2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
خداروووشکر . مباااارکه😍😍 ان شاالله ب سلامتی تا آخر😍

قوربونت عزیزم ان شاء الله 🥺دعا کنین این دفعه تااخر برسونم😭🤲🤲

ان شالله باهم میگذرونیم این 9ماهو😍😍😍😍

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به سلامتی عزیزم😍😍😍😍😍 حالا چراانقدربی حال؟😁

قوربونت جیگرم😘😘😘😘😘😘 آخه انقد حالم خرابه حدنداره دنیایی از استرس باهامه 🥺🥺

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️
به به چقدر خبرای خوب خدایا شکرت انشاالله به سلامتی بیاد تو بغلت

مرسی فداتشم عزیزم 😘😘😘❤️❤️❤️

دوستان ختم 14 مرتبه زیارت عاشورا هدیه به 14 معصوم که تا فردا خونده بشه به نیت مثبت شدن انتقالا ، سلا ...

منم ی دونه میخونم عزیزم

مبارک باشه عزیزم  الهی سالم و سلامت بغل بگیریش🌹😘 ماروهم یادت نره دعا کنی

فدات بشم عزیزدلم چشم اگه قابل باشم 😍😍😍😍❤️❤️❤️

توچیکار کردی

منم ماه آینده ام🥹 حساب کردم نینی برج ۱۲ به دنیا میاد 

ای ننه😍ان شاء الله 

ان شالله سال آینده این موقع فقط درباره کارای نینیا حرف بزنیم🥺😍😍😍

به به مبااااااارکه عزیزم، ان شاءالله قدمشون پر از خیر و برکت باشه 🥰😍 خوش خبر باشی همیشه عزیزم🌷

قوربونت برم عزیزم ان شاء الله نصیب همه انتقالیا😍😍

👌دقیقا  بهترین کارو می کنی عزیزم. جز استرس چیزی نداره ان شاالله نی نیای همتون صحیح و سالم و ...

الا جون حتما حتما نشاسته یادت نره الانم فصل بستنی وفالودس تامیتونی فالوده شیرازی بخور عالیه 

گرید جنیناتم عالیه ان شاء الله دوقلو میشه😍😍😍

بچها دیگه کیا انتقال دارن یادادن 🤩

من هفته دیگه یکشنبه باید برم دکتر ضخامت اندومتر رو ببینه اگه اوکی بود سه شنبه PRP و پنج شنبه انتقال دارم برام دعا کنین

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
من هفته دیگه یکشنبه باید برم دکتر ضخامت اندومتر رو ببینه اگه اوکی بود سه شنبه PRP و پنج شنبه انتقال ...

ای جونم ان شاء الله بهترین نتیجه رو این انتقال بگیری قشنگم 😍😍🤲🤲

من هفته دیگه یکشنبه باید برم دکتر ضخامت اندومتر رو ببینه اگه اوکی بود سه شنبه PRP و پنج شنبه انتقال ...

بسلامتی انشاالله الان ضخامتت چند هستش گفتن بهتون 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏