2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046039 بازدید | 684498 پست
من قبلا ای یو ای بعدشم ای وی اف شدم ببینید ای یو ای هیچ کار خاصی نداره و آسونه نگران نباش اولش از ...

مثلا تا ای یو ای انجام بشه چند بار باید برم مطب؟

بخوای از نو پرونده سازی کنی

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مرسی قشنگم ♥️ میدونی دلم میخواد اولین بار مثبت بشم بیشتر بخاطر مسیرش همینطوریشم معلوم نیست همسرم ق ...

بله قبل از iui يك سونو بده برای بررسی کیست یا ماه قبلش یک دوره ال دی بخور البته بستگی به سایزش داره که با ال دی آب شه یا نه. یه بررسی کن بعد اقدام کن. 

منم بعد هر دوره درمان کیست می گرفتم متاسفانه عوارض داروهاست.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله قبل از iui يك سونو بده برای بررسی کیست یا ماه قبلش یک دوره ال دی بخور البته بستگی به سایزش داره ...

ممکنه رفع بشه؟

اخه از دکتر پرسیدم گفت پلی کیست شدی و همیشه باهات هست

اخرین انتقالم خرداد ماه بود😔

امان از اون انتقال اصلا خاطرات خوبی ازش ندارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ممکنه رفع بشه؟ اخه از دکتر پرسیدم گفت پلی کیست شدی و همیشه باهات هست اخرین انتقالم خرداد ماه بود😔 ...

بله با دارو درست میشه ولی باید حتما سونو بشی. 

همینطوری نمیشه گفت.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

کسی از الهه خبر نداره؟ یه بار هم تک کردمشون ولی بی‌نتیجه بود

باردار بود یه دختر داشت و ماه های اخرش بود گمونم با بهاره و سحر جان هم دوره بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بله با دارو درست میشه ولی باید حتما سونو بشی.  همینطوری نمیشه گفت.

ممنون عزیزم ♥️

انشالله بهترین ها برات رقم بخوره قشنگم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دو بار برای بار اول یکجا بکنید شامستون بالا بره معمولا تا ۳ بار انجام میدن نگرفت بعدش پروسه ای وی ا ...

عزیزم فکر کنم منظورم رو بد رسوندم

میگم از اول شروع سیکل تا انجام ای یو ای چند جلسه باید برم مطب برای کار های ای یو ای 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه عزیزم این چه حرفیه قربونت برم هرچی خدا بخواد❤️

😘😘😘😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم فکر کنم منظورم رو بد رسوندم میگم از اول شروع سیکل تا انجام ای یو ای چند جلسه باید برم مطب برا ...

سلام فاطمه

یه پیشنهاد اگر دکتر قبول کنه

میتونی یبار برای شروع سیکل بری و دارو بگیری و برگردی

سونوهای کنترل رو تهران بدی و جوابش رو برای دکتر بفرستی و از همونجا کم و زیاد داروت رو اینترنتی نسخه کنه و تاریخ آی یو ای بهت بده و یه روز برای آی یو ای بری 

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام فاطمه یه پیشنهاد اگر دکتر قبول کنه میتونی یبار برای شروع سیکل بری و دارو بگیری و برگردی سونو ...

وای ممنون مهتاب جون ♥️

فقط من هیچ بیمه ای ندارم که داخل سیستم ثبت کنه بدون ییمه هم میشه برام سونو اینا ثبت کنه؟ چون نسخه که ندارم

البته فعلا منتظر خبر کویین جان میمونم😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکبار ویزیت وسونو،بعدش چکاپ و ای یو ای. حدود ۳ جلسه بری حله

ممنونم 🤍 انشالله بهترین ها برات رقم بخوره عزیزم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40