2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043749 بازدید | 684336 پست
انشالله نتیجه بگیری عزیزم

ممنون عزیزدلم انشاءلله🤲❤️

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
سلام دوستان،من برای بار سوم انتقال دادم منفی شد آندومتریوزم هستم از روزی که پریود شدم درد پهلوی سمت ...

سلام عزیزم انشاءلله که شما هم جواب میگیری مطمئنم🤲

بستگی به شدت درد داره

اگه میدونی که کیست داری که شاید از اونا باشه

مثلا منکه چندین بار انتقال دادم تا حالا به این حد نبود و بعد از اینکه پریود میشدم دردا از بین میرفتنو سبک میشدم

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم انشاءلله که شما هم جواب میگیری مطمئنم🤲 بستگی به شدت درد داره اگه میدونی که کیست داری ک ...

سلام عزیزم ممنون از لطفت❤️،دردش حالت گرفتگیه انگار ورزش کردم گرفته نفس عمیق نمیتونم بکشم،دو دفعه قبلی که انتقالم منفی شد این دردو نداشتم ولی هم بعد از هیستروسکوپی هم ایندفعه بعد از انتقالم اینجوری پهلودرد گرفتم

سلام عزیزم ممنون از لطفت❤️،دردش حالت گرفتگیه انگار ورزش کردم گرفته نفس عمیق نمیتونم بکشم،دو دفعه قبل ...

قربونت🤍

خب تمام داروهایی که استفاده میکنیم میتونن هر کدومشون روی بدنامون یه نوع عوارضی داشته باشن

من بعد از سقط و هیستروسکوپی تا چند ماه لکه بینی و عفونت داشتم گهگداری یه دردایی میامد سراغم و بلافاصله بعد از درد لباس زیرم خیس میشد یا لکه بینی کلافم کرده بود

نگران نباش اگه دیدی ادامه داره و دردا غیر قابل تحمل برو پیش دکتر ، چون گاهی وقتا دکترا میان یه سری دارو میدن که به بدنامون نمیسازه بد از بدتر میشه فعلا به بدنت اجازه بده خودش با دردایی که داری مقابله کنه اگه قراره چند ماه دیگه درمانتو ادامه بدی بعد از اینکه بدنت کاملا سبک شد این وسط داروهای مکمل یا ویتامین هایی که دکتر واست نوشته قطع نکن

فدات شم عزیزم. انشالله دیگه اینجوری نشه سیکلت دلیلش خیلی چیزا میتونه باشه که دکترت باید تشخیص بده ...

دورت بگردم ک وقت گذاشتی قشنگ توضیح دادی ببین دکترمن اصلانگفته عکس رنگی بگیرم من نمیدونم بخداچیکارداره میکنه. همه دکتراقبل سیکل میگن عکس رنگی خودشم نمی‌دونست مایع چیه. قبلا سونو واژینال کردگفت رحمت تمیزه بعدک رفتم توسیکل استرادیول خوردم عذرمیخوام واضح میگم ترشحات کش دار بی رنگ زیاد داشتم باخوردن استرادیول نمیدونم ک استرادیول میکنه یاازعفونته هیسترو شدم قبلش 

سلام عزیزم چند روز طول کشید دردت؟ پهلوی منم خیلی درد میکنه، یه جوری گرفته نفس عمیق نمیتونم بکشم  ...

واقعیتش یادم نمیاد کی قطع شد. مداوم همین جوری درد بود . حتی بعد قطع دارو ها و پریود شدن هم ی مدت درده ادامه داشت ولی دیگه یادم نمیاد کی قطع شد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
قربونت🤍 خب تمام داروهایی که استفاده میکنیم میتونن هر کدومشون روی بدنامون یه نوع عوارضی داشته باشن ...

من واقعا خسته شدم،چه روحی چه جسمی،شاید دیگه هیچوقت سمت آی وی اف نرم،اینقدر این چند وقت دردای مختلف کشیدم دیگه توانشو ندارم،داروها هرکدوم یه جور اذیتم میکنن،این دردم جدید اضافه شده که فکر میکنم به خاطر آندومتریوزمه،فقط دوست دارم آندومتریوزمو درمان کنم دیگه به هیچی فکر نکنم،اگر خدا خواست که همینجوری بهم بده اگر نه که منم دیگه اصراری ندارم

واقعیتش یادم نمیاد کی قطع شد. مداوم همین جوری درد بود . حتی بعد قطع دارو ها و پریود شدن هم ی مدت درد ...

منم دیگه آخر پریودمه ولی هنوز درده هست،ژلوفن میخورم ساکت میشه اثرش که میره دوباره شروع میشه بعد میزنه زیر دلمم درد میگیره کلافم کرده،بعضی وقتا شدید میشه بعضی وقتا کمتره دردش،حتی عطسه ام نمیتونم بکنم بس که گرفتگی دارم🤦🏼‍♀️

ن عزیزم

احتمالا عفونت  قارچی داری

پماد واژینال بگیر ۱هفته هرشب بذار

به هیچ وجه با دستمال کاغذی خودت رو خشک نکن

فقط دستمال پارچه ای که هربار بشوری

من از وقتی دستمال کاغذی رو گذاشتم کنار راحت شدم

بعدار عید هم حتما برو معاینه 

منم دیگه آخر پریودمه ولی هنوز درده هست،ژلوفن میخورم ساکت میشه اثرش که میره دوباره شروع میشه بعد میزن ...

کاش ب دکتر بگی عزیزم شاید راهکاری داشته باشه.

منم کلا ی حالیم اصلا نمی‌دونم تصمیم برا ادامه راه چیه. خدارو هزارااااااان بار شکر که امید بارداری طبیعی برا شما و بقیه دوستان هست. ولی برا من اون در امید بسته شده. تنها راهم آی وی افه ولی نمی‌دونم چرا دیگه کششی ندارم. اما همسرم اصرار داره که اون دو تا جنین آخری رو هم انتقال بدیم. اینا هم درسته a هستن ولی ۴ سلولیه . چندان امیدی بهشون ندارم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
احتمالا عفونت  قارچی داری پماد واژینال بگیر ۱هفته هرشب بذار به هیچ وجه با دستمال کاغذی خودت ر ...

معاینه رفتم

گفت حساسیت داری

نمیدونم به چیه

پماد کلوبتازول داده

جواب گو نیس

😉

2810