2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
عزیزم من حقیر در حدی نیستم که بخوام نصیحت کنم ولی لطفا لطفا بیشتر فکر کن و حتما برو پیش مشاور 

عزیزم به خاطر پدر و مادرم کوتاه میام هی .تا حالا یه بارم نشده کاراش رو علنی کنم.هم میگم آبروی دو تامون میره و هم اینکه من خودم یه برادر جوون چند سال پیش از دست دادم.پدرو مادرم دل داغدیده هستن نمیخوام بیشتر از این رنج بخورن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودم هم نظر شما رو دارم وگرنه تاحالا طلاقم رو میگرفتم .موندم سر دوراهی. گاهی میگم با این اوضاع شوهرم ...

انشالله درست میشه دوست گلم ،سعی کن راه حلش رو پیدا کنی وقتی همسرت به خاطر زن دیگه نمیاد خدایی نکرده تو رو بزنه یا از خونه بیرون کنه یا خونه پدرت بفرسته یا با انواع رفتار شکنجه کنه تا فرار کنی پس مشکل قابل حله ،انشالله که به زودی مشکلت حل میشه ،سعی کن همراه با کارهای ای وی اف پیش روانشناس هم بری برای این مشکلت هر چند کارای ای وی اف اینقدر سنگینه که نمیشه دکتر دیگه ای رو پیگیر شد ولی چاره ای نیست انشالله همزمان هم زندگیت درست میشه هم بچه میاد 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

تازه همه طایفه اینقدر روش حساب باز میکنن .مطمئنم خیلی ها پیش خودشون میگن من چه شوهر خوبی گیرم اومده. از این‌ ها هست که ظاهرش خیلی خوبه .ولی خوب اخلاقش واقعا خوبه نمیدونم این جنبه شخصیتش به چه خاطره منو که داغون کرده .هیچ حسی بهش ندارم

انشالله درست میشه دوست گلم ،سعی کن راه حلش رو پیدا کنی وقتی همسرت به خاطر زن دیگه نمیاد خدایی نکرده ...

نه هیچوقت زده نه هیچوقت تندی کرده 

من تند میشم ولی اون نه.ولی حقیقت حسم رو بهش از دست دادم .اینجا که همه خانم هستن حتی دست به سینه هام میگی ره چندشم میشه

عزیزم به خاطر پدر و مادرم کوتاه میام هی .تا حالا یه بارم نشده کاراش رو علنی کنم.هم میگم آبروی دو تام ...

خدا بیامرزه برادرتو. 

بازم خودت بهتر از هر کسی میدونی گلم.

اما آخه به یه چیزای باید فکر کنی که خیلی مهمه خدای نکرده مریضی چیزی نگیری. من خودم روی این موضوع حساسم خیلی‌. وقتی یه بار نبوده و بارها بوده چه طور میتونی روی همسرت حساب باز کنی. وقتی دو نفر با هم عهد میبندن دیگه این کار واقعا درست نیست. 

کسی واقعا کسی رو دوس داشته باشه چنین کاری نمیکنه گاهی یه باره میگی اشتباه کرده و تمام و بخشیده میشه. اما بارها به نظرم فرق میکنه.

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خدا از دهنت بشنوه عزیزم برام خیلی دعا کن

نازنین جان منم مطمئنم جنینت سالمه بخصوص که طبیعی ام باردار شدی ولی برای آرامش خودت برو آزمایش وقتی علم این همه پیشرفت کرده میتونیم ازش استفاده کنیم‌ خوب برای آرامش خیال هم که شده چرا نری

نه هیچوقت زده نه هیچوقت تندی کرده  من تند میشم ولی اون نه.ولی حقیقت حسم رو بهش از دست دادم .ای ...

ببخشید نمیخوام ناراحتت کنم اما مگه قراره بزنه یا تند باشه که بگی بده پس. ایشون با سیاست داره کاره خودشو میکنه خب منم باشم احترام میذارم به طرفم. 

من دیدم از اینجور گزینه ها. 

حتما برو مشاور این که میگی حسی بهش نداری خیلی سخته الهی چقدر اذیت شدی 

خدا بیامرزه برادرتو.  بازم خودت بهتر از هر کسی میدونی گلم. اما آخه به یه چیزای باید فکر کنی ک ...

خیلی دلم میخواد جدا شم ولی نمیدونم چطوری مطرح کنم .ما هم طایفه ترک هستیم خیلی حساسن 

سلام عزیزدل، مرکز امید میرین یا فاطمیه؟ 

سلام گلم من سری قبلی رفتم فاطمیه 

اینسری رفتم مطب پیله وری 

شما گفتین همدانی هستین 

بنظرتون پیش پیله بمونم یا دکترمو عوض کنم 

اینو گفتم که بگم در این حد زده شدم

میدونم‌ عزیزم ، حتما به مشاور خوب مراجعه کن بلاخره اونا با همه جور آدم برخورد داشتن و بهتر از ما می‌دونن چه جوری راهنماییت کنن که هر تصمیمی بگیری درست باشه و بعداً پشیمون نشی

خیلی دلم میخواد جدا شم ولی نمیدونم چطوری مطرح کنم .ما هم طایفه ترک هستیم خیلی حساسن 

عزیزم اول و اخر انشالله که حل بشه اما حتما فکراتو کن موضوع مهمیه به نظرم نمیدونم چرا بعضیا خیانت رو راحت میگیرن من همین الان به شخصه بفهمم یه همچین چیزی رو یه ثانیه هم نمیمونم منی که اینقد عاشقم 

سلام دوستان طول سرویکس چند باشه خوبه؟ برای من ۳۵ بود دکتر گفت کمه🤔

چرا گفت کمه؟ واسه من ۳۲ بود حدودا هفته های ۲۰ و دکترم تاکید داشت پیاده روی و ورزش رو داشته باشم. من بیشتر از یکساعت در روز پیاده روی میکردم البته خودم رو خسته نمیکردم. ورزش هم حداقل دوبار در هفته میرفتم. دیگه چند هفته قبل زایمان که موکوس مخاطی رو دفع کردم و سرویکس کوتاه شد فقط گفت کمتر پیاده روی کنم مثلا روزی نیم ساعت.