2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046824 بازدید | 684554 پست
سلام عزیزم همون موقع که گواهی ولادت میگیری بگو یه نامه به ثبت احوال هم برات بزنن که این بچه با این ...

پس این کوتاهی بیمارستانه که یکدفعه نامه به ثبت احوال نمیزنه. اونها که شناسنامه هم میگیرن و زن و شوهریو چک میکنن تاریخ عقدم ببینن که در صورت لزوم یکباره نامه به اونها هم بدن. روزهای اول تولد بچه واقعا همه خیلی درگیرن. یک موجود بی دفاع سه کیلویی کل زندگی را کن فیکون میکنه اون روزها😅.خدا قسمت همه کنه ایشالا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان من دو تا سقط داشتم اولی قلب تشکیل شد و ۱۲ هفته سقط فراموش شده بود و دومی ۶ هفته و پوچ بو ...

چی بگم والله باید حتما چند بار این اتفاق سخت و تلخ بیافته تا ۴تا ازمایش بنویسن؟ من باشم میرم یک دکتر دیگه میگم سه تا سقط دتشتم تا اقلا ازمایشها رو برام بنویسه. 

یعنی فقط فتخ رو این وسط کم دارم🥴

انشاالله که نباشه ولی چک کنی بهتره. من فقط رو حساب اینکه سزارین اونجور دردی نداره و یک خانم هم تو مطب دیدم یکبار بعد زایمان اینجوری شده بود میگم. ببین رحم درد داره که پایینتر از نافه و جای عمل . کنار ناف نباید اونجوری درد داشته باشه

ممنونم عزیزم   از عقد منم ۱۳ سال گذشته نگران شدم فکر کردم استعلام برای نازایی میگیرن چون توی ...

مهتاب جون راهنمایی کردن که باید تو بیمارستان خودتون بهشون بگید که نامه به ثبت احوال بدن گواهی کنن بچه این زن و شوهره و زایمان کرده. اینجوری دیگه برنمیگردین مجدد. گفتن به بیمارستان بگین خودشون میدونن

سلام دوستای خوشگلم من اومدم مرکز که نی نی هارو بزارم تو دلم ببرم خونه ؛برام دعاکنید توروخدا 

ان شاالله ۱۴ روز دیگه یه بتای تپل تحویل میگیری 

منم امروز رفتم آزمایش دادم دوستان برام دعا کنید  مثبت بشه

همیشه اولش لک بینی دارید؟

نه اینبار اینطور شدم همیشه خونریزی شدید داشتم ماه قبل کلا سه روز خونریزی شدید کردم بند اومد این ماه لکه بینی این یعنی پریود دوم بعد سقطمه هر گرمی هم ک بگی خوردم 

ان شاالله ۱۴ روز دیگه یه بتای تپل تحویل میگیری  منم امروز رفتم آزمایش دادم دوستان برام دعا کنی ...

منکه با دید مثبت اومدم انشالله خدا هم برام بخواد 

شما هم انشالله مثبتی 

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای