2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045859 بازدید | 684486 پست
من واسه تخمک کشی رفتم پیش کلانتر بعدخودش فقط رو عمل تخمک کشی کرد. برای سونو ها ویزیت هاپیش دهقانی وا ...

خودمم احمدی داد بدون سونو دستشم میلرزید نمیدونم والا چی بگم دکتر فشترکی با مرکز کار نمیکنه؟؟؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای بابا دختر ب اونجا نمی‌رسه ان شااالله با همین انتقال مثبت میشی. آره چند بار تو جهاد با دانایی بود ...

نمیدونم چرا اینجوری شدم اینبار همه مرحله هام با دکتر عبدالهی بود تو انتقالم گفت رحمت خیلی خوبه مث ایینه س جنینامم از جنین شناس پرسید گفت عالین کامپکتن فک کنم منظورش چهار روزه بود فعلا که منتظریم ببینیم خدا چی میخواد

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
نه از یه یجای دیگه اوردنی تو انتقال جنین من تو خود مرکز بود دکتر اوند امادم کرد بعد جنین شناس و صدا ...

مثبت میشدن به نظرتون این جوری؟ نمیدونید هزینه اش چقدره واسه انتقال اینمدلی 

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏

نمیدونم چرا اینجوری شدم اینبار همه مرحله هام با دکتر عبدالهی بود تو انتقالم گفت رحمت خیلی خوبه مث ای ...

ناراحت نباش خداکمکت میکنه. اصلابه مرحله دیگه دکتردیگه فکرنکن خدابزرگه. این ماه رجب ماه رحمت ونعمته. خدادلت راشا میکنه دوستم. ازشفاعت فاطمه زهرا امام علی غافل نشو. 

خودمم احمدی داد بدون سونو دستشم میلرزید نمیدونم والا چی بگم دکتر فشترکی با مرکز کار نمیکنه؟؟؟ 

مثبت شدید؟ بچه چندم تونه؟ فشارکی قبلا مرکزمشتاق بود. تازه جداشده واسه خودش یه مرکزجدازده. وجراحی های کوچک راتوبیمارستان خودش انجام میده. انتقال هاش هم توبی مجارستان میلاد. 

مثبت میشدن به نظرتون این جوری؟ نمیدونید هزینه اش چقدره واسه انتقال اینمدلی 

نمیدونم فقط چن بار آوردنی دیدمشون هزینه هم خبر ندارم چن میگیرن

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
نمیدونم فقط چن بار آوردنی دیدمشون هزینه هم خبر ندارم چن میگیرن

ممنون که جواب دادید.الهی خدادلتون راشاد کنه. 

سلام عزیزم. قربونت.😘 تو هم خوب باشی ایشالا. من روز سوم پریود رفتم سونو. دارو داد برای پانکچر. تا ق ...

ممنون عزیزم،سری اول که میگی سه بار سونو شدی، روز سوم و چند و چند بود؟ پانکچرت سیزده چهارده بود یا دیرتر؟

ممنون عزیزم،سری اول که میگی سه بار سونو شدی، روز سوم و چند و چند بود؟ پانکچرت سیزده چهارده بود یا دی ...

روز سوم، نهم، دوازدهم

پانکچرم روز ۱۴

انتقالم روز  ۱۷

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

سلام دوستان من میخام وارد سیکل پانکچر شم دکتر برام عمل هیستروسکوپی نوشته شما میدونید واسه چیه؟عمل سخ ...

سلام عزیزم تو هیستروسکوپی با دوربین از طریق واژن داخل رحم رو بررسی می کنن. عمل سختی نیس اگه اشتباه نکنم ۲۰ دقیقه اینا بیشتر طول نمی‌کشه. بعدم ک از بیهوشی دراومدین هر وقت حالتون مساعد شد پا میشی می‌رید خونه به سلامتی . بعضیا بعدش درد دارن بعضیام نه‌ . من دو بار انجام دادم بعدش خیلی درد داشتم ک شیاف گذاشتن برام و در حد همون یکی دو ساعتی ک اونجا بودم بود دردش رفت دیگه. 

برا احتیاط با خودتون نوار بهداشتی هم بردارید گاهی وقتا آدم خونریزی یا لک بینی هم داره بعدش

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نمیدونم چرا اینجوری شدم اینبار همه مرحله هام با دکتر عبدالهی بود تو انتقالم گفت رحمت خیلی خوبه مث ای ...

اای جاانم. ان شااالله به حق این ماه مبارک مثبت بشی😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من زمزمه میکنم نامت را.. تو آرام کن قلبم را..🌱 یالله..🕊❤️  خـ♡ــدا از غـصه‌هات بـزرگتره.. ...

عزیزم خدا همه این دعاگویتان رو چندین برابر تو زندگیتون بتابه انشالله حاجت روایی همه دوستان وبخصوص شما دوست نازنینم ممنونم

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔
من اول که رفتم ازملیش اپکا و سی دی مارکر و....نوشت برام کلا خوب بودن اپکام پایین بود ۳ جلسه لنفو زیر ...

میشه بیشتر توضیح بدین زیاد سردر نیاوردم یعنی جلسه لنف وبعدش چیه منظورتون

اگه امکان داره در مورد هزینه هم بگید ببخشید مزاحمتون مشم عزیزم خیلی هنگ کردم اصلا نمیدونم چکار باید کنم

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔