2777
2789
عنوان

فاز خدارو نمیتونم درک کنم

95 بازدید | 14 پست

خودش برامون پریودی گذاشته

زندگی تمام ادما رو به پریودی ما بستگی داده

اونوقت خیلی چیزا رو تو دوران پریودی برامون حرام و ممنوع کرده و ما رو نجس فرض میکنه

خدایااا، چند چندی؟

💜ARMY💜

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به جز نماز خوندن و رابطه داشتن دیگه چی حرومه مگه؟

اتفاقا به نظر من چون میدونه که توی دوران پریود خانومها اذیت میشن مارو از نماز و رابطه معاف کرده من گاهی انقدر کمر درد و شکم درد دارم که اصلا اگه حرام نبود هم نمیتونستم خم و راست بشم نماز بخونم روزای اول فقط دوس دارم دراز بکشم

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.
خودتون‌میگی خیلی چیزا برامون حرام و‌ممنوع کرده میگمت مثل چی ؟ منظورت نماز و‌دست زدن به آیات خدا ممن ...

مورد دوم از محرمات: طواف   طواف اعم از واجب و مستحب برای زن حائض، حرام است. البته باید توجه داشت که طواف مستحب برخلاف طواف مستحب، نیاز به طهارت ندارد. بنابر این، حائض به خودی خود از جهت حیض منعی برای طواف مستحب ندارد اما چون حائض و جنب نمی‌توانند وارد مسجد الحرام (حتی بدون توقف) شوند، طبیعتا چون زنی که حائض است نمی‌تواند وارد مسجد الحرام شود، طواف نیز نمی‌تواند انجام دهد. لذا از جهت ورود به مسجد، مشکل دارد گرچه از جهت طهارت مشکلی ندارد. مورد سوم از محرمات: مس خط قرآن مس خط قرآن برای زن حائض حرام است. نام خداوند متعال و اسماء انبیاء و ائمه در حکم خط قرآن است. لذا زن حائض نمی‌تواند این امور را مس نماید. مورد اول از مکروهات: حمل قرآن حمل قرآن برای زن حائض کراهت دارد. مثلا زن حائض در کیف خودش قرآن بگذارد، هرچند که قرآن را همراه قاب باشد. در هر صورت حمل قرآن توسط زن حائض، کراهت دارد. مورد دوم از مکروهات: لمس حواشی قرآن لمس حواشی قرآن و لمس بین سطور قرآن توسط زن حائض کراهت دارد. مورد چهارم از محرمات: توقف در مسجد حرام است که زن جنب در مسجد توقف کند غیر از مسجد الحرام و مسجد النبی.

با توضیحات بیشتر

💜ARMY💜

2810