2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
سلام دوستان بی نهاااااایت از محبتتون ممنونم. این چند وقته خیییییلی لطف کردید بهم . حق خواهری رو تموم ...

همیشه خوش خبر باشی عزیزم ؛ دو هفته بعد با آزمایش مثبت شادمون کنید😍😘😗

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@alaae     امشب برای حاجت دلت نماز استغاثه به امام زمان خوندم ان شاء الله با همین انتقا ...

چقدر تو خوب و مهربانی مهتاب خانم. ایشالا که خدا شما و این دوست عزیزمونو به خواسته دلتون برسونه. التماس دعا عزیزم منم دلم خیلی پره

قزبونت برم عزیزم؛فدات بشم آن شاالله خدا به شما هم فرزند صحیح و سالم بده؛اگر هم دارید خدا حفظش کنه بر ...

کویین جان درخواست دوستی دادم که سوال بپرسم ازت توی خصوصی.لطفا قبول دوستی کن

دوستان شما می دونید چه خوراکیها و غذاهایی برای سقط خوبه و کمک می کنه سقط ب طور کامل انجام بشه ؟&nbs ...

فطرس جان زعفرانو که همه میگن بخورید اما خیلی زیاد نخور. زرشکو بجوشون آبشو جدا کن کمی نمک بزن فشارت نیفته بخور. دونه هاشم جدا بخور. جوشونده نبات و اویشن. و از عطاری بپرس برای سقط بهت یک عرقی میده نمیدونم چند گیاهه اونم خوبه. اما در کل بایو تحرکت زباد باشه. طناب بزن. من متاسفانه بخاطر خونریزی شدید کارم به کورتاز کشید.‌اما بودن از دوستان که کورتاژ نشدن

@طوطططیا ‍  و @فطررس ‍  عزیزم قلبم از اتفاقایی که براتون افتاد، درد گرفت الهی به حق اهل ب ...

ممنون از اینکه به یادم بودی 😍😘😗ان شاالله زود زود معجزه خدا شامل دل مهربونت بشه 😍😘😗

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
سلام دوستان بی نهاااااایت از محبتتون ممنونم. این چند وقته خیییییلی لطف کردید بهم . حق خواهری رو تموم ...

ای خداااا

عزیییزم

خیلی مبارکه و خوش اومدن تو دل مامانشون جوجه ها.ابشالا ۹ماه موندگارن بعد میان بغل مامان باباشون

آلا مهربونم گل قشنگم العی که ۲تا نی نی ها صحیح وسالم برات بمونن تا ۹ماه دیگه

دلم برات روشنه   ایندفعه نتیجه صبر وتلاش تومیبینی

خیلی التماس دعا   

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
سلام دوستان امروز رفتم دکتر ۸ هفته و ۴ روز بودم سونو کرد  گفت متاسفانه رشدی نکرده و صدای قل ...

😔😔😔😔

ان شاءالله خدابه بهترین شکل جاشوبرات سبزکنه🙏

من خودم کشیدم میدونم سخته

اما سعی خودتونبازی

وبدنتوتقویت کنی

خدایابه امیدخودت🌺
ای جاااان دلمممم، عزیزمممم، قربون اون دو تا جوجه هااااات، الهی که به حق محسن زهرا صحیح و سلامت این ۸ ...

الهی قربووووونت برم عزیزم😘😘😭😭 ان شاالله با دعاهای شما

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
مبارکت باشن خاهر انشالا تا ۹ماه بهت بچسبن و ولت نکنن خاهر🥰

قربووونت برم عزیزم😘 ان شاالله ب زودی منم همین دعا رو بکنم براتون.

ان شاالله برا هممون مستجاب بشه❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خدا رو شکر عزیزم  امروز همش تو ذهنم بودی و اگه قابل باشم واست دعااا کردم انشاالله این دوتا جوج ...

قربووونت برم طوطیا جون. خییییلی شرمنده ام کردید همتون . شما و سحر بانو و بقیه دوستان ویژه تر کمکم کردین. الهی خدا خیر دنیا و اخرت بده بهتون و ان شاالله خییییلی زود شما خوش خبر بیای❤️😘

خداروشکر چقد اومدم نگاه کردم دیدم پیام نزاشتی از عصر منتظر بودم انشالا حتما مثبتی مراقب خودت باش است ...

ممنونم عزیزم. شرمنده نگران تون کردم😅😘😘

واقعیتش خودم اصلاااا امیدی نداشتم فقط رفتم راجب سیکل بعدی با دکتر حرف بزنم . موقع انتقال هم اشکم در اومده بود 😭

ان شاالله همه مون، اونایی ک هنوز ب مرحله انتقال نرسیدن طبیعی، و اونایی ک انتقال دادنم از همین راه جواب مثبت بگیرن😍

سلام گل من خوبی جونم چه خبرا من کم پیدام یا شما  جانیمسان منم میگذرونم چه خبرا  منم هنوز ...

عزیزمم تسلیت میگم ان شاالله غم آخرتون باشه چه سخت.منم چون کار خاصی انجام نمیدادم گفتم کمی ذهنم رو از فضای بارداری و ای وی اف دور کنم.حقم داری این پروسه کلا استرس زا هستش منم خیلی برای هر بار انتقال استرس میکشیدم ان شاالله اینسری به خوبی میگدرونین .به نطرم هیسترو برین کامل رحم بررسی بشه بعد برین برای انتقال .شاید از استرس فوت باعث شده رفلاکستون عود کنه .من در مورد ماساژ با روغن رحم اطلاعی ندارم خودم انجام ندادم یکی دوبار فقط .رحم سرد و گرمم اصلا تشخیص نمیدم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...