2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست
دعای یستشیر ذکر یونسیه.زیارت آل یاسین وهفتاد حمد امشب خوندم به نیت حاجت روایی خواهرام.سلامتی امام زم ...

عزیزم اسمم‌منم‌بنویس

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعای یستشیر ذکر یونسیه.زیارت آل یاسین وهفتاد حمد امشب خوندم به نیت حاجت روایی خواهرام.سلامتی امام زم ...

خیر ببینی عزیزم 

الهی ک همه این خوبیا و مهربونیا برگرده ب زندگیت 🌹🌹

سلام بچه ها من الان دستمال کشیدم ی حالت چرکی مانند شد نکنه میخوام لکع بینی کنم ؟ دارم میمیرم از اس ...

سلام عزیزم ترشحه؟  اگه ترشحه نگران نباش طبیعیه شما ک شیاف و امپول میزنی نگران نباش گلم استراحتم داشته باش

آخ مثل نخ تقریباً قهوی روشن بود سحر بقران غلط کردم که چیزی جز نون بخورم یا بلند شم دوتیکه ظرف بشورم ...

ترشح نخی هارو منم داشتم نگران نباش هنوزم بعصی وقتا دارم اگه قرمزنبوده مثل خون اشکال نداره نترس گلم 

نه خون نبود باشه عزیزم ممنونم.قربونت برم 

خاهش میکنم گلم نگران نباش شیافاتو سر ساعت بزن استراحت نسبی هم داشته باش خدا نی نی رو داده خودشم حفظ میکنه منم اول بار از این ترشح نخیا میترسیدم

سلام بچه ها من الان دستمال کشیدم ی حالت چرکی مانند شد نکنه میخوام لکع بینی کنم ؟ دارم میمیرم از اس ...

نگران نباش عزیزم استراحت کن

لکه بینی تو ای وی اف شایع هست

استرس خودش باعث انقباض و تشدید لکه بینی میشه پس ارامش داشته باش

حتی منم که طبیعی باردار شدم لکه بینی داشتم بخاطر جفت پایینم

به دکتر پیام بده 

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست