2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684636 پست

یه سوال دیگه امروز از روکابینت خواستم سبد بردارم یهو خواست بیفته منم ناخواداگاه تکون خوردم که نزارم بیفته خم نشدم یه کم به سمت پایین ناگهانی رفتم.سبد سبک بود ها و نیفتاد گرفتمش.بنظرتون مشکلی برای جنین هام پیش نمیاد؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه سوال دیگه امروز از روکابینت خواستم سبد بردارم یهو خواست بیفته منم ناخواداگاه تکون خوردم که نزارم ...

نه عزیزم چیزی نمیشه اصلااا فقط خدا باید بخواد

من روز سوم انتقال شدیداعصبی و ناراحت شدم طوری که زنگ زدم مرکز گفتم داروهامو قطع کنم گفتن نه یعنی انقدر ناامیدشده بودم 

ولی شکر خدا مثبت شد

اونایی که در انتقال هستین مراقبت و آرامش داشته باشیدو توکل به خدا

سلام دوستان من چند روزه ک سینافکت طزریق میکنم زیر دلم خیلی درد میکنه (مث درد پریودی) کسی تجربه ای ...

منم همین حالت رو دارم کمر درد هم دارم فکر میکنم طبیعی باشه

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
یه سوال دیگه امروز از روکابینت خواستم سبد بردارم یهو خواست بیفته منم ناخواداگاه تکون خوردم که نزارم ...

عزیزم خیلی مبارکه خط دوم صورتی قرمز کمرنگ هر جور که باشه مثبته شک نکن

نگران نباش استرس حرکت و تکون ناگهانی رو نخور اونا دیگه چسبیدن به دلت مشکلی پیش نمیاد انشاالله

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
لعنت به این استرس که رو همه چی تاثیر منفی میذاره فاطممه جون من فیزیوتراپی هم که رفتم چیزی که بهم گف ...

یه دنیا ممنون عزیزم آره هر موقع می‌خوام شروع کنم استرسم زیاد میشه دیروز به همسرم گفتم واقعیتش یکمم قرض بالا آوردیم نزدیک یازده میلیون که باید تا ماه آینده بدیم اول همسرم گفت برو عمل بعد که حساب کتاب کردیم دیدیم نمی‌رسیم گفتم بذار دغدغه فکریش کم بشه گفتم این ماه بدهی یکی و میدیم ماه بعد میرم عمل توکل بخدا ممنون که درکم می‌کنی 

عزیزم این حرفو نگو خدا نگاهش باهاته توکل بخدا

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
برااااااای خدا کاری نداره فقط یک نظر انما امره اذا اراد شیئا ان یقول له کن فیکون چون به چیزی اراده ...

🥺🥺🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
الاجان باور کن من انقد دل درد کمر درد پریودی داشتم که روز سیزده گفتم بی بی بزارم اگه منفیه داروهام ق ...

😍😍😍

قربونت برم عزیز دلم

مرسی که انقد بهم لطف دارید 

انشالله همیشه دلت شاد و لبت خندون باشه ♥️🧿

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم منو تا دکتر طب سنتی معاینه کرد گفت استرس نمیزاره باردار بشی . یعنی کاملا فهمید که ادم خیلی است ...

میشه از داروهای تقویتی که داده اینجا ذکر کنید اسماشو شاید به درد کسی خورد ممنون میشم جونم

انشالله این بار مثبتی و از دست بی توجهی انصاری پور خلاص میشیم😁😁😁😁😁

😍😍😍

الهی آمین یارب العالمین 🤲🧿🫶

گاهی میگم نکنه من لیاقت بچه رو ندارم🥺 خدا بهم بده من مادر خوبی نباشم براش؟

خیلی میترسم پروانه جون

قبلا اینطوری نبودم فقط میگفتم بچه میخوام

اما الان ۳ سالیه گاهی شدید میخوام گاهی باز میگم نباشه بهتره برسه به دست کسی که ...😞

گاهی واقعا دیوونه میشم ، مثل الان

من مادر های زیادی دیدم ، که با خودم گفتم خدا به چه کسایی بچه میده ،ارزش بچه رو نمیدونن

میترسم منم اونجوری بشم🥲

نمیدونم طبیعیه یا روانیی چیزی ام 

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام خانم هاي عزيز احساس  ميكنم الان كه خدا دلمو شاد كرده ديني دارم كه بايد بجا بيارم من دوسال ...

وای خداروشکر🥺🥺🥺 حتما خدا خیلی دوست داشته که همچین معجزه ای بهت داده الهی سلامت بیاد بغلت برا منم دعا کن خیلی بی چاره شدم😔، شما شوهرتون مشکل اسپرم داشته؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍