای تو عکس معلوم میشه لوله هات هیدرو هستن یه نه اگه هیدرو باشن مایعی ترشح میشه مانع لانه گزینی جنین میشه پس به دکترت اعتماد کن

سلام دوستان ببخشید کسایی که تجربه سقط داشتن ، پریود بعدی تون چطور بود؟متاسفانه یادم نمیاد تو قبلیا چ ...

سلام الا جونم کورتاژ شدی اگه اره دکتر به من گفت که طبیعیه چون دیواره رو خراش دادن نازک شده ولی اگه نشدی نمیدونم 

الهی من قربون توو مهتاب جون بشم😍❤️‍🔥🥰خدا خیرتون بده زندگیتون همیشه خوش لبتون خندون تنتون سلامت با ...

😘😘 انشالله حاجتروا بشی قشنگم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

آره واقعا خدا رو شکر همسرم خیلی همراهه، با این که خودش مشکلی نداره، حتی بهم پیشنهاد اسپرم اهدایی هم ...

خداروشکر. عزیزم اگ جدی ومحکم تصمیمتوگرفتی پس زوتردنبالش باش انشاءالله ک خدا مسیر روشن وخیری روبهت نشون میده. 

قربونت چاره چیه آخه اینطوریم اذیت میشی میگی بسختی نفس میکشی بینیت کیپه خوب اکسیژن کافی دریافت نمیکنی ...

زور سعید بیشتر بود برام وقت‌ حلق و بینی گرفته...

اخه خودمم نمیدونم چمه چی بگم به دکتر ؟

نمی‌فهمم آلرژیه سینوزیته چیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ممنونم ازت عزیزم خودت و نی نی سلامت باشید انشالله تو رو خدا دعا کنید من باردار بشم بزودی جای دخترم پ ...

دورت بگردم 🥺🫂 انشالله به زودی زود معجزه خدارو ببینی عزیزم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

زور سعید بیشتر بود برام وقت‌ حلق و بینی گرفته...اخه خودمم نمیدونم چمه چی بگم به دکتر ؟نمی‌فهمم آلرژی ...

عزیزم خوبه ک بری. فک کنم آلرژی داری چون ازتابستونه یادمه این حالاتوداری. لامصب بعضی بیماری‌ها توبارداری یاخوب میشن موقتی یاتشدیدمیشن. برودکتر ی شرح حال خیلی خوب بده تادکترراهکاردرستی بده ی چیزی نگی دکتر گمراه بشه😜شوخی کردم هرعلایمی ک داریو ب دکتربگوکاملودقیق. ان‌شاءالله خوب میشی مامانی🙏🙏

2810