2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048011 بازدید | 684638 پست
😇😇 ولی خدایی حال کردی چطوری قبلش حواب دیدم😂😂 برگای شوهرم ریخته میگه چرا هر اتفاقی میخواد بیوفت ...

انشالله که خیره قشنگم😘😘🥰

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای بابا من ذخیره‌ام‌بالا ولی سنم‌۴۰ میگن ذخیره کاری به کیفیت نداره فک‌کنم خودشون هم نمیدونن چی میگن

نه عزیزم ، منم از همه همینو شنیدم ، بقول شما معلوم نیست اقلا جی میگن 

ولی من خیلی به خودم امید دارم نمی‌دونم چرا اینقدر مطمئنم جنین خوب تشکیل هم میشه ، ایشالله همینطور باشه برام دعا کن عزیزم لطفا ❤️❤️

تهران خیلی برام رفتوامدسخته خواهری،همسرم پرسنل بیمارستان مرخصی ندارن شیفتاشون زیاده،هرماه شیفتهایی ک ...

جانان جانم من یادم نمیاد حافظه ام ضعیف شده شما گفتی پیش ظهیری رفته بودی ؟ 

امروز مشاوره که رفتم دکتر گفت ظهیری نامبر وان هست ، دیگه دیدم همه همینو میگن گفتم با خودم کنار بیام و بهش اعتماد کنم 

ممنون گلم  راستش یکم ناراحت شدم ولی سپردم دست بالایی میدونم خودش هوامو داره 😍🥰 من تو راه بر ...

مبارکع عزیزم،ایشالادوهفته دیگه باخبرای خوب بیای،احتمالاگفته کامپکته یامورولا

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
خانما سلام امیدوارم حالتون خوب باشه میگم من تقریبا۳ ماهه یه توده تو سینه ام دراومده اندازه یه گرد ...

عزیزم پیش جراح عمومی برو ، متخصص توراکس ، حتما برو به تاخیر ننداز 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
بهارک جون یادته گفتم دکتر ظهیری گفت ذخیره ات خیلی پایینه ، یکبار انجام میدم اگر نشد تخمک اهدایی  ...

عزیزم به نظرم همون ی بارم ی مرکز و دکتر خوب انتخاب کن ببین این مسیر انقدر از نظر روحی و جسمی ادم رو تخریب میکنه که جایی برا امتحان نمیزاره به نظرم از اول برو تهران ی مرکز خوب 

عزیزم بدن ها باهم متفاوته و واکنش هام متفاوت هم جفتشون باهم میتونن جواب خوب بدن و هم هر دوشون جدا جد ...

عزیزم یکماه پیش النوا قیمتش چند بود ؟ البته قیمت آزاد رو میگم نه با دفترچه

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
از ته قبلم دعا میکنم مادر شده باشی😍 منم امروز انتقال دادم گلم💜 شما هم درد داشتی؟ من زیر دلم درد ...

الهی که ۱۴روز بعد خوش خبر بیای عزیزم

من درد نداشتم

ولی دیدم بچه ها اینجا میگن درد داشتن

من تا سه روز اول یه کوچولو لک میدیدم(ببخشید ولی وقتی خودمو خشک میکردم)که دکتر از قبل به من گفته بود طبیعیه

جانان جانم من یادم نمیاد حافظه ام ضعیف شده شما گفتی پیش ظهیری رفته بودی ؟  امروز مشاوره که رفت ...

اره عزیزم پیش ظهیری چنبارانتقال دادم،خیلی شلوغه سرش،ماماش خانم خشنودخیلی مهربونه،منتهادکتروقت نمیذاره واسع مریض هی این اتاق اون اتاق میره حجم بیماراش زیاده،بعداصلاویتامینی داروی نمیده جزاسیوفولیک،واینکه کسیکه چنبارانتقال ناموق داره نیازبه برسی بیشترداره بالاخره حق مریض هست دوکلمه صحبت کنه یه همراهی کنه یه قوت قلب بده ک من تمام سعیمومیکنم برسیهای لازموانجام میدم مابقیش دیگه دست خداست،ظهیری قدیم ب پنجه طلامعروف بوداون موقع سرش خلوت بودوقت میذاشت جاریم چن تاای یوای منفی داشت بااولین ای وی اف ظهیری باردارشد،بعدم شنیدم اهداکنندهایی ک میرن مطبش همکاری دارن باهاش چندینبارپانکچرشدن وسعی میکنن داروندن زیادکه تخمک زیادتولیدشه ک طرف بتونه بازدفعه های بعدهمکاری کنه باهاشون

جانان جانم من یادم نمیاد حافظه ام ضعیف شده شما گفتی پیش ظهیری رفته بودی ؟  امروز مشاوره که رفت ...

مشاورتون کی بودعزیزم؟من اهدایی بایدبگیرم داستانه براخودش وگرنه دکترای دیگه هم هستن تورشت مثل محمدتبارشنیدم مهربونه وکارش خوبه صدریم میگن خوبه ولی شلوغه اصغرنیاقدیم خوب بودشیرین اصغرنیااونم جدیدارفتم اصلاخوشم نیومد،اصلاوقتواهمیت نمیده ب بیمار،حالامن بیمارقدیمیشم قشنگ میشناسه منو

نه دیگه سحر جون اون بالا تو قسمت قبل انتقال نوشته از ۱۰/۸ تا رپز انتقال روزی ی عدد امپول پروژسترون و ...

ببخشید ی سوال داشتم الان برای من اصلا دکتر شیاف ننوشته نه قبل انتقال نه بعد انتقال حالا چی کار کنم گفت لازم نیست ولی من استرس دارم