2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042992 بازدید | 684279 پست
سلام دوستای گلم.هم دردای عزیزم.من از قدیمی ها هستم شاید خیلیا منو یادشون بیاد.بعد از کش و قوس های فر ...

سلام افتاب عزیزم

ان شا الله خیر باشه و صاحب نی نی های خوشگل بشی🤩

اشکالی نداره توالت معمولی هم میتونه بره فقط یبوست نشه که به شکمش فشار بیاد

اگر دلت به داشتن توالت فرنگیه از این صحرایی ها براش بگیر قیمتی هم نداره  حتی اگر دستشویی کوچیک باشه حمل و نقل و استفاده ش آسونه 

تو نت بزن توالت فرنگی برزنتی چند مدل میاره

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
امروز روز اول انتقالش هست .توروخدا برام دعا کنید همین اول راه کلی هزینش شده .دعا کنید مثبت بشه و دعا ...

یکی از بچه های قدیم اینجا با جایگزین صاحب دوقلو دختر پسر شد هزینه هاشم سخت بود ولی خدا براش جورمیکرد حتی سیسمونی شو خودش میخرید خیلی بهش فشار می اومد ولی الحمدلله خدا جور کرد و دلش شاد شد

الهی چنین شادی نصیب شما بشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام افتاب عزیزمان شا الله خیر باشه و صاحب نی نی های خوشگل بشی🤩اشکالی نداره توالت معمولی هم میتونه ...

سلام مهتاب عزیزم حالت چطوره؟میبینی مهتاب جون بعد از اون همه سختی باز کارم به کجا رسید .از غصه دارم دیوونه میشم .هزینش خیلی خیلی بالاست اما باز میگم این راه آخرین راه هست خدا خودش کمک کنه.خدا اینجا دیگه ناامیدم نکنه.من آدم این همه سختی کشیدن نبودم  .بخدا همین امروز نزدیک ۵۰ میلیون هزینم شد.بازم بهش گفتم شوهرش بفرسته بگیره .میگه دستشوییم خیلی کوچیکه جاش فک نکنم بشه .بازم گفتم بگیر امتحان کن جاش میشه .گفت میگم شوهرم بره بگیره .فک کنم هنوز نگرفتن اگه گرفته بود برای پولش زنگ میزد

یکی از بچه های قدیم اینجا با جایگزین صاحب دوقلو دختر پسر شد هزینه هاشم سخت بود ولی خدا براش جورمیکرد ...

خدا کنه برای من هم مثبت بشه و دوقلو هم باشه .هزینه هاش جور میکنم

سلام مهتاب عزیزم حالت چطوره؟میبینی مهتاب جون بعد از اون همه سختی باز کارم به کجا رسید .از غصه دارم د ...

افتاب صحرایی برزنتی ها اصلا جا نمیگیرن وقتی جمع میشه کنار دستشویی میشه گذاشت خیلی راحت جا میشه مثل پلاستیکی ها نیست

ولی اگرم توالت رو نگرفت حساس نباش چون صد درصد اثری روی مثبت یا منفی شدن نداره

سلام مهتاب عزیزم حالت چطوره؟میبینی مهتاب جون بعد از اون همه سختی باز کارم به کجا رسید .از غصه دارم د ...

اشکال نداره عزیزم میدونم خیلی خیلی سخته ان شا الله با مامان شدنت همه این سختی ها فراموش میشن

چندشنبه بود انتقالت؟برای من دوشنبه هفته پیش نمیدونم خود روز انتقال هم حساب میکنند یا از فرداش حساب م ...

من دو روز بعد شما بودم. چهارشنبه بود.

آره منم دیگه پا شدم. فقط چون شیاف و قرص واژینال زیاد دارم تایم های اونا دراز میکشم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
میدونی فاطمه شما هم درست میگی مثل منی که این روزها رو دیدم الان بهتر درک میکنم که اگر پنهون کاری نکن ...

👌👌

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
شرمنده روی ماهت یکم فکرام این روزا خیلی درگیره بازم شرمندتم😘😘❤️

دشمنت شرمنده دختر چه حرفیه❤️😘😘😘

سلام دوستای گلم.هم دردای عزیزم.من از قدیمی ها هستم شاید خیلیا منو یادشون بیاد.بعد از کش و قوس های فر ...

سلام عزیزم خوبی؟ الهی نتیجه ساز بشه براتون 😍

والا دکتر ب ما گف اصلا ایرانی یا فرنگی مهم نیس فقط سعی کنین یبوست نشین

سلام روز ۱۲انتقالم بی بی چک زدم منفی شده😔

نمیتونم بگم ناراحت نباش می‌دونم سخته🥺 ولی ناامید نشو و حتما آزمایش بده ان شاالله نتیجه اش متفاوت با بی بی چک باشه و خوش خبر بیای

منم طاقت نیاوردم امروز زدم منفی بود☹️ دیگه کلا امیدمو از دست دادم.اما بعد تو چند تاپیک خوندم روز ده ...

دختر خیلییی زوده برا بی بی چک.

واااای الهی آزمایش آلادیا هم مثبت بشه

2810