2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042969 بازدید | 684278 پست
بچه ها من یکم امشب دلم گرفته بود سر کربلا و... گریه کردم . الان وسط سرم ی درد عجیبی گرفته که نگو. دا ...

آلاجون من خیلی دیرپیامتوخوندم 😐سرومحکم باشال ببندی کمتر میشه دردش. بچه هامیگفتن توتاپیکها استامینوفن ساده مشکلی نداره. ولی من خودم باشم نمیخورم اگ آروم نشدی باز تحقیق کن بخور

دشمنت شرمنده دختر چه حرفیه❤️😘😘😘

فاطمه جان یه چی من جمعه با خواهرم اینا رفتیم پارک بعد اونجا یه گربه گوگولی بود خواهرم نازش کرد بعد میخواست جوجه درست کنه منظور کباب کنه من گفتم دستات آخه زدی گربه دستاشو با آب خالی یکم شست و بعدش درست کرد میگم اگه میکروبی هم باشه تو آتیش ذغال از بین رفته نه اینقد حساس شدم که نگو 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزدلم من چندساله دارم میرم ولی حتما قابل نیستم که دعاهام راه به جایی نمیبره اما حتما دعاگوتون هست ...

آتی جون خوش بسعادتت چقد امام حسین دوستداره همش دعوتت میکنه.عزیزم انشاالله آخروعاقبتت خیره نگران نباش. من ک یبارم نرفتم😔

سلام دوستای گلم.هم دردای عزیزم.من از قدیمی ها هستم شاید خیلیا منو یادشون بیاد.بعد از کش و قوس های فر ...

سلام عزیزم خوبی بسلامتی انشاءالله ن بابا مهم نیست.قربونت ایناهمه واسه آرامش روح وروان ماست ک میخواییم سنگ تموم بزاریم همه ک توالت فرنگی ندارن خیلیا چن روزبعدانتقال سرکار رفتن چقدپله بالاپایین کردن

امروز روز اول انتقالش هست .توروخدا برام دعا کنید همین اول راه کلی هزینش شده .دعا کنید مثبت بشه و دعا ...

الهی ب حق این روزامثبت میشه و9ماه دیگه بسلامتی نینی نازت بغل میگیری. عزیزم منم رحمم مشکل داره همه دکترا گفتن رحم اجاره ولی هزینش واقعاسنگینه خداانشاالله دستتونومیگیره

فاطمه جان یه چی من جمعه با خواهرم اینا رفتیم پارک بعد اونجا یه گربه گوگولی بود خواهرم نازش کرد بعد م ...

ببخشیدمن جواب میدم. فک نکنم عزیزم مشکلی پیش بیاد حق داری دلچرکین بشی ولی آلودگی نداره. والا این تجربه روخیلیامون داشتیم آخه مگ میشه جوجه بزنی گربه هامحاصرت نکنن یعنی نمیزارن ازگلومون پایین بره🤣🤣نصفشوبایدبدی بلکه یکم راضی بشن جایی هم ک گربه باشه همه دوستدارن بغل بگیرن دست بکشن.فقط در زمان چنگ وگازالودگی منتقل میشه ک اونم واکسن داره. خیالت راحت

امروز روز چندمت بود؟ من درد پریودی هم ندارم حتی شما یه پسر دارین چند سالشه؟

هفتمین روز هستش،کمر درد دارم با علایم پریود ،دو ماه بیشتره نشدم بخاطر امپول.اره پسرممبا  iui  باردار شدم بعداز چهار سال ،روز ۱۲ بی بی چکم منفی شد اول نشستم کلی کریه مردم وبه خدا نق زدم☹️ بعد پاشدم اسفندماه بود دم دمای عید قشنگگگگگ سه روزه بدو بدو خونه تکونی کردماااااا فرشها رو لوله کردم بلند کردم بیان ببرن قالیشویی،یخچالو هل دیدم زیرشو تمیز کنم خلاصه دست تنها هم بودم همسرم ماموریت بود درست فردای ای یو ای رفت، روز ۱۵ زنگ زدن که نتیجه ازمایش چی شد گفتم منفی گفتند عدد بتا چند گفتم بی بی چک زدم که کلی دعوا کردن که اگه ازمایش لازم نبود خودمون میگفتیم بی بی چک خلاصه پا شدم با اکراه و به زور رفتم ازمایش در عین ناباروری عدد بتا شد ۲۳۳ همونجا نشستم رو زمین باورم نمیشه اونجا واقعا خدا رو با تمام وجود حس کردم و معجزه ش رو دیدم🥺 به قول دکتر اگه میدونستی بارداری با اونهمه کار و بلایی که سر خودم میاوردم سقط میشد😅.پس تا خدا نخواد واقعا برگی از درخت نمیفته حتی دنیا رو دور بزنیم هم نخواد نمیشه و بخواد هم تحت هر شرایطی میشه.منمبرای همین دیگه اصراری ندارم نشدم پروندمو مامل میبندم الانم همه تلاشم بخاطر پسرمه که دوساله طفلی خواهش میکنه براش خواهر برادربیاریم 🥺🥺

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
من دو روز بعد شما بودم. چهارشنبه بود.آره منم دیگه پا شدم. فقط چون شیاف و قرص واژینال زیاد دارم تایم ...

شیافت روزی چندتاست؟برا من هر ۱۲ساعت یک پروژسترون دارم

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
دختر خیلییی زوده برا بی بی چک.واااای الهی آزمایش آلادیا هم مثبت بشه

اره خودمم میدونم اما چه کنم عجولم ویکی هم کلی کار یهویی برام پیش اومده اصلا ارامش نذارم کلا تو استرسم مشخص شه برم پی کارهام☹️

☘️دوستان گلم ختمی برای منتظران اولاد شروع کردیم این چند جزء مانده،اکر دوست داشتید ما را همراهی کنید،مهلت ازاد است یعنی تا هرزمان که خودتون بخونید☘️ ،التماس دعا مهربونا❤

۱٠

۱۲

۱۳

۱۴

۱۵

۱۶

۱۷

۱۸

۱۹

۲۱

۲۲

۲۴

۲۵

۲۶

۲۷

2810