2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042717 بازدید | 684270 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه هفته ۱۳ دیگه وقته انتی هست دیر تر بره ممکنه دیر بشه، اصلا نباید به علائم توجه کنه ممکنه یه روز ب ...

بله درست میگید منم خودم تجربه ندارم. ولی میام اینجا یا گروه دیگه از دوستان میپرسم بهشون میگم. گفت دکتر تاریخ براشون تعیین کرده که برن سونو ان تی. ان شاالله یکشنبه. هست. ان شاالله دست پر برگرده. و قسمت همه ی دوستای گلم. 

سلام ممنون ازلطفت عزیزدلم خداگل دخترتوحفظ کنه. همسرتونو میتونین تقویت کنین باتغذیه و دارو.عزیزم توان ...

سلام ممنون گلم 

همسرم دوبار واریکوسل عمل کرده 

دکترها گفتن هیچ فایده ای نداره هیچ داروی خاصی بهش ندادن

از عطاری و دارو گیاهی هم نتیجه نگرفتیم شایدم هم همسرم از بس ناامید بود درست داروها رو استفاده نکرد 

فقط قبل از نمونه اسپرم ویتامین ای خورد یه دوره که یکی از دکترها بهش گفته بود که شاید تاثیر داشته باشه 

خودم خیلی خیلی روحیه ام خوب بود 

چون دیگه سپرده بودم به خدا و بیخیال شده بودم 

اول و آخر خواست خدا بود ولی خوب من چون نامه انتقال جنین داشتم دیگه بیخیال این جنین ها شده بودم و زده بودم به بیخیالی از طرفی عروسی داداشم هم بود روز قبل انتقالم و خوب رحیه ام خیلی خوب بود چون سرگرم کارهای عروسی بودم

به نظرم اول از همه روحیه 

بعدم من به طب سنتی و اینا خیلی اعتقاد دارم 

یه دارو داره به نام باه زنان که توی بارداری و مسائل جنسی خیلی تاثیر داره من از قبل از تخمک کشی این دارو رو میخوردم 

قبل از تخمک کشی شبها هم شکمم و کمرم رو تو ناحیه تخمدانها با  روغن سیاه دونه چرب کردم و میبستم که تخمدانها گرم باشه (تخمک کشی انتقال نه هاااا)

بعد از انتقال خیلی ریلکس بودم به توصیه دکترم اصلا استراحت مطلق نبودم روز بعد انتقال مرخصی بودم و بعدش رفتم سرکار و زندگی عادی 

فقط آناناس خوردم 

پروتئین خوردم 

فست فود نخوردم 

زعفران نخوردم 

نارگیل و آب نارگیل خوردم 

و...کار سنگین نکردم 

از خونه خیلی رفتم بیرون که روحیه ام خوب باشه 

فقط اینا رو رعایت کردم 

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    
عزیزم سیکل طبیعی واسه همه امکان پذیره؟ پس چرا دکترمن میگف بایداسترادیول یامشابه اونوبخوری؟ فک کنم ضخ ...

باید از دکتر بپرسی 

ببین من خودم مشکلی نداشتم 

کلا مشکل فقط اسپرم بود 

من سری آخر هم دوباره دکتر برام دارو نوشت خودم گفتم بهش که میخوام سیکل طبیعی بشم 

اونم موافقت کرد 

شما اگه خودت مشکلی نداری با دکترت مشورت کن

چون سیکل طبیعی خب بخاطر هزینه و زمان و.. که آدم میکنه دکتر پیشنهاد نمیده خودت باید پیشنهاد بدی 

من واقعا خسته شده بودم از اینهمه دارو و چون کسی خبر نداشت بجز من و شوهرم من خیلی وقتها همسرم ماموریت بود من خونه مامانم بودم باید یواشکی آمپولهارو میزدم 

فکرکن میرفتم تو اتاق کسی نفهمه یواشکی سر ساعت امپول میزدم و... دیگه خودتون که میدونید چقدر سخته 

بعد من با این سختی آماده شده بودم برای انتقال ولی جنین ها اوت شدن یعنی عملا بیفایده بود 

منم دیگه پیشنهاد سیکل طبیعی دادم

آلاجونم من پرسیدم ازدکترم گف بستگی داره بعضی مشکلابادارو رفع میشن منم کاریوتایپ دادم جوابش خوب بودنی ...

شکر خدا❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

من فقط یه پیشنهاد دارم 

خواهرانه 

اونایی که مثبت شدن اگه همه چیزشون اوکی هست جنین اوکی هست و مشکلی ندارن و امکانش هست براشون دکتر تون رو عوض کنید و برید زیر نظر یه دکتر زنان و زایمان خوب 

دکترهایی که انتقال دادن و تو پروسه نازایی بودن خیلی حساس هستن 

خیلی سونو بی مورد میکنند 

خیلی دارو و شیاف بی مورد مینویسن که واقعا لازم نیست 

این سونو ها و شیاف ها برای جنین خوب نیست 

اگه واقعا مشکلی ندارید و بارداریتون روند طبیعی داره برید پیش یه دکتر خوب دیگه و با اون ادامه بدید 

این فقط پیشنهاده صلاح خودتن و یچه های گلتون رو بهتر میدونید 

—♡بنام خداوند معجزه گر...🧡🌿سوره_مزمل# برای حاجتروایی دوستان لطفاً طلاوت کنید : 《 ٱللَّٰهُمَّ صَلِ ...

اگه میشه منم اضافه کن گلم 

منم دوباره رفتم توی سیکل انتقال 

این بار بهم گفت آندومتر سی هست و خیلی نگرانم 

باید از دکتر بپرسی ببین من خودم مشکلی نداشتم کلا مشکل فقط اسپرم بود من سری آخر هم دوباره دکتر برام د ...

من مثلا این سیکلم طبیعی بود 

ولی دیگه دارویی نبود ب من نداده باشه دکترم 

به ماماش گفتم  این چ سیکل طبیعی هست ک همه داروها رو داره ؟!!!

من مثلا این سیکلم طبیعی بود ولی دیگه دارویی نبود ب من نداده باشه دکترم به ماماش گفتم این چ سیکل طبی ...

من فقط و فقط روزی دوتا آمپول پروژسترون داشتم که روز قبل از انتقال هم یادم رفته بود بزنم   

تقویتی که روالشون هست هی مینویسن 

من دیگه نخوردم تقویتی هارو  

من مثلا این سیکلم طبیعی بود ولی دیگه دارویی نبود ب من نداده باشه دکترم به ماماش گفتم این چ سیکل طبی ...

واقعا متوجه نمیشن که ماها چه فشاری رومون هست از نظر روانی 

واقعا یه قرص کمتر هم یه قرصه 

—♡بنام خداوند معجزه گر...🧡🌿سوره_مزمل# برای حاجتروایی دوستان لطفاً طلاوت کنید : 《 ٱللَّٰهُمَّ صَلِ ...

الهی من قربون توو مهتاب جون بشم😍❤️‍🔥🥰خدا خیرتون بده زندگیتون همیشه خوش لبتون خندون تنتون سلامت باشه الهی آمین 

از دکتر رفتن بدم اومده ☹️ همینطور از دارو خوردندلم میخواد دارو های بارداریمم نخورم

قربونت چاره چیه آخه اینطوریم اذیت میشی میگی بسختی نفس میکشی بینیت کیپه خوب اکسیژن کافی دریافت نمیکنی سردردمیشی

سلام ممنون گلم همسرم دوبار واریکوسل عمل کرده دکترها گفتن هیچ فایده ای نداره هیچ داروی خاصی بهش ندادن ...

ممنون عزیزم لطف کردی. واقعا ریلکس بودن خیلی مهمه. منم خیلیاروتومرکزی ک رفتم گفتن سرکاررفتیم یکی دو روزبعدانتقال ولی بعضی مرکزامیگن استراحت مطلق 14روزبعدانتقال.ادم گیج میشه نمیدونه مطلق خوبه یانه؟ پس میگن جنین چن روزاول انتقال معلقه درست نیست؟ راستی عزیزم واسه همسرتون دانه چیاامتحان کردین من ب همسرم میدادم شب ی قاشق چای خوری تواب حل میکردم صبح ناشتامیخورد

2810