2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684633 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شاالله همینطور بشه که شما میگین 🥰 مرسی عزیزم این کار رو انجام میدم . من ورزشهای هیجانی رو دوست د ...

خدا دستاتو خالی نمیزاره عزیزم، ایمان دارم بهش که میگم

اگه برای خوابت به نظرم هیجانی رو فعلا بی خیال شو  پیشنهاد دکتر رویان هم خیلی خوبه اگه جای تمیز پیدا کردی امتحانش کن ضرر نداره نازنین  

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
به سلامتی ان شاالله دست پر برمیگردی و دل خودت و ما شاد میشه 😍🤲

انشاءالله   الهی قربونه مهربونیات بشم من  

همچنین این روزا به زودی نصیب خودت سمیه جونم  

سلام خانم هاي عزيز احساس  ميكنم الان كه خدا دلمو شاد كرده ديني دارم كه بايد بجا بيارم من دوسال ...

معجزه خدا گوارای وجودت عزیزم  

ممنون عزیزم از دعا و حس قشنگی که دادی بهم فکر کنم استرس زیاد دارم این چند ماه هی روزا رو شمردم پریو ...

لعنت به این استرس که رو همه چی تاثیر منفی میذاره

فاطممه جون من فیزیوتراپی هم که رفتم چیزی که بهم گفت خیلی کمکت می کنه برای نتیجه بهتر فقط و فقط آرامشه، پس تو هم لطفا به خودت کمک کن و استرس رو از خودت دور کن نمی گم اصلا نداشته باش ولی کنترلش کن.

ان شاءالله این ماه که هیسترو کردی بعدش میری واسه انتقال و خاطره انگیزترین آزمایش عمرت رو میدی به لطف خدا  

قابل باشم هستم عزیزم، امیدوارم دعای من رو سیاهم بالا بره و برات بهترین اتفاق زندگیت رخ بده. آمین

🥺🥺🥺عزیزم شکر خدا منم جنین هام با تسه تشکیل شدن خدا کنه منم اینجوری سوپرایز بشم خدا کنه

برااااااای خدا کاری نداره فقط یک نظر

انما امره اذا اراد شیئا ان یقول له کن فیکون

چون به چیزی اراده فرماید کارش این بس که می گوید باااااااش پس بی درنگ موجود می شود.

اوکی بهار جان 😉 انشاالله هممون به سلامتی زایمان کنیم 🤲

😅

به بهارک گفتم از وقتی مثبت شدم نزدیک هفته ۴۰ بودی الانم که تقریبا اواسطشم هنوز تو ۴۰ ای. یه جوریه انگار برای بهارک جلو نمیره😅

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
عزیززم 😍ان شاء الله بهترین انتقالو داشته باشی واین 14 روز ب سرعت و سلامتی برات بگذره باخبر خوشت خوش ...

ممنون ازت نگار جوووون

ممنون که بهم قوت قلب میدین و کنارم هستین  

@nooshabehjoon     @poweroflove     عزیزانم  دیشب و امشب برای ح ...

مهتااااااب عزیزم اشکام داره میریزه

چقد منو شرمنده این حجم از محبت و مهربونیت میکنی

ممنوووووونم نازنینم، ممنون از همه خوبیات، ممنون که هستی و منو روسیاه و قابل محبتات میدونی

ان شاءالله خدا به دله پاکت نگاه کنه و خونه منم بعد دوازده سال روشن بشه

زبونم قاصره ...