2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045866 بازدید | 684487 پست
وای ممنون مهتاب جون ♥️ فقط من هیچ بیمه ای ندارم که داخل سیستم ثبت کنه بدون ییمه هم میشه برام سونو ا ...

دقیق نمیدونم بدون بیمه هم نسخه الکترونیک میشه نوشت یا نه 

ان شا الله هرچی خیره برات پیش بیاد

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
عزیزم فکر کنم منظورم رو بد رسوندم میگم از اول شروع سیکل تا انجام ای یو ای چند جلسه باید برم مطب برا ...

سلام عزیزم 

۱بار روز دوم پریود سونو میکنن ودارو بهت میدن 

روز ۱۱ام دوباره سونو میکنن

روز ۱۳م مجدد سونو میکنن همون روز هم اگر که سایز فولیکول ها خوب بود ای یو ای انجام میشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه چرا باید توی ای وی اف جنین مشکل ژنتیکی داشته باشه؟ شما کورتاژ کردین؟

نه

من سقط اولم فقط با قطع دارو بود

بعدش هم دو ماه دوفاستون خوردم برای پاکسازی رحم 

سقط دومم بچه بزرگتر بود تا ۱۳ هفته رشد کرده بود

رفتم طب اسلامی با نسخه طب اسلامی تو خونه سقط کردم

و الحمدلله سقط کامل انجام شد فقط بعدش تحت نظر دکترم قرص خوردم تا رحمم کامل پاکسازی بشه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
عزیزای دلم من تاحالا ای یو ای نکردم ولی میدونم مثل انتقال اسپرم رو داخل رحم تزریق میکنن ولی طول درم ...

من بار دومی هست که ای یو ای کردم الان روز ۶امم هست واسم مثل همیشه دعا کن

داروهام لتروزول روزی ۳تا تا روز هشتم 

روز ۹و۱۰امپول سینال اف دوتا 

روز ۱۱رفتم سونو ۶تا فولیکول داشتم که رشد نکرده بودن در حد ۱۲و۱۴بودن مجدد بهم ۶تا امپول hmgداد 

روز ۱۳ام ساعت ده شب hcgزدم دوشنبه ساعت سه بعد از ظهر ای یو ای شدم یعنی اسپرم رو داخل رحمم تزریق کردن درد هم نداشتم.ماه قبل درد داشتم خونریزی هم داشتم بعد از ای یو ای اما این ماه عادی بودم 

اینم بگم که  ساعت ۲ونیم همسرم نمونه رو داد ازمایشگاه نیم ساعت طول کشید تا اماده کنه 

الان هم روز ۶امم هست سمت راستم خیلی درد میکنه جوری که شبا نمی تونم درست بخوابم روشکم که اصلا نمیشه دراز کشید، من ای وی اف شدم گفتم ۳بار هم ای یو ای کنم شاید خدا خواست و شد 

اخه وضعیت تحرک اسپرم همسرم بهتر شده خداروشکر قبلا صفر بود الان تجرک کل ۴۰پیشرونده هم خوبه 

سلام مهربون بسلامتی میخوای ای یو ای کنی ان شا الله خیره و تا روز مادر مامان میشی😍

سلام قربونت برم توخوبی؟چه خبر؟

آره میبینی کار دنیا رو؟باز چرخش زدیم به دور ای یو ای بعد چند انتقال منفی

نظرتو چیه؟من که خندم میگیره که آخه مگه میشه؟داریم پول هدر میدیم

عزیزای دلم من تاحالا ای یو ای نکردم ولی میدونم مثل انتقال اسپرم رو داخل رحم تزریق میکنن ولی طول درم ...

عزیزم مثبت بشم همه ی داروهای قبل وبعدمو مجدد بهت میگم 🫀

اماپودر سین لس اقایان وفرتیل اید واسه همسرم معجزه کردن ویتامین ای ژل رویال ویتامین سی از شهریور داره میخوره وکیوتن 

سلام قربونت برم توخوبی؟چه خبر؟ آره میبینی کار دنیا رو؟باز چرخش زدیم به دور ای یو ای بعد چند انتقال ...

اشتباه کردیم قبل از ای وی اف ای یو ای نکردیم

دکتر میگفت اقدام نداشته باش من متوجه نمیشدم منظورش اینه که ممکنه بگیره وچند قلو بشه یا هایپرم خطرناکه و...

دوستم هایپر شده بود اقدام کرد ۵قلو شد ۳تاشو ریداکت کرد دکتر درسته اذیت شد ماه اول اما الان بچه هاش۴سالشونه جنیناشو هم داره میخواد واسه انتقال اقدام کنه

اما من ۲۸تخمک ازم کشیدن نکردم برم اقدام بعدش 😄لااقل یه قلو بشه 

یه خانمی هم اون روز تو مطب میگفت بعد از تخمک کشی دکتر ای یو ای انجام داد واسم خودشم بی خبر بود دوهفته بعد دوقلو باردار شده بود 

امیدوارم از این انتظار دربیایم 😔

سلام دوستای عزیزم خوبین؟من بعد مدتها باز برگشتم  یک سوال داشتم ازتون برام کمک میکنین؟ دیروز د ...

سلاااام عزیز دلم خوبی؟؟ دلم برات ی ذره شده دختر.😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام دخترا خوبین  دیشب حال مادربزرگم بد میشه الان بیمارستان بستریه از اونجایی که شما هروقت بر ...

الهیییی. خدا شفای عاجل بده ان شااالله 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اشتباه کردیم قبل از ای وی اف ای یو ای نکردیم دکتر میگفت اقدام نداشته باش من متوجه نمیشدم منظورش این ...

من ای یو ای زیاد کردم گلم قبل میکرو

انشالله که خوش خبربیای و دلمون شاد کنی 

برای همینه برام خنده دار میاد که راه قبلا رو داریم میریم‌باز

سلاااام عزیز دلم خوبی؟؟ دلم برات ی ذره شده دختر.😍

سلاااامم رفیق توخوبی؟چه خبر؟؟؟ببخش منو فداتشمم

بگو ببینم چیکار کردی؟من که خنده داره دکترم میگه بیا یکبارم ای یو ای کن میدونه دیگه سمت میکرو نمیرم.میگه وضعت خوبه اینماه بیا

سلاااامم رفیق توخوبی؟چه خبر؟؟؟ببخش منو فداتشمم بگو ببینم چیکار کردی؟من که خنده داره دکترم میگه بیا ...

قربوونت برم عزیزم شکر خدا❤️❤️ منم دیگه لوله هام تموم شد😅 دیگه امکان بارداری طبیعی ندارم. دیگه فقط مجبورم ivf کنم.

اگه دکترت مطمئنه انجام بده ضرر ک نداره. یکی از آشناهام با آی یو آی حامله شد. شکر خدا دو سه سال بعدشم طبیعی دو قلو باردار شد در حالیکه قبل اون مثل من همش تو مطب دکترا بود 

قربوونت برم عزیزم شکر خدا❤️❤️ منم دیگه لوله هام تموم شد😅 دیگه امکان بارداری طبیعی ندارم. دیگه فقط م ...

یعنی چی لوله هات تموم شد؟؟چیکارکردی تو دختر؟

واقعا چقدر خوب خوش به سعادتشون آخه جالبش هم اینجاس دیگه دردام یادم رفته چه کوفتایی میزدم بعد انتقال،،،خخخ

یعنی چی لوله هات تموم شد؟؟چیکارکردی تو دختر؟ واقعا چقدر خوب خوش به سعادتشون آخه جالبش هم اینجاس دیگ ...

اگه یادت باشه قبلاً ی خارج رحمی داشتم ک لوله چپم رو برداشتن. 

اردیبهشت با آی وی اف مثبت شدم ولی همون هفته اول از دست دادم. دوماه بعدش بعد چندییین سال طبیعی باردار شدم اونم مثل قبلی شد. شهریور دوباره طبیعی شد این دفعه ولی خارج رحمی شد باز و متاسفانه لوله راست رو هم از دست دادم. تو این هم حتما خیری هست❤️

ان شااالله دست راست اون اشنامون رو سر شما و بقیه منتظران😍