2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047843 بازدید | 684628 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدارو شکر حس ناب مادرانگی گوارای وجودت

مرسی عزیزدلم ان شاء الله نصیب همه دوستان 😍🤲😍🤲دعا کنین این دفعه دیگه سالم وب موقع بغل بگیرمش😭🤲

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️
بسم الله الرحمن الرحیم اَللّهُمَ صَلِّ عَلیٰ مُحَمَّد وَ آل مَُحَمّد یا سَیِّدُ یا سَنَدُ یا صَ ...

من یه بار خوندم

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤
زیارت قبول باشه عزیزم .وای منم مدتهاست دوست دارم بتونم برم مشهد ولی هنوز طلبیده نشدم متاسفانه .ممنون ...

ممنونم عزیزم اسمت تو اسکرین شاتام بود گلم و اسمتو صدا زدم و اینبارم برم حتما یادتم

امپول پروژسترون هم باید همیشه سر ی ساعت خاصی زده بشه؟ آخه امپولمو شبا میزدم 

به من گفتن هر روز ظهر بزن گاهی ۱۲ میزنم گاهی ۱ . 

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤
حوراجان  سارا همون داداشم رو هم یادت نره خیلی اینروزا به دعای عزیزانی مثل شما نیاز داره !منو هم ...

عزیزم چشم چه خوبه همه حواسمون بهم هست 

انشااله خدا حاجت روات کنه و اطرافیانت معجزشو ببینن که تو امر خدا دخالت نکنن