2777
2789
حالا چرا استرالیا ؟؟

بدون هیچ تردیدی استرالیا 

البته اولی امریکا هس ک پروسش سخته ولی استرالیا راحتتره میشه کاری اقدام کرد ک همینم طولانی هس ولی امکانش زیاده

حالا چرا استرالیا چون زبانش انگلیسی هس شاخص زندگی اونجا بالاس وضعیت کارش فوق العاده و پر از فرصتها

سیدنی و ملبورن جز ده شهر برتر دنیا هستن برای زندگی و خیلی دلایل دیگه بهترین اب و هوا بهترین طبیعت درامد بالا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رشته اتون و شغلتون چیه داداش منم میخواد بره استرالیا من آلمان واسه استرالیا چقد تمکن مالیتون میشه

من برای ویزای کاری اقدام میکنم اسکیل ورکر تمکن نمیخاد ولی خب هزینه هاش هس 

اگه منظورت تحصیلی هس تا جایی ک میدونم دانشگاهای استرالیا شهریه شون بالاس اگه اسکالرشیپ نداشته باشی

من برای ویزای کاری اقدام میکنم اسکیل ورکر تمکن نمیخاد ولی خب هزینه هاش هس اگه منظورت تحصیلی هس تا جا ...

مرسی مهندس مکانیک با سابقه بالای ده سال بخواد کاری بره هم تمکن مالی نمیخواد باید آیلتس داشته باشه هزینه ها اسکیل ورکر چقدر 

رشته اتون و شغلتون چیه داداش منم میخواد بره استرالیا من آلمان واسه استرالیا چقد تمکن مالیتون میشه

من رشته م متالوژی بوده ولی برای استرالیا توی زمینه کاریم ک با رشته م متفاوته میخام اقدام کنم و اینکه مشاوره گرفتم گفتن میتونم واسه کار ۱۰تا ۱۵نمره بتونم بگیرم سنم ک نمره ش ۲۵هس مدرک دانشگام نمره ۱۵ مجردی هم ۱۰نمره زبانم قراره ازمون پی تی ای بدم اگه بتونم ۶۵پلاس بیارم میتونم ۱۰نمره زبان بگیرم 

مرسی مهندس مکانیک با سابقه بالای ده سال بخواد کاری بره هم تمکن مالی نمیخواد باید آیلتس داشته باشه هز ...

با ده سال سابقه میتونه راحت نمره ۱۰تا ۱۵ بگیره

اره ایلتس ک میخاد حداقل نمره ۶ ولی ایترالیا بیشتر ازمون pteمیدن ک از ایلتس اسونتره و تکنیک محور

تمکن ک سفارت نمیخاد ولی خب هزینه ها داره مثلا ارسال مدرک برای اون سازمان ک سابقه کارش تایید بشا و اسس مثبت بگیره و اصولا برای ویزای کاری از موسسه ها کمک مبگیرن ک بلدن و زود نتیجه میدن ک هزینه اونها تم هس وقتی ک اسس مثبت گرفتی دوباره کل مدارک برای اون سازمان میفرستی تا دعوتنامه بهت بدن هر چی نمرت بالا تر باشه احتمال دعوتنامه بیشتر ک سه تا ویزا کاری برای استرالیا هس یکی ۴۹۱ یکی ۱۹۰یکیم ۱۸۹

دبگه تمه این مراحل ک طی کنب هر مرحله ی باید دلار استرالیا برای ارسال مدادک بدی و بعد ک دعوتنامه گرعتب برای. یزا هزینه هاش میدی و هزینه رفتن اینا

ممنون آزمون پی تی ای آسونتر از آیلتس یا نه

اره راحتره بنظرم چون ی جورایی تکنیک محور هس ولی خب توی ایران متاسفانه برگزار نمیشه و باید بری برای ازمون اصلیش کسورهای خمسایه و ازمونش انلاین هست و با سیستم کامپبوتری و همون روز جوابش میاد 

ولی خب ی چندتا دفتر تهران هستن ک pte تدریس میکنن و ازمون ماک میدی اونا ک تاییدیه دادن بعد میری ازمون اصلی و نمره هدفت میگیری

با ده سال سابقه میتونه راحت نمره ۱۰تا ۱۵ بگیرهاره ایلتس ک میخاد حداقل نمره ۶ ولی ایترالیا بیشتر ازمو ...

چقدعالی مرسی راهنمایی کردید برا پرستار چی اطلاعات ندارید اون چقدسابقه کارمیخواد و اینک لازم دارن پرستار یا نه

جک جونور خیلی زیاده اونجا

اره ولی من ب شخصه اصلا از جک جونور نمیترسم البته من پلن بی هم دارم همزمان ک برای ویزای کار استرالیا اقدام کردم میخام برای فنلاندم تحصیلی مقطع ارشد اقدام کنم ک تا منتظر استرالیا بمونم البته خمین فنلاند درسته میخام تحصصیلی برم ولی همون اولش میرم دنبال کار حتی جنرال چون میشه اونجاها راحتتر پول دراورد تا موقعی ک گرنت ویزا استرالیا بیاد فعلا توکل برخدا ببینیم چی میشه

2810