2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043722 بازدید | 684336 پست
فدات بشم بهارمیکشمتا... قشنگم اصلاتوب هیچی فک نکن والا بلا ب علائم نیست خداروشکر ک درد نداری دوسداری ...

کاش یکی منو بکشه😂🥲 اتفاقا زیر دلم میگیره و ول میکنه  دردا پریود. از دیشب پا درد دارم

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

چرا برا بعضیا جنین ۳روزه انتقال میدن  برا بقیه ۵روزه؟؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم تغذیه رو که اصلا نمیتونم رعایت کنم  استرس هم که آدم باید بره یه جای دور افتاده تنها باشه ه ...

من اون موقع ک تازه فهمیدم روماتیسم دارم 2سال لب ب هیچ سردی نزدم انقدک ازروماتیسم میترسیدم ولی دیدم دارم وزن کم میکنم بیخیال شدم رو افکارم کارکردم دیگ ب روماتیسمم فک نکردم نم نم یادم رف ک من روماتیسم دارم الان الحمدلله خوبم بابیماریم کناراومدم باهم زندگی می‌کنیم کاری بهم نداره  رز عزیزم ازته دلم دعامیکنم روماتیسم نباشه برای تو. شایدکلسیمت پایینه عزیز. یادی. 

فدات بشم بهارمیکشمتا... قشنگم اصلاتوب هیچی فک نکن والا بلا ب علائم نیست خداروشکر ک درد نداری دوسداری ...

الهی امین عزیزم ❤️خدا به دل همه نظر کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم تغذیه رو که اصلا نمیتونم رعایت کنم  استرس هم که آدم باید بره یه جای دور افتاده تنها باشه ه ...

عزیزم توام میخوای ای وی اف کنی؟ ب حرف مردم اهمیت نده هرکی میگ بچه بیارید ازاین حرفا اگ بخواییم باحرف مردم زندگی کنیم ک زندگیامون مثل هم میشه 

کاش یکی منو بکشه😂🥲 اتفاقا زیر دلم میگیره و ول میکنه  دردا پریود. از دیشب پا درد دارم

خدانکنه قربونت برم. بجای فکرای منفی بشین حسای خوبتوبنویس انقد جواب میده من میخوام شروع کنم نوشتن معجزه میکنه بنویس خدایاسپاسگزارم بچه های سالمی دارم خوشبختم همسرخوبی دارم زندگی شادی دارم هرجمله ای مینویسی سپاسگزاری هم بهش اضافه کن افعالی ب کارببرک انگارداریشون داری بابت داشتنشون ازخداتشکرمیکنی متوجه شدی من روماتیسممووخیلی ازمشکلاتموبانوشتن وتشکرکردن حل کردم

چرا برا بعضیا جنین ۳روزه انتقال میدن  برا بقیه ۵روزه؟؟؟

اینو منم نمیدونم شایدروش اون مرکزه. نمی‌خوان جنین دستکاری کنن ک ازبین نره. باریکی گفته بودباضخامت4طبیعی باردارشدن پس جنین 3روزه 5روزه علائم بیخیال باش فقط بخدابچسب ک درمانگراصلی اون بالایی مونه ولاغیر

اینو منم نمیدونم شایدروش اون مرکزه. نمی‌خوان جنین دستکاری کنن ک ازبین نره. باریکی گفته بودباضخامت4طب ...

صدرصد که دست خداست ولی خب دردای ماهم ببینه من خراش انجام دادم مردم زنده شدم ماساژ رحم انجام دادم واقعا درد داشت...

۲۱ جنین داشتم پارسال ۳تاشو انتقال دادم ۵روزه امسالم ۳تا دیگه. بقیش با خدا من زحمتامو کشیدم. پارسال هم خراش انجام دادم دکترم گفت لازم نیست انجام بدی. ولی با مامای خصوصیم که از صدتا متخصص بهتره گفت حتمااا انجام بده دیگه خودش برام انجام داداول پریودی یروز هم قبل انتقال ماساژ رحم برام انجام داد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدانکنه قربونت برم. بجای فکرای منفی بشین حسای خوبتوبنویس انقد جواب میده من میخوام شروع کنم نوشتن معج ...

اره شنیدم خیلی تاثیر داره ولی این ۴ ۵ روز نگذره واقعا حس هیچ کاری ندارم🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خانما کیا بعد انتقال تو خواب بدنشون میپرید🤔 خیلی برام جالب بود هر سری این اتفاق برام افتاد روز اول انتقال .

دوستم انتقالش خداروشکر مثبتشد گفت تو مرکز خوابم برده بدنم چندبار پریده تو خواب 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدانکنه قربونت برم. بجای فکرای منفی بشین حسای خوبتوبنویس انقد جواب میده من میخوام شروع کنم نوشتن معج ...

شما چندسالتونه عزیزم اسمتون چیه کدوم شهرین🙂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آفرین توتلاشتوکردی خداهمه دست مزد این همه تلاشو بی پاسخ نمیزاره    

🥺❤️❤️❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2810