2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046793 بازدید | 684549 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چرا اینقدر نگرانی؟ این استرسی که برای امپول می کشی ضررش بیشتره!! شیاف بزن خودتو راحت کن. چرا ف ...

نمیدونم عزیزم این دکترا همش ادمو نگران میکنن میگن فقط آمپول،آخرش با هزار بدبختی گیر آوردم

نمیدونم عزیزم این دکترا همش ادمو نگران میکنن میگن فقط آمپول،آخرش با هزار بدبختی گیر آوردم

باز خوبه گیر آوردی خیالت راحت شد. دیگه سعی کن استرس به خودت ندی ارامش تو سیکل انتقال خیلی مهمه. روزی که انتقال داشتم حداقل ۵۰نفر بودیم تو بیمارستان با دکترای مختلف همه شیاف تجویز کردن. اگر بی اثر بود نمی دادن خب. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

سلام خانما من روز دهم انتقالمه .علایم مثل سرماخوردگی احساس میکنم امروز گرمم شده پاهام داره درد میگیر ...

بارداری یه مقدار ایمنی بدن رو کم می کنه و احتمال سرماخوردگی و.. زیاده تو ivf هم داروهایی مث پردنیزولون ابمنی رو کم می کنن که بدن بپذیره جنین رو. 

ایشالا مثبتی عزیزم. مواظب خودت باش. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

شیاف هم دارم، روز چند انتقالین شما؟

من روز چهارمم.  پروژسترون به شکل خوراکی و شیاف می گیرم. 

ان شالله ممنونم عزیز .خدا خودش بهم رحم کنه فقط

توکلت به خدا باشه عزیزم منم شرایط تو رو دارم. هر کار تونستیم کردیم بقیش دست خداست ان شاالله نگهشون داره. 

بله به دکتر گفتم توجه نکرد گفت کار مردانه  همیشه شکمم یخه یخه

اون قسمت آلت هم اگر یخ باشه یعنی رحم سرده

برای من گرم ولی شکمم سرده جایی که روده هام هست.

به خاطر همین میگم برم مطب که جفتمون بررسی بشه

تو مرکز چون کار گروهی یه سری مزایا داره ولی بزرگترین عیب اینه که با چندتا دکتر سرو کار داری.

شوهرت رو راضی کن که باهم با پرونده هاتون برید مطب. بیشتر از جنبه مادی بگو براش که حیف این پول رو به زحمت درمیاری بی نتیجه خرج میشه