2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684663 پست
دقیقاااا من دیگه باکی ندارم  هرکی ام بپرسه چرا بچه نیاوردی( غریبه منظورمه آشناها که میدونن) ...

عزیزم مبارکه انشالا که جوجه هات تا ۹ماه کنارت بمونن🥰

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
@ریحانه57     سلام عزیزم. دعای ۲۵ صحیفه سجادیه رو به نیت شما و ان شاالله نی نی های گل ا ...

سلام عزیزم خیلی لطف کردی. تو سیکل انتقال هستم این روزا و واقعا محتاج دعام.ممنون از محبتت.  انشاالله به برکت این روزا و دعاهایی که در حق دیگران می کنی هرچه زودتر خودتم حاجت روا بشی.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربون دل گرفته ت بشم انشاالله بخوابی صبح با انرژی زیاد بیدار شی بری سونو جوجه ت ببینی زوقش کنی حال ...

ممنونتم گلم اتفاقا خودم ک خودمم مادرشوهرمم مونده بیاد دنبالم شوهرمم میاد انگار دنبال عروسه دکتر بیرونمون نکنه شانس اوردیم 😑😑😑

سلام

دوستان ممنون میشم اگه کسی انلاینه جواب بده

من ۱۷اردیبهشت پری شدم دکترگفت ازروزسوم پری ال دی بخور

۱۶روزبعد بیا

من باید فردابرم یاپنج شنبه؟

براخودم تاریخ نوشتم

الانم کاراموانجام دادم فردابرم

امادوباره حساب کردم به نظرم باید پنج شنبه برم

میدونید سوم پری با۱۶روزمیشه ۱۸روز

دکترمیگه ۱۹روزبعد یعنی اخرین ال دی روز۱۶روبخورم فرداش دیگه نخورم برم؟

ممنون میشم جواب بدین😭😭😭

خدایابه امیدخودت🌺
دقیقاااا من دیگه باکی ندارم  هرکی ام بپرسه چرا بچه نیاوردی( غریبه منظورمه آشناها که میدونن) ...

گلم ان شاءالله که اینبارمثبتی وچشم وچراغ خونت روشن میشه ان شاءالله🙏🌺🌺🌺

خدایابه امیدخودت🌺
دعای یستشیر ذکر یونسیه.زیارت آل یاسین وهفتاد حمد امشب خوندم به نیت حاجت روایی خواهرام.سلامتی امام زم ...

عزیزم بارداریتون مبارک باشه،خدا رو شکر انشاءالله به سلامتی زایمان کنید😍

اگرممکنه برای منم دعا کن باردار بشم.🥺😢

دعای یستشیر ذکر یونسیه.زیارت آل یاسین وهفتاد حمد امشب خوندم به نیت حاجت روایی خواهرام.سلامتی امام زم ...

منم امشب خیلی گریه کردم چی میشدخدا بی دغدغه بهمون بچه میداد😔😔

مرسی اترین مهربونم لطف کردین انشالله با دعای شما ودوستان منم حاجت روابشم

انشالله جوجه هات رو به سلامتی بغل بگیری عزیزم🙏🙏😘😘😍😍

خدادامن همه منتظراروسبز کنه

خدایاشکرت🤲🤍
😍😘 آره قشنگم من دیشب و صبح زود کله پاچه خوردم یه قاشق غذاخوری نشاسته تو این بطری آب معدنی های کو ...

عزیزم مبارکت باشه

برات بمونه الهی

چشم ودلم روشنه بارداری به زودی، مامان پرانرژی

خدایاشکرت🤲🤍
عزیزم انشاالله به پاکی دلت شما هم به زودی مامان میشی

قربونت برم عزیزم ممنونم😘😘❤️ خدا نی نیای شمارم حفظ کنه❤️😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنونتم گلم هر وقت مادر شوهرم میاد خونم انقد تیکه بهم مینداره اذیت میکنه ک گریم میندازه کاش دیگه نمی ...

الهیییی عزیزم. خدا انصاف بده واقعا به بعضی آدما😔

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم خیلی لطف کردی. تو سیکل انتقال هستم این روزا و واقعا محتاج دعام.ممنون از محبتت.  انشا ...

به به چقددد خووب😍 ان شاالله همه چی عااالی پیش میره و ی مامان خانوم دیگه ب جمع مون اضافه میشه😍😍❤️