2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046775 بازدید | 684548 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان

من تا ۳۰ روز بعد زایمان خونریزی داشتم، بعدش یه هفته قطع شد، مجدد تا یک هفته خونریزی کردم که گذاشتمش به حساب پریودی و بعدش کلا قطع شد.

حدودا از هفته قبل زخم سزارینم دو نقطه اش ملتهب شد و عفونت کرد که مدام تمیزش کردم و خوب شد. از ۳ روز قبل توی قسمتهای مختلف محل عمل تورم عفونت دیدم که از قبل تعدادشون بیشتر شده بود. امروز رفتم دکتر گفت حساسیت به نخ بخیه جذبیه و به مرور خوی میشه. حالا الان رفتم سرویس کلی خونریزی کردم😭. واقعا نمیدونم چمه. میترسم بیفتم بمیرم بچه هام مال کس دیگه ای بشن😭😭😭

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
دوستان اگر دیدید من یه مدت زیادی نیومدم سایت یدونید به خاطر سزارین مردم، برای خیرات بفرستید🥴

دختر این چه حرفیه😡دوباره یه دکتر برو یه سونو بدی مشخص میشه علتش

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
سلام‌گلم خوبی؟ برا بچه چکار کردی؟سراغ کاشت نرفتی؟

سلام قشنگم تو خوبی

نه جانم هیچ اقدامی برای هیچی نکردم

اقدام برای بهزیستی ک کلا کنسل شد همسرم راضی نبود

برای کاشت هم دیگه جنین ندارم فعلا ببخیال شدم

ولی می‌خوام برم طب سنتی رو هم امتحان کنم

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

دوستان اگر دیدید من یه مدت زیادی نیومدم سایت یدونید به خاطر سزارین مردم، برای خیرات بفرستید🥴

نترس یا اختلال هورمونی بعد زایمان یا کیست و...

حتما مراجعه کن دکتر زنان یه سونو بده خیالت بابت داخل راحت شد دکتر به احتمال زیاد قرص بهت می ده که این اختلال هورمونی از بین بره

بابت عفونت از نظر بهداشت رعایت کن شستشو و خشک کردن با سشوآر اگه عنبر نسا واقعی پیدا کنی دودش خیلی خوبه برای زخم و عفونت

مواظب باش اگه حالت لرز و تب داشته باشی باید آنتی بیوتیک بخوری

دوست خودم دوتا از بخیه هاش روی شکمش مدام عفونت می کرد رفت اون قسمت رو تخلیه کردن

ایندفعه به متخصص جراح مراجعه کن اگر ماندگار و پیشرونده بود 

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)

نترس یا اختلال هورمونی بعد زایمان یا کیست و... حتما مراجعه کن دکتر زنان یه سونو بده خیالت بابت داخل ...

من عنبر نسای واقعی دارم ، از روستا میارم

ولی متاسفانه تا پست نمیتونم برم مگر اینکه با اسنپ بفرستم

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

اینحوری نگاه نکردم به قضیه که اونایی که مشکل دارن دارو میگیرن  برادرتون بعدش طبیعی بچه دارشدن ...

ببخشید شما مطب کدوم دکتر میخوایی بری بابا مغزش نمیکشه هی بهش میگم بریم مطب میگه کارشون چه فرق داره اینجا شلوغه نوفهمه خواهر حالا برم مطب میدونم یه کار ازمایشی چیزی داشته باشم بخوام بیام مرکز دعوا راه میندازه خدایا دردمون کا یکی دوتا نیست 

من کلی آمپول پروژسترون اضافه دارم ،کدوم شهری؟

سلام سهیلا جون گفتید امپول پروژسترون دارید میتونم ازتون بخرمشون عزیزم چهارشنبه انتقالم هست و اصلا امپول گیر نمیاد دوماه قبل هم به خاطر همین انتقالم کنسل شد، واینکه قطعا بعداز اناقال هم لازم دارم، بهتون درخواست دوستی دادم عزیزم  

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام دوستان من تا ۳۰ روز بعد زایمان خونریزی داشتم، بعدش یه هفته قطع شد، مجدد تا یک هفته خونریزی کرد ...

واییی دور از جونت دختر  عفونت و حساسیت به نخ بخیه پیش میاد مرتب تمیز کن وتحت نظر پزشک باش پرسه ش طی بشه اوکی میشی عزیزم،  بچه هات تا ابد مال خودتن، باید از این به بعد لذتشونو ببری، خدا واسه هم تا همیشه حفظتون کنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ببخشید شما مطب کدوم دکتر میخوایی بری بابا مغزش نمیکشه هی بهش میگم بریم مطب میگه کارشون چه فرق داره ا ...

دیشب باهمسرم صحبت کردم قرار شد پرونده هامون رو بگیریم ببریم یه دکتر آقا نزدیک خونمون که کار ای وی اف انجام میدن ولی چون آقا بود من نرفتم

و احتمالا پیش همون محمد زاده

اول ببینیم که با شرایط همسرم جنین مشکل داره یانه.اگر نداشت که برمیگردم مرکز برای انتقال

چون اگر تو مرکز بگم شوهرم به قول شما میخواد بگه مردان

از اینکه هی پرونده پیش چندتا دکتر میچرخه بدم میاد حس خوبی ندارم

اینا تو مطبشون همه چیز رو خودشون بررسی میکنن.

بهش بگو فقط یه بار بریم که جفتمون کنار هم با یه دکتر بررسی بشیم .

منو فرستاد داخلی اونوقت دکتر یه آزمایش مال یکسال پیش منو نگاه کرد بهش گفتم این قدیمی بازم هست ولی طبق اون کار انجام داد

یا دکتر دیگه میفرستن فقط صفحه آخر رو نگاه میکنن از اول بررسی نمیشه که 

سرم منزدم چند روز قبلاانتقال ولی

من بعد از چندماه روز سوم پریودی رفتم مطب..

دیدم دکتر گفت فردا برو برا سرمت..تعجب کردم...

چون چندماه پیش دکتر بم گفت دوروز قبل از انتقال سرمو بزن..ولی خو سیکلم کنسل شده بخاطر تیروییدم و سرم ها رو نزدم .تا همین دیروز در ک رفتم زدمشون..