2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684637 پست
عه چه جالب ممنون که اطلاع دادی عزیزدلم یه عمره اشتباه فکر میکردم🫠 فکر میکردم خون بیشتر بیاد رحم ب ...

گلم اگه پریودنیستی گرمیاروشروع کن

پیاده روی کن بعدش کیسه اب گرم بزار

شباروغن سیاه دونه بزن

برای گرم شدن رحم به من چندتاکارگفت میام برات مینویسم

الان بیرونم

خدایابه امیدخودت🌺

سلام به همگی امیدوارم که حال همتون خوب باشه . میخواستم بگم دو تا معجزه تو دلم هس و روز نهم انتقال هستم و محتاج دعاتون که انشالله مثبت بشه .طاقتشو ندارم که منفی بشه .اصلا بهش فکر نمی‌کنم .🥰😍🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم هنوز نرفتم همون یکشنبه قراره ببینه دعا کنید خوب باشه تموم بشه این دوران

انشاالله جونم آره یکم استرس میگیره آدم بعد میبینه بخودش ظلم کرده انشاالله که خبرای خوب خوب

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
پرندزولونو روزی دوتا ۵۰ روز قبل انتقال توهمون سیکلی که گفت ۱۵ به بعدش دوفاستونتو بخور شروع کردم ببخش ...

به منم داده ۵ میلی

روزی دوتا

چقدرم تلخه

این واسه ایمنی بدنه؟ نمی‌دونستم

انتقال قبلی نداده بود 

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

گلم اگه پریودنیستی گرمیاروشروع کن پیاده روی کن بعدش کیسه اب گرم بزار شباروغن سیاه دونه بزن برای گ ...

اینکار را و میشه بعد از عمل هیسترو هم تا زمان انتقال انجام داد؟؟

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ای ننه😍ان شاء الله  ان شالله سال آینده این موقع فقط درباره کارای نینیا حرف بزنیم🥺😍😍😍

مبارکه جون دلم 😍😍😍

گلم اگه پریودنیستی گرمیاروشروع کن پیاده روی کن بعدش کیسه اب گرم بزار شباروغن سیاه دونه بزن برای گ ...

مررررررسی قشنگم😍

نه پریود نیستم ، تقریباً یک ماه دیگه انتقالمه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام به همگی امیدوارم که حال همتون خوب باشه . میخواستم بگم دو تا معجزه تو دلم هس و روز نهم انتقال هس ...

ای جانم مبارکه مامان خانمی 

انشالله بهترین ها برات رقم بخوره عزیزم

خوش خبر باشی انشالله 🧿🌈

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حتما عزیزم به یاد تک تکتون هستم

یه دنیا ممنون زیارتت قبول حاجت روا باشی جون دلم 

ای ننه😍ان شاء الله  ان شالله سال آینده این موقع فقط درباره کارای نینیا حرف بزنیم🥺😍😍😍

😍😍😍

من که مردم براش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها هزینه پی آر پی چقده؟واقعا کمکی ب مثبت شدن میکنه؟

سلام من يازده روزه انتقال دادم انجام دادم اونم.بب بي چكم مثبت شده ازمايش نرفتم.دفعه قبلم پي ارپي انجام دادم مثبت شد بعدش ولي رشد نكرد.جوانسازي رحم هست خوبه.من ١٥٠٠ دادم