2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042988 بازدید | 684278 پست
مهتاب مهربوونممم🥺🥺🥺🥺🥺🥺چقدر ذوق زده شدم با دیدن پیامت...مرسی قربونت بشم.😘.مرسی ک هنوزم ب یادم ...

سلام عزیزم خوبی؟

چه میکنی تمنا؟

دیگه دنبالش نرفتی؟ 

جنین داری یا نه؟

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
عزیزدلم من چندساله دارم میرم ولی حتما قابل نیستم که دعاهام راه به جایی نمیبره اما حتما دعاگوتون هست ...

اتی جون منم چندسال رفتم و دستم خالی بود

هرسال به غصه راهی میشدم با امید بر میگشتم ولی باز سال بعد دستم خالی...

اما بهت یقین و اطمینان میدم که نا امید نباش بالاخره یه وقتی جواب دعاهای تو هم میاد ان شا الله اون وقت خیلی خیلی نزدیک باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای عزیزم منم فردا راهی کربلام، تو تک تک قدمهام به یادتون هستم، به امید روزهای پراز شادی و سلامتی ...

اتی😭😭😭

الان دیدم امسالم راهی شدی 

به خدا که دست پر برمیگردی

با این دل شکسته😭

چقدر دیر،اصولا روز ۱۴ ازمایش مینویسند🤔،توکل بر خدا ان شالله خیره.بی بی چک نزدی؟مقاومت خوبی داری🤭😅

روز ششم دوتا زدم من٫فی بود 

تو نی نی سایت خیلیا روز ۵ زدن مثبت بوده 

دیگه بعدش جرات نکردم بی بی بزنم 

هیچ علائمی هم ندارم حتی درد پریودی 

شما چی ؟

خداجونم شکرت       
😘❤️ اسم شمارم تو لیست خودم نوشتما.

جانیمسان مگه میشه ندونم عزیزم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
واااااای😂😂 فاطمه باورت میشه خودمم یادم رفته بود ک قرار بوده بپرسی؟😂😂

شرمنده روی ماهت یکم فکرام این روزا خیلی درگیره بازم شرمندتم😘😘❤️

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

سلام دوستای گلم.هم دردای عزیزم.من از قدیمی ها هستم شاید خیلیا منو یادشون بیاد.بعد از کش و قوس های فراوان و منفی ها و زایمان زودرس که نصیبم شد الان به رحم جایگزین رسیدم .یه سوال داشتم عزیزان این خانمه توالت فرنگی تو خونش نداره .چکار کنم؟واجبه؟

سلام عزيزم ايشالله حاجت روايي همه، جزء ٢٨ براي من

سلام عزیزم الهی امین،حاجاتت روا😍

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
روز ششم دوتا زدم من٫فی بود تو نی نی سایت خیلیا روز ۵ زدن مثبت بوده دیگه بعدش جرات نکردم بی بی بزنم ه ...

منم طاقت نیاوردم امروز زدم منفی بود☹️ دیگه کلا امیدمو از دست دادم.اما بعد تو چند تاپیک خوندم روز ده زده یا حتی ۱۲ منفی بوده بعدا ازمایش روز ۱۴ مثبت سده دیگه توکل بر خدا.من که قشنگ شکم درد زمان پریودی رو دارو مدام نس میکنم الانه که بشم☹️.دیگه هرکی خدا بخواد 

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
منم طاقت نیاوردم امروز زدم منفی بود☹️ دیگه کلا امیدمو از دست دادم.اما بعد تو چند تاپیک خوندم روز ده ...

امروز روز چندمت بود؟ 

من درد پریودی هم ندارم حتی 

شما یه پسر دارین چند سالشه؟ 

خداجونم شکرت       
2810