2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042717 بازدید | 684270 پست
چهارشنبه بعدی .دیروز بی بی زدم هاله انداخت کاملاواضحه اماخب 3روز بود ازامپول hcgمیگذشت دیگه نمیدونم ...

بخودت استرس نده..بگو هر چی شد..فقط شوهرت بات پایه باشه تو دکتر رفتن خوبه..

انتقال اخری بابام و شوهرم باهام اومدن..دوتاشون تو نمازخونه خواب بودن خودم رفتم بیدارشون کردم😄

شوهرم حوصلش سرمیرفت منتظرم بمونه بابامم اومده بود.ایقد باهم حرف زدن دیگه خسته شدن خوابشون برد.

منم ریلکس راه میرفتم انگار ن انگار انتقال داده بودم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم انشالله که جواب بگیرین منم ۲ ماه دیگه میرم واسه کاشت میخواستم بدونم چقدر تا الان امپول زد ...

منکه جنین فریز داشته بودم..خبر از هزینه های جدید ندارم..

من بچه م بدنیا اومده.

امپولای بعد از انتقال ک تا اخر انتقال هستن .بنا ب تشخیص دکتر تا یکماه بعدش هم ادامه داره..

من قبل از پانکچر اینا مطب میرفتم.دیگه دکتر تاریخ عمل بم میداد. و همون تاریخ میرفتم.حوصله بیمارستان اینا رو نداشتم ک اونجا برا ویزیت دکتر اینا برم.

دیگه انتقال رفت و امد زیاد داره

منکه جنین فریز داشته بودم..خبر از هزینه های جدید ندارم..من بچه م بدنیا اومده.امپولای بعد از انتقال ک ...

الهی عزیزم خدا حفظش کنه برات انشالله ببخشید اصلا حواسم به تاریخ نبود برام دعا کن حتما عزیزم

من الان انتقال دادم عزیزم.روزاول انتقال روزچهارم و روز هفتم یعنی هر3روز یکبار

چرا دکترم به من نمیده؟؟؟؟؟؟دوبار یه مرکز رفتم.بار سدم دخترمو عوض کردم‌.بهم هیستروسکوپی شو بعد جنین انتقال بده....قبول نکردم....که خب منفی شدم.این ماه نوبت هیستروسکوپی و خراش آندومتر دارم.شما هییترو کردین تا حالا؟تاثیر داره خراش؟

چرا دکترم به من نمیده؟؟؟؟؟؟دوبار یه مرکز رفتم.بار سدم دخترمو عوض کردم‌.بهم هیستروسکوپی شو بعد جنین ا ...

من انتقال سومم هیسترو شدم و خراش برامن تاثیری نداشت شاید خدانخواست نمیدونم .تنهاچیزی ک تو این انتقالم تغییر کرده سرم آی وی آی جی زدم ک حالا باید ببینم نتیجه چی میشه

سلام گلم ممنونم ازراهنماییتون. چشم بهشون میگم. تو روستا هستن. تا شهر مسیرشون دوره. وسیله ندارن. مرتب ...

آخه هفته ۱۳ دیگه وقته انتی هست دیر تر بره ممکنه دیر بشه، اصلا نباید به علائم توجه کنه ممکنه یه روز باشه یه روز نباشه کلا، و اینکه علائم برای هر کسی خاص خودش هست پس نباید مقایسه کنه که استرس بگیره، سوره حجرات و فجر و صلوات حضرت زهرا رو بخونه برای حفظ جنین خوبه

2810