2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044461 بازدید | 684390 پست
ان شاءالله ك آلا جونمون مامان شده باشه ب حرمت اين ماه عزيز  و ان شاءالله خودتم مامان بشي نيازي ...

ممنوووونم عزیزم الهی هممون خییییلی زود حاجت روا بشیم🥺😍❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
قربووون قند عسل خودم برم❤️❤️😘😘 از حرفم ناراحت نشدی خدای نکرده؟🥺 هدفم فقط این بود که ذهن و روحت رو ...

نه عشقم چرا ناراحت بشم ، مگه کسی از خاله ی خودشم ناراحت میشه😍

خدانکنه عزیز دلم تنت سلامت🧿🫀😚

دو ساعت خوابیدم ولی تو همین دو ساعت شاید نزدیک ۵ بار خواب دیدم رفتم سرویس بهداشتی 😁 شانسم گرفت تو تخت خرابکاری نکردم به یاد کودکی ... تو همون حین گوشیم زنگ خورد بیدار شدم دیدم اوه اوه در حد انفجارم ، سریع خودمو رسوندم سرویس

انقد خوابم سنگین شده بود که دفعه اول گوشیم زنگ خورد متوجه نشدم ، متوجه فشار مستانمم نبودم

بچگی هم یه بار این خوابو دیدم ولی تا بیدار شدم. دیر شده بود😂😂😂

خاله جون بیبی چک نمیزنی؟

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای چقدر دلم برا اینجا تنگ شده بود چطورین بچه ها خوبین؟؟

😍😍😍 سلام بهارک جون چطوری قشنگم

نینی خوبه🥹🤤

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

نه عشقم چرا ناراحت بشم ، مگه کسی از خاله ی خودشم ناراحت میشه😍 خدانکنه عزیز دلم تنت سلامت🧿🫀😚 دو ...

قربوووونت برم عشق خاله😍❤️😘😘

ااای جاااانم بچگی منم ازین خراب کاریا کردم زیاااد😂😅😅

نه بی بی چک بمونه همون شنبه. نهااایت خیلی زودم بزنم شبش😅

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
وای چقدر دلم برا اینجا تنگ شده بود چطورین بچه ها خوبین؟؟

سلاااام عزیزم خوبی؟ چ خبرا؟؟

سلام فدات شم خداروشکر خوبم تو چطوری چکار کردی دوباره نرفتی برا انتقال ؟؟ 

خداروشکر ❤️😘 چرا انتقال دادم و ان شالله شنبه باید آزمایش بدم. محتاج دعای خیرتون هستم❤️