2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046740 بازدید | 684544 پست
میدونی فقط از چی میسوزم چرررررا نگفتن بهمون با جونو مالو روحمون بازی کردن من هر بار با دعوا تقویتی م ...

نمیدونم واقعا دلیل سقط و منفی شدن هست یانه

چون چندتا خانم تو مرکز دیدم شوهرشون مشکل داشت ولی با انتقال اول مثبت شدن حتی بچه دوم هم با انتقال اول مثبت شده بودن

من خیلی ها رو دیدم که اینجوری هستن

از چشم شوهرت نبین

اکثر کسانی که ای وی اف میکنن مشکل دارن که میان

پس فکرنکنم جنین موثر بوده باشه

من حتی به گرید هم اعتقاد ندارم

فقط و فقط باید خدا بخواد

میدونی فقط از چی میسوزم چرررررا نگفتن بهمون با جونو مالو روحمون بازی کردن من هر بار با دعوا تقویتی م ...

روی رحم خودت کار کردی؟ 

الان فصل انار زیاد بخور اونم شیرین

نخودآب بخور که تقویت بشه و گرم

با روغن ماساژبده ناف و دورش رو

سیاه دانه و عسل بخور

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پروانه جان همه کار دارم انجام میدم .امروز روز یازدهشه....رفتم بخیه سزارین ر بکشم متاسفانه عفونت کرده ...

ربط داره خواهر حتمااا برو دارو عفونت بگیر انشالله هر چه زودتر هم خودت هم گل پسرت خوب بشید

سلام به همگی خانما اگر خدا قبول کنه میخام برای چهل نفر دعای معراج بخونم انشاالله که به حرمت این دع ...

سلام عزیزدلم

ممنون از محبتت گلم انشاالله بحق قران حاجت روا بشی

🤲❤

الهی و ربی من لی غیرک
نمیدونم واقعا دلیل سقط و منفی شدن هست یانه چون چندتا خانم تو مرکز دیدم شوهرشون مشکل داشت ولی با انت ...

عزیز دلم میدونی چرا ربط داره چون من نگفتن مشکل داره ودارو مربوطه رو نخورده فقط خودم تقویتی دادم داداشم بهش امپول دور نافی سینال دادن با قرصهایی که چند سال تجربه دارم اسمشم نشنیدم پس صددرصد داروهای من تخصصی نبوده واگرم مشکل باشه حتما ربط داره 

سلام‌گلم خوبی؟ برا بچه چکار کردی؟سراغ کاشت نرفتی؟

سرم منزدم چند روز قبلاانتقال ولی

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
روی رحم خودت کار کردی؟  الان فصل انار زیاد بخور اونم شیرین نخودآب بخور که تقویت بشه و گرم با ...

عزیزم من همهی ازمایش ها سنو عکس هیسترو هر راهی بگی رفتم و شکر خدا مشکل نبوده به غیر از پلی کیستیکی با اصلاح سبک و کاهش وزن خوب شده وروی گرم شدن طبعمم کار میکنم ولی موفق نمیشم همیییییشه پاهام یخه حس میکنم رحمم سرده روغن مالی و غذایی رعایت میکنم نمیدونم چکار کنم اینجام گفتم کسی جواب نداد واقعا موندم 😭😭😭😭

میدونی چرا هی شکمم بیشتر میشه چون هر دفعه دکتر خودشم یه علامت سوال بزرگ رو کلش میمونه همه چی عالی و منفی میشم اخرش 

بچهها ماکاویت کسی خورده؟  

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
عزیز دلم میدونی چرا ربط داره چون من نگفتن مشکل داره ودارو مربوطه رو نخورده فقط خودم تقویتی دادم دادا ...

اینحوری نگاه نکردم به قضیه که اونایی که مشکل دارن دارو میگیرن 

برادرتون بعدش طبیعی بچه دارشدن یا آی وی اف؟

عزیزم من همهی ازمایش ها سنو عکس هیسترو هر راهی بگی رفتم و شکر خدا مشکل نبوده به غیر از پلی کیستیکی ب ...

خب رفتی پیش شه بخش موارد شوهرت رو نگفتی؟

و اینکه دستت رو بذار بالای آلت تناسلی همونجا که ماه های اول بارداری دستگاه سونو گرافی رو میزارن ببین گرم هست یانه؟

طب سنتی به من گفت سیاه دانه بکوب با عسل قاطی کن دور تا دور شکم و کمر ببند

گفت هرشب با روغن زیتون یا سیاه دانه شکم و زیر شکم رو چرب کن و شکم بند ببند. من از این پشم شترها دارم

خودتو با آب گرم بشور.بعداز رابطه و دروران پریودی حمام نرو.

من انقدر رعایت کردم که خودم خسته شدم

اصلا دوست ندارم مساله شوهرم موثر باشه جون یه پرونده جدید باز میشه

سنم هم داره میره بالا