2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043589 بازدید | 684325 پست
امان ازدست تودخترخوشگل    

الیته خودمو با کتاب و فیلم سرگرم میکنم خونه مامانمم. ولی خب بعضی ساعتافکر خیال  میزنه به سرم 😂

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

من 35سالمه مردادمیشم36    نگار. تهران

خوشبختم عزیزم من ۲۴ چندماه دیگه ۲۵🤣 کرمانشاه میدونم زوده🙈 ولی خب چون مشکل دارم از الان پیگیر باشم بهتره چون خدا میدونه کی نتیجه بگیرم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اون موقع ک تازه فهمیدم روماتیسم دارم 2سال لب ب هیچ سردی نزدم انقدک ازروماتیسم میترسیدم ولی دیدم د ...

منم دو سال اول ناباروری همه چی رو از لحاظ تغذیه رعایت کردم اما هیچ اتفاقی نیافتاد 

منم اعتقاد دارم فقط استرسه که رو همه چی تاثیر می‌ذاره 

خدارو شکر خوبی عزیزم ،انشالله همیشه همینجوری خوب خوب پیش بره 

کلسیم نمی‌دونم تو آزمایشهای روتین‌ بارداری نوشتن برام یا نه ،باید‌ نگا کنم 

ممنون دوست گلم ♥️

انشالله زود زود مامان بشی 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عزیزم توام میخوای ای وی اف کنی؟ ب حرف مردم اهمیت نده هرکی میگ بچه بیارید ازاین حرفا اگ بخواییم باحرف ...

بله ای وی اف 

نه ناچاریم اهمیت ندیم دیگه اینم از نادانی اوناست‌ 

الیته خودمو با کتاب و فیلم سرگرم میکنم خونه مامانمم. ولی خب بعضی ساعتافکر خیال  میزنه به سرم 😂

خوب خداروشکر با اینا سرگرم میشی. فیلم وکتابم هم خیلی خوبه وگرنه خودتونابودمیکردی بافکرای منفی  

خوشبختم عزیزم من ۲۴ چندماه دیگه ۲۵🤣 کرمانشاه میدونم زوده🙈 ولی خب چون مشکل دارم از الان پیگیر باشم ...

منم خیلی خیلی خوشبختم خواهر کوچولوی خوبی مثل تودارم  آره خیلی وقت داری سنت کمه ولیکن خیلی کارخوبی میکنی عزیزم پیگیری میکنی انشاءالله خیرشومیبینی

منم دو سال اول ناباروری همه چی رو از لحاظ تغذیه رعایت کردم اما هیچ اتفاقی نیافتاد  منم اعتقاد ...

فدای تومهربون بشم. همچنین توعزیزم ان‌شاءالله بهترینابرات اتفاق بیفته بله زور استرس بیشترازتغذیه ناسالمه

بله ای وی اف  نه ناچاریم اهمیت ندیم دیگه اینم از نادانی اوناست‌

آره دیگه بایدازخدابخواییم اوناییکه زبونشون زخم داره خدا انقد غرق خوشبختی بکنه سرشون گرم لذت‌های زندگیشون باشه ک دیگ وقت پیدانکنن توزندگی دیگرون دخالت کنن و زخم بزنن. ان‌شاءالله توام کارات مرتب منظم چیده شده برات رقم بخوره ک ندونی چجوری مادرشدی بابتای تپل بهمون خبرخوش بدیوخوشحالمون کنی

منم خیلی خیلی خوشبختم خواهر کوچولوی خوبی مثل تودارم    آره خیلی وقت داری سنت کمه ولیکن خیل ...

فداتبشم🥹انشالله شما و همه ی خانمای تاپیک بزودی دامنتون سبزشه بحق حضرت علی اصغر

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوب خداروشکر با اینا سرگرم میشی. فیلم وکتابم هم خیلی خوبه وگرنه خودتونابودمیکردی بافکرای منفی   ...

😂😂❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

صدرصد که دست خداست ولی خب دردای ماهم ببینه من خراش انجام دادم مردم زنده شدم ماساژ رحم انجام دادم واق ...

جنینات زیاده خداروشکر،من پنج تا داشتم فقط که الانم سه تا مونده برام  

آره دیگه بایدازخدابخواییم اوناییکه زبونشون زخم داره خدا انقد غرق خوشبختی بکنه سرشون گرم لذت‌های زندگ ...

ممنون عزیزم 

پیامت‌ خیلی حس خوبی داشت 😘😘😘😘

جنینات زیاده خداروشکر،من پنج تا داشتم فقط که الانم سه تا مونده برام    

الهی همینا بگیره برات عزیزدلم  خدا دلتو شاد کنه❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

از منکه چهار بود    

دکترم گفت ۳روزه 🥲 صفر روزه هم دست خداست که بگیره یا نه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2810