2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست
اره واقعا منم به دعای دیگران خیلی اعتقاد دارم و خدا ان شاءالله بحق قلب مهربون شماهایی که دارید دعا ا ...

😍😘

الهی آمین یارب العالمین 🤲🧿

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

نه نمیخواد گلم. انشاالله ایبار مامانی 

😘😘😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای خدای من خیلی کلافم ربطی به انتقالم نداره

ولی دارم اذیت میشم با این حجم از کلافگی

از درون دارم آتیش میگیرم ، انگار گرممه

خوابم میاد خوابم نمیبره😭

دلم میخواد بپرم تو آب یخ یخ

دمنوش به حداقل روزی ۳ لیوان میخورم بنظرتون از اونه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام دوستای عزیزم صبحتون بخیر انشالله که همتون خوب باشین سحر جان به امید خدا که امروز همه چی تو اکوی ...

بهترین کارو میکنی عزیزم منم بعد دومین سقطم همه چیو پاره کردم این همه ازمایش مدارک 

حالا پشیمونم دوباره باید از اول شروع کنم برم ژنتیک بفهمم مشکلم چیه بعد برم پانکچر واقعا سخته انشاءالله همه سالم بارشونو زمین بذارن 

فقط اگه کسی مث من بوده بهم درخواست دوستی بده تا باهم حرف بزنیم همو راهنمای کنیم 🥰

و خدای که در این نزدیکیست  ❤️
عزیزم خدا صدای دلتو میشنوه انشاالله به این کارا نمی‌رسه و به زودی از بچه داری و سختیاش میگی 

انشالا خاهر ممنونم انشالا برا خودتم بزودی انفاق بیفتع

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
سلام خانوما من روز ۲۴ انتقال هستم لکه بینی دارم امپول و شیاف پروژسترون مصرف می کنم ۵ هفته و ۳روزه سن ...

بعد مثبت شدنت سونو انجام دادی ساک حاملگی دیده شده؟ الان اگه پنج هفته باشی جنین هم دیده میشه نگران لکه بینی نباش من از چهارهفته تا دوازده هفته خونریزی و لکه بینی داشتم

سلام به همه ممنون میشم اگر منو راهنمایی کنین میخوام سیکل آی وی اف رو شروع کنم اما خیلی دو دلم ماه ...

عزیزم من اگه دوباره بخوام ivf کنم حتما قبلش چند ماه تقویت میکنم دفعه پیش اینکارو نکردم ۱۵ تا تخمک داشتم که ۵تاش جنین شد به نظرم یکم داروهای تقویت تخمک و اسپرم بخورین بعد برو پانکچر البته باز نظر دکترت مهمه

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
امیدت رو از دست نده 😍🥹 ( دارم اینجوری می‌نویسم ولی من خودم جنین هام تموم بشه دیگه پانچر نمیکنم اگ ...

فاطمه جان تو هم دوبار پانکچر کردی؟ بارِ دوم چیکار کردی جنین بیشتری برات تشکیل شد؟

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
بعد مثبت شدنت سونو انجام دادی ساک حاملگی دیده شده؟ الان اگه پنج هفته باشی جنین هم دیده میشه نگران لک ...

نه سونو نشدم فقط گفتن بتا تکرار کن دید دوبرابر شده گفت برو واسه سونوی قلب بیا. اون روز بتام ۲۹۰ بود امروز چون دیدم لکه بینی دارم تکرار کردم شده ۵۱۸

بعد ۵ روز. کم بوده رشدش.

شما یادتون نیس تو دوره ایی که لکه بینی داشتین بتاتون چند بود؟ با این عدد بتا من الانم برم سونو چیزی دیده نمیشه. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

شمام شنبه نوبت سنو داری منم شنبه برایه زخامتم میرم خدا بهمون رحم کنه

به سلامتی پروانه جون. خوب پیش میره برات انشالله.  

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈