2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046090 بازدید | 684498 پست
دید و بازدید که زیاد نداریم واسه عید ولی قرصارو باید بپرسم که مثلا سحر یا افطار میشه خورد یا نه، زما ...

آره عزیزم کلی دارو داری. قبلا  انتقال اولی ها رو فقط امپول پروژسترون میدادن.  میشد بعد افطار دو تا با هم بزنی، ولی جدیدا فرق کرده ظاهرا به علت کمبود پروژسترون. 

روزی ۱ قرص دوفامد داری، سه تا استرادیول به فاصله هر ۸ ساعت، روزی ۱ آسپرین و فولیک اسید و پردنیزولون. شیاف پروژسترونم هر ۱۲ ساعت هستش. بعد داروهاش یه طوریه که حتما باید فاصله بیتش باشه اینطور نیست که مثلا بشه هر سه تا استرادیولت رو وعده سحر بخوری. ولی با توجه به کارت منطقی ترین راه برات انتقال اسفنده. 

من بازم میپرسم که ماه رمضون چی کار باید کرد با داروها. ولی به نظر خودم خدا درک می کنه  و می بخشه روزه ات رو بخوری ، مصرف این داروها با حامله بودن فرقی نداره.که اصلا روزه واجب نیست. یبوست میارن نیاز به آب فراوان و سبزیجات و میوه زیاد داری...

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

آره عزیزم کلی دارو داری. قبلا  انتقال اولی ها رو فقط امپول پروژسترون میدادن.  میشد بعد افط ...

اوووووو چقد زیاد!!!با این اوصاف پس احتمالا نشدنیه هم دارو و هم روزه باهم،حالا اگه شما یادتون بود و زحمتی نیست سوال کنین اگه نشد اشکالی نداره یه روز میرم مطب خودم سوال میکنم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم فریز شدنشون بخاطر هایپر شدنته،اینایی که با من بودن چندتاشون همینطوری شده بودن و‌ اجبارا فریز ک ...

به جز هایپر شدن دو مورد دیگه هست که نگرانم کرده اولیش این که استرادیول توی خون خیلی زیاد دیده شده.  و دومی اصلا نفهمیدم یعنی چی: 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

اوووووو چقد زیاد!!!با این اوصاف پس احتمالا نشدنیه هم دارو و هم روزه باهم،حالا اگه شما یادتون بود و ز ...

آره تازه من امپول آنوکسا رو یادم رفت اونم توی شکم هستش، برای خون رسانی به جنینه.

اگر فاصله بینشون مهم نبود میشد تو فاصله سحر و افطار استفاده کرد، ولی داروها رو پشت هم نمیشه خورد اینش مشکل سازه

باشه عزیزم می پرسم از خودشون. 

این‌ دومیو زدم نت همون تحریک بیش از حد تخمدان نوشته

عه حالا من همه چیو سرچ کردم جز این!!! 😄

پس فقط باید ببینم استرادیول چرا پایین نیومده  بعد از قطع  قرص‌و نکنه دلیل منفی شدن دو تا انتقال قبلیم همین بوده! 

نرمالش ۴ و اینا بود برای من ۴هزار بود!

از من نهصد بود الان واسه تخمک کشی، ان شاالله درست میشه

بله به خاطر داروها بالا میره 

فعلا بهم قرص کابولین داده. که به سطح نرمال برسه.

😘♥️ قربونت برم خاله ی مهربونم بعضی وقتا نمیدونم شیطون میره تو جلدم یا که چی🤕 ولی دیگه می‌خوام سع ...

الهییییی قربووونت برم. بهترین کارو کردی عزیز دلم😍😍😍🥰❤️❤️❤️ بعد نمازات برا هممون دعا کن😍❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام دوستانم کسی اطلاعاتی برای شرایط من نداره؟

سلام عزیزم خوبی؟ من متاسفانه اطلاعاتی ندارم در این مورد😅

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها تو نت, طب اسلامی برای درمان ضخامت کم رحم دو تا دارو نوشته بود که قاطی آب باید بشن و... و نیم ساعت توش بشینی و...

موندم امتحانش کنم یا نه.

از دو سه تا از دوستام که تو کار طب سنتی هستم پرسیدم گفتن که ما طب سنتی هستیم و نمی‌تونیم تایید کنیم و... 

از ی دکتر طب سنتی هم پرسیدم گف نه رد می کنم نه تایید بعضی وقتا نتیجه میده بعضی وقتا نه.

حالا منم سونو بعدیم شنبه اس. موندم یه ویری افتاده به جونم که انجامش بدم از یه طرفم نگرانم که ی موقع نکنه لک بینی و... بندازه بدتر بشم.

هر چند خودمم به سونو شنبه چندان امیدی ندارم ک تغییر زیادی رخ بده آخه از ۳/۸ چقد قراره تو ی هفته بالا بره که سیکل کنسل نشه. موندم که اونو انجام بدم یا نه 

😘♥️ قربونت برم خاله ی مهربونم بعضی وقتا نمیدونم شیطون میره تو جلدم یا که چی🤕 ولی دیگه می‌خوام سع ...

فاطمه 

ندیده دوست دارم بغلت کنم

تو رو خدا منم سر نمازهات دعا کن آبجی کوچولو🥹

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست