2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست
اخه میگه وقتی جوابش اشتباهه چرا بریم اگه بدونیم ۱۰۰ درصده جوابش راضیم ۵۰ میلیون خرج کنم

عزیزم خطای سلفری کمتر از ۵درصده یعنی احتمال ۹۵ درصد برا همسرت کمه؟؟ ازون گذشته تو علم پزشکی هیچ چیزی صد درصد نیس

اخه میگه وقتی جوابش اشتباهه چرا بریم اگه بدونیم ۱۰۰ درصده جوابش راضیم ۵۰ میلیون خرج کنم

همسرت داره حرف غیر منطقی میزنه اصلا صد در صد تو علم پزشکی وجود نداره بگو نمیخواد ۵۰تومن خرج کنی فعلا همین ۵تومن رو بده احتمال ۹۵ درصد کم نی که 

از اون مهمتر من مطمعنم جنین ات سالمه فقط برا ارامش خودت میگم برو 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلااااام عزییییزم😍😍. خوبی شما؟نی نی جون خوبه؟ قربوووونت برم. آره تو سیکلم. دعا کن برم عزیزم. باز ...

ان شالله به همین وقت اذان با خبر بارداری بیای کارها برات اسون پیش بره 

خدایا شکرت
سلام عزیزم. ب کسی که زندگیش اینجوری شده بگید حتماااا حتماااا برن پیش یه مشاور کاردرست. واقعیتش ما از ...

آلا جون شوهر خودم رو میگم.خیانت این یه دفه نبود بلکه ده بار تا حالا .اینجوری بگم به هر دختر یا زنی که غریبه و در اطرافش بوده مثلا محل کارش .اینقدر دیدم که چشمم پره .خیلی از دوستام رو به خاطر همین کاراش از دست دادم .دوستایی که واقعا تو سختی ها همراهم بوده خیلی به دردم میخوردن به خاطر کارای شوهرم از دست دادم .واقعا موندم چکار کنم؟ کاش میشد منم طلاقم رو بگیرم راحت شم از دست این کاراش.از یه طرف دیگه هر چی میخوام در اختیارم میزاره برای بچه خودش بیشتر از هر کسی عجله داره و منو مجبور به دکتر رفتن میکنه.من آندومتریوز دارم دو بار تا حالا عمل شدم هر دفه با اصرارش رفتم پیش بهترین دکترا با هزینه زیاد عمل شدم و تا حالا شده سرکوفت مریضی یا بی بچگی رو به من بزنه و فقط میگه بریم دکتر .البته خودش هم واریکوسل داره اما مشکل اصلی منم

سلام عزیزم بله شما رو یادمه خیلی هم توی تاپیک صدات کردم و تبریک گفتم برای زایمانت اما نبودید. من فقط ...

عزیزم منم دوقلوهام رو آخر شش ماه از دست دادم نموندن برام و من داغون تر از همیشه شدم دیگه تاپیک نیومدم تا یه ماه قبل عید که باز میخ استم برم انتقال اومدم .قبل عید انتقال دادم منفی شدم .یک ماه و نیم دیگه باز میخوام برم

آلا جون شوهر خودم رو میگم.خیانت این یه دفه نبود بلکه ده بار تا حالا .اینجوری بگم به هر دختر یا زنی ک ...

اینجا کسی کسی رو نمیشناسه میشه حداقل درد و دل کرد یا راهنمایی گرفت 

سلام دوستای گلم خوبین؟ بحث هایی که بین داداشم و بقیه شد رو خوندم .یه چیزی میگم میخوام نظر شما ها ر ...

سلام عزیزم 

خیانت کردن همیشه از روی هوس نیست ،اینکه مردی هیچ‌ جوره برای همسرش کم‌ نذاره اما خیانت کنه یه نوع اعتیاد هستش که با کمک روانشناس حتما حل میشه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عزیزم منم دوقلوهام رو آخر شش ماه از دست دادم نموندن برام و من داغون تر از همیشه شدم دیگه تاپیک نیومد ...

ای خداااااا چقد ناراحت شدم چقد دلم گرفت خیلی متاسفم انشالله که خدا به دلت آرامش بده. ❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام عزیزم  خیانت کردن همیشه از روی هوس نیست ،اینکه مردی هیچ‌ جوره برای همسرش کم‌ نذاره اما خی ...

خودم هم نظر شما رو دارم وگرنه تاحالا طلاقم رو میگرفتم .موندم سر دوراهی. گاهی میگم با این اوضاع شوهرم بچه میخوام چکار .گاهی به خاطر پدر و مادرم که غصه نخورن پیه همه چی به تنم میمالم و تحمل میکنم.

اینجا کسی کسی رو نمیشناسه میشه حداقل درد و دل کرد یا راهنمایی گرفت 

عزیزم من حقیر در حدی نیستم که بخوام نصیحت کنم ولی لطفا لطفا بیشتر فکر کن و حتما برو پیش مشاور 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤