2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043740 بازدید | 684336 پست
عزمزمه هپارین مگه عضلانی نمیزنی؟

مرسی که جواب دادید من هپارین زیر جلدی میزنم خودش سرنگ آماده ست

چقدر سخته توی رویاهات با کسی حرف بزنی وزندگی کنی در حالی که بدونی توی واقعیت هیچ وقت نمی تونی داشته باشیش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب اون هپارین نیست گلم اون انوکسا هست

من تا ۵روز انتقال پرژسترون بود هپارین با GCSF که الان دوتا آمپول اخری تزریق میکنم دکتر بهم گفت دارو ضد انعقاد خونه داخل پروندم نوشته هپارین وسلگزان.

چقدر سخته توی رویاهات با کسی حرف بزنی وزندگی کنی در حالی که بدونی توی واقعیت هیچ وقت نمی تونی داشته باشیش
روز چند انتقالی من روز ده هستم ولی هیچ علائمی ندارم فقط خیلی زود خسته میشم

من روز ۸ انتقال هستم از اولش ترشح داشتم از روز پنجمم درد پریودی دارم خدا خودش کمکمون کنه 

عزیزم هیسترو برای چیه؟

هیستروسکوپی ی دوربین کوچولوعه ک از راه واژن وارد میکنن و رحم رو کامل بررسی میکنن و اگه مشکلی باشه مثل پولیپ یا سپتوم یا چسبندگی و.. برطرف می کنن و معمولا ی نمونه ازش میدن ب پاتولوژی ک بررسی بشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم خوبی،من امروز رفتم پیش عباسی ویتامین ای بهم داد و ال آرژنین و آسپرین، یه سری آزمایشم برام ...

دوچرخه برا چی ؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنون الا جون 😘😘😘😘

😘😘😘

زدم منفی بود😁 هرماه بیبی چک میزنم 🤦🏼‍♀️ انقد ته دلم به معجزه ایمان دارم که باعث میشه هرماه همین ...

عزیزم رها کن ببین چه جوری خدا برات معجزه میکنه سخته اما میتونی مطمینم که خدا تمام این سختیا رو برات جبران میکنه.

ای جانم الهی در کنار هم به پای هم پیر بشید و هر سال جشن بگیرید با بچه هاتون. تولدم منم هست امروز 😍 ۳/۳ 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
درد پریودی هم خودش علامت خوبیه ان شاالله که مثبت میشی 

مرسی عزیزم ان شاالله شما هم مثبت بشید

تست نزدی؟ من روز ۷ زدم که چیزی نشون نداد دیگه هم جرئت نکردم بزنم

من قبلا یک بار انتقال دادم منفی شد سری قبل مدام تست زدم منفی میشد الان دیگه میترسم تست  بزنم من دیگه تخمدونم تخمک نمیسازه فقط امیدم به این انتقاله خدا خودش ناامیدم نکنه

2810