2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042718 بازدید | 684270 پست
قربونت عزیزم خودت چطوری؟ در حال حاضر پریودم ، دیروز شدم اونم خیلی سنگین،.. چه کار کنم از زن بودن همی ...

وای الهی دورت بگردم منم همیشه این فکر ها رو میکردم 

تازه ب جنگ هم فکز نمیکردم مثلا من تو ماشین بودم موتوری کوچولو دستش بود دلم میخواست از دستش بکشم فرار کنم

یا مثلا کسایی ک تو خیابون با بچه کوچیک نوزاد گدایی میکردن دلم میخواست بدزدمشون

شبا موقع خواب میگفتم چی میشد یکی بچه بیاره بزاره جلو خونمون

و حتی خیلی فکر های وحشتناک ترِ بی ناموسی🤦🏻‍♀️

انشالله خیلی خیلی زود مادر شدن رو تجربه کنی عزیزم ♥️ در آغوش کشیدن کوچولوی قشنگت رو در سلامت کامل 

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

انشاالله هرچی ک خیره و دلت اروم میشه برات اتفاق بیفته.اخه من هرسری جنینامم عالی بوده مورفوهم 10بوده ...

ممنونم عزیزم. 

منم همیشه جنینام خوب بودن، همیشه دکتر و جنین شناسم راضی بودن از کیفیت هاشون، چندباری هم بلاستشون کردیم ولی بی فایده.. من دو ماهه که دارم اواسط سیکلم سونو میدم هر بار برام زده فولیکول غالب با خطوط نامنظم... دیگه شک دارم واقعا به کیفیتشون... 

اینم بگم من یه بار مثبت شدم اونم با گرید b در واقع با ضعیف ترین جنین که هیچ امیدی بهش نبود، و تا اون زمان به جز عکس رنگی، دست کاری نکرده بودم بدنم رو، تنها داروم هم  بعد انتقال آمپول پروژسترون بود.

بعد از اون هر چی دارو اضافه شد حتی تقویتی هایی مثل اووابوست، یا داروهای ایمنی یا حتی هیسترو خراش و سرم همه نتیجه عکس دادن، همه شون رو هم خودم از دکتر خواستم برام انجام بدن... می گم ینی اگه دکتر نگفته لاپارا، بی خود بدنت رو دست کاری نکن. شاید علت منفی شدنا همین داروها و کارایی باشه که هجومی انجام می دیم... نمی ذاریم طبیعت بدنمون کار خودشو بکنه اونم هی بدتر پس می زنه...شایدم دارم اشتباه می کنم. 

به هر حال امیدوارم نتیجه این تلاش ها رو ببینیم، درسته که می گذره، می دونم آخرش خوبه، اما این روزایی که می گذرن عمر ما هستند.💔

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای الهی دورت بگردم منم همیشه این فکر ها رو میکردم تازه ب جنگ هم فکز نمیکردم مثلا من تو ماشین بودم م ...

قربونت عزیزم می دونم شما هم خیلی سختی کشیدین. همه مون احساسات و تجربیات مشترک زیاد داریم خدا رو شکر که سالهای طولانی انتظارت تموم شد. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

این که می گم تخمک اهدایی به خاطر اینه که خودم ۳ بار تخمک کشی کردم، و جمعا ۵بار انتقال بی نتیجه داشتم ...

دورت بگردم خیلی سختی کشیدی میفهمم ولی نگوبدبختی عزیزدلم خداروهزارمرتبه شکرهمسرخوب داری همراهیت میکنه سایش بالاسرت باشه  بخدامن تاپیکهای زیادی خوندم همسراشون همراهی نمیکنن این خودش ی دردبزرگیه.انشاالله خدا بزودی روزی توروهم میده میدونم کم طاقت شدی ولی کم نیار خداروشکر راههای زیادی هست واسه مادرشدن. کاش ی آزمایش هورمونی میدادی ببینی ذخیرت چقدره بعد واسه تخک اهدایی اقدام میکردی بافکرو خیال راحت ک بعدنگی کاش تخمک اهدایی نمیگرفتم تخمک خودم شایدخوب بود

ممنون عزیزم لطف کردی. واقعا ریلکس بودن خیلی مهمه. منم خیلیاروتومرکزی ک رفتم گفتن سرکاررفتیم یکی دو ر ...

گلم من دکترم گفت استراحت مطلق اصلا نیاز نیست حتی یه نفر گفت من جشن عقد دعوتم برم؟ دکتر گفت آره برو کلی هم برقص😁اتفاقا گفت جنین معلقه برا چی استراحت مطلق میکنید زندگی عادی بکنید 

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    

—♡بنام خداوند معجزه گر...🧡🌿

سوره_مزمل#  

برای حاجتروایی دوستان لطفاً طلاوت کنید :

《 ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ 》 ️ 

هرکی اسمش تو لیست نیست و دوست داره اسمش باشه لطفاً بهم اعلام کنید🙏🏻

شبی ۲ سوره به نیابت ۲عزیز خوانده میشه تا پایان چله🧡🌿 ممنون از مهتاب جون که تو این مسیر همراهم هستن انشالله حاجتروا بشن

در پناه حق ✨🌱🤍 

روز_هجدهم#  

۱- nesa66 🌻

۲- alaae 🌻

۳- الا11543 🌻

۴- س۱۳۶۷ 🌻

۵- مامانو_سوفی 🌻

۶- haniiijoooon 🌻

۷- خدایاتومیدانی🌻

۸- سحربانوو68🌻

۹- مهتاب444 🌻

۱۰- سارایییی 🌻

۱۱- ماهییا 🌻

۱۲- ssseffat 🌻

۱۳- داداشممم 🌻

۱۴- favali 🌻

۱۵- houra1400 🌻

۱۶- آناشید۹۹ 🌻

۱۷- یامنان🌻

۱۸- نهال۶۴۶۷ 🌻

۱۹- نگار۸۰ 🌻

۲۰- نهالیم 🌻

۲۱- رادیس۱۲ 🌻

۲۲- گندمک۱۱ 🌻

۲۳- shiva_ab 🌻

۲۴- rose_710 🌻

۲۵- zhiyan74 🌻

۲۶- ارکیدهابی 🌻

۲۷- طوطططیا 🌻

۲۸- atrin_arsen_atrina🌻

۲۹- joooodi🌻

۳۰- Poweroflove🌻 

۳۱- اهسته 🌻

۳۲- سپیدارجوجو 🌻

۳۳- avaaajon 🌻

۳۴- آلادیا 🌻

۳۵- @پونه00    

۳۶- @ماهورجان    

۳۷- panizpaliz

۳۸- عبدالواحد

۳۹- هیوا666 

4۰- شطرنجی  

4۱- زلیخاه۱۴۰۲ 

۴۲- zohrehjafari 

۴۳- گیسوگلابتونم 

۴۴- سهیلا_جون 

۴۵- ۲aftab 

۴۶- قاصدک_بیخبر 

۴۷- sarayyyyyy 

۴۸- baharrr7878 

۴۹- مارپلههههههه 

۵۰- atitalebi 

۵۱- raha686868 

۵۲- آسمانیترینم 

۵۳- happygirlss 

۵۴- کاپیتالاسیون 

۵۵- شیلا28 

۵۶- razleilaa 

۵۷- yas76۱۱ 

۵۸_ mmmmmmzzz 

۵۹_ معجزات 

۶۰- خب_که_چی_بشه 

۶۱- زینتیار 

۶۲- بانو113 

۶۳- maral_99 

۶۴- sofiya73 

۶۵- رکسانا۱۴۰۰ 

۶۶- 5golnarges 

۶۷- samin3835 

۶۸- _sharareh_

۶۹- طلوع۲

۷۰- merino

۷۱- پروانه۲۱

۷۲- خب_که_چی_بشه

۷۳- _بهاره_

۷۴- فطررس

۷۵- merino

۷۶- زهراعروس

۷۷- خانومیییی

۷۸- 

۷۹- 

۸۰- 

🌿🧡رُبما یُساق إلیک قدرٌ منَ اللّٰه خیرٌ من کل أحلامک

شاید معجزه ای از سوی خدا به سمت تو فرستاده شود که از همه ی آرزوهایت بهتر باشد ️🌿🧡

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیز دلم اصلا نگران نباش همه جای دنیا میگن بتا یکونیم تا دوبرابر میشه تازه اینم یه چیز تقریبی هستش م ...

فدات عزیزم نمیدونم والا دوستم اینطوری شد ترسیدم فاطمه جون توحالت تهوعت کی شروع شد من ۵هفته هستم هنوز ندارم کاش لا اقل  زود حالت تهوع بگیرم بفهمم قلب تشکیل شده

دورت بگردم خیلی سختی کشیدی میفهمم ولی نگوبدبختی عزیزدلم خداروهزارمرتبه شکرهمسرخوب داری همراهیت میکنه ...

آره واقعا خدا رو شکر همسرم خیلی همراهه، با این که خودش مشکلی نداره، حتی بهم پیشنهاد اسپرم اهدایی هم داده! هیچ مردی این کارو نمی کنه. خدا داره می بینه به هر دری می زنیم..هر کدوم حاضریم از حق خودمون بگذریم تا اون یکی به آرزوش برسه...

ذخیره خودم فکر نمی کنم خیلی‌ پایین اومده باشه مساله اینه که حاضر نیستم حتی یک آمپول سینال یا مشابهش رو بزنم... چون بی فایده است، جنینا نمی مونن. سه بار امتحان کردم. به نظرم منطقی تره یه راه دیگه امتحان کنیم. هر چند خیلی سخته.

سلام دوستانعزیزانی که مام انتقال داشتن با کدوم دکتر بودن؟ میخوام مجدد شروع کنم اینبار برم مام نمیدون ...

برو پیش علیرضایی یا لاهوتی خیلی خوبن سه تا دوستا خودم رفتن پیشش بار اول مثبت یکیشون رویان ۵ بار انتقال منفی اونجا بار اول باردار شدم . اون یکی هم پیش لاهوتی شوهرش اسپرم صفر بود تسته شد بار اول مثبت دخترش ی سالشه 

ممنون عزیزم همین دیگ آدم گرگیجه میگیره نمیدونیم کدوم بهتره چون توتاپیکهای دیگم خوندم بعضیاگفتن انتقا ...

منم بی خیال بودم. یعنی انقدر منفی شده بودم، دیگه امیدی نداشتم و میگفتم نمیشه

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
2810