2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043018 بازدید | 684281 پست

دخترا من این آزمایشو روز سوم سیکلم دادم.

به نظرتون پرولاکتینم یه کم بالا نیست؟ نصف حد مرزه تقریبا. ولی آیا دارو لازم دارم؟ و همینطور استرادیولم برای روز سوم اوکیه؟ ینی به نظرتون خودم استرادیول بخورم سر خود؟ 

پنج شنبه دکترمو می بینم. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

✨چله نماز استغفار هدیه به روح اهل بیت و شهدا✨

🖤 روز چهارم

به نیت حاجت روایی:

@آسمانیترینم    

۱- leila193‍ 💐

۲- rose_710 💐

3- ریحانه57 💐

۴- آسمانیترینم💐

۵- آسمان1402

۶- پونه۰۰

۷- مهتاب۴۴۴

۸- سپیدارجوجو

۹-فردایی_روشن

۱۰- nesa66

۱۱- ۵golnarges

۱۲- atitalebi

۱۳- sooohaa

۱۴- favali

۱۵- زلیخاه۱۴۰۲

۱۶-بانو۱۱۳

۱۷- happygirlss

۱۸- رادیس۱۲

۱۹- آوا۶۶آریا

۲۰-مارپلههههههه

۲۱- dokhtar shirazi

۲۲- نهال۶۴۶۷

۲۳- ssseffat

۲۴- پروانه۲۲

۲۵- ...

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دخترا من این آزمایشو روز سوم سیکلم دادم.به نظرتون پرولاکتینم یه کم بالا نیست؟ نصف حد مرزه تقریبا. ول ...

استرادیول رو نمیدونم. 

پرولاکتین من حدود ۱ بود ک خیلی پایین بود دکتر گف قطع کنم و سه بار آزمایش رو تو سه هفته تکرار کرد سومی که دو روز قبل انتقالم بود شده بود ۴۸ . که دکتر گف همون روز ی دونه کابرگولین بخورم و از هفته بعد طبق روال قبلی که هفته ای نصف قرص بود.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اشکال نداره عزیزم میدونم خیلی خیلی سخته ان شا الله با مامان شدنت همه این سختی ها فراموش میشن

الان خانمه زنگ زد گفت شوهرش رفته گرفته .فقط درد و دل با شماها هست که آرومم میکنه .وگرنه بهش که فک میکنم قلبم درد میگیره

ممنونم ازت دختر خوبماین ماه خیلی التماس دعا دارممنم اگر لایق باشم برات دعا میکنم ویژه

الهی حاجت روا بخیر بشی عزیزم 😘 ❤️ 

مهتاب نی نی گولو کجایه؟خبری ازش هست؟

نی نی گولو تاپیک بغلیه

اینجا نمیاد

تازگی ها سر زده بود خوبه بد نیست

میخوای یه سر به اون تاپیک بزن احوالشو بپرس

من بچه های تاپیک بغلی رو خیلی نمیشناسم

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
پرولاکتین نرماله عزیزمدنبال چی میگردی دختر😁

😄😄

می گم ینی روز سوم اینقدر بوده اواسط سیکل ممکنه بالاتر بره یا کلا تغییر نمی کنه؟

بعدش اون توضیحات آزمایشگاه منو به شک انداخت. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

دوستای عزیزم منم فردا راهی کربلام، تو تک تک قدمهام به یادتون هستم، به امید روزهای پراز شادی و سلامتی ...

آتی جونم بسلامتی انشاءالله خدا پشت وپناهت عزیزدلم سلام ماروهم ب امام حسین برسون. ان‌شاءالله ک دلشادو دست پربرگردی مهربونم. مواظب خودت باش

می‌دونی پیش خودشون فکر میکنن که لطف به ماست کارشون. من یکی از دوستام که تو شهر مامانم ایناست باردار ...

دقیقا. خوب گفتی مگه سهم ما وقورت دادن😆آلاجون مشخص میشه کی باغرضه کی بدن غرض ولی درهردوحالت بیشترماروتخریب میکنن🫤

پیاما رو‌تفریبا خوندم..چقد از متلک پروندن و قایم کردن بارداریا ناراحت شدم..چقد بی معنی بودن.هرچند از ...

سلام ماهور جان خودتو گل دخترت خوبین؟ عزیزم توحرف ای مارونخون ناراحتی واسه شیرت خوب نیست قشنگم انشاءالله مثبتیامونومیای میخونی شیرت چن برابربشه ازشادی😍ای جانممممممممم وروجک ماشالا  چ خوش روزیه🥰❤️‍🔥😍😍😍

2810