2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048011 بازدید | 684638 پست

[QUOTE=267150627]شاید بدنا با هم متفاوته عزیزم. من بیشتر از سه ماه خوردم ولی کیست نداشتم اصلا. فقط پریودی بعد پانکچر ...[/QUOممنون عزیزم 

من۶۰!تا گرفتم ولی نمیدونم از کی و روزی چندتا بخورم اگه خدا بخواد احتمالا اواسط بهمن وارد سیکل پانکچر بشم 

از امروز هم روزی یک ساعت پیاده روی تو برنامه روزانه ام گذاشتم.

دوستای که چند بار پانکچر شدید به نظرتون النوا بهتر جواب میده یا سینال؟ وایا النوا تو داروخانه ها پی ...

اره عزیزم بگو برات دارو خارجی بنویسه من هیچ مشکلی نداشتم با سینال برام جنین تشکیل نشد گفتن بدنت جواب نداده به نظر من سینال ریسکش زیاده

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزیزم بگو برات دارو خارجی بنویسه من هیچ مشکلی نداشتم با سینال برام جنین تشکیل نشد گفتن بدنت جواب ...

ممنون از راهنماییت گلم 

یه داروخانه زنگ زدم گفت فعلا نداریم ولی میاریم. من بهمن ماه وارد سیکل میشم برم دکترم بنویسه که تا اون موقع تهیه کنم بزارم یخچال میشه؟

خانما سلام

امیدوارم حالتون خوب باشه

میگم من تقریبا۳ ماهه یه توده تو سینه ام دراومده

اندازه یه گردو

خیلی هم دردناکه

بخاطرش سونو و دکتر نرفتم

اخه میترسیدم انتقالمو کنسل کنن که البته انتقال دادم و منفی شد

حالا سوالم اینه که ممکنه همین باعث منفی شدن انتقال شده باشه؟

بعدش اینکه باید پیش چه دکتری برم و چیکار کنم؟

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

خانما سلام امیدوارم حالتون خوب باشه میگم من تقریبا۳ ماهه یه توده تو سینه ام دراومده اندازه یه گرد ...

عزیزم حتما برو متخصص زنان برات سونو سینه بنویسه اگه نیاز باشه خودش پیش متخصص پستان می‌فرسته فقط زود برو انشالله که چیزی نیست

ممنون از راهنماییت گلم  یه داروخانه زنگ زدم گفت فعلا نداریم ولی میاریم. من بهمن ماه وارد سیکل ...

اره فقط نگا تاریخش کن تا موقعه استفاده تاریخ داشته باشه

خانما سلام امیدوارم حالتون خوب باشه میگم من تقریبا۳ ماهه یه توده تو سینه ام دراومده اندازه یه گرد ...

باید بری پیش جراح برات سونو مینویسه چیزی نیست ولی حتما پیگیری کن، و فک نکنم به خاطر این منفی شده باشی

باید بری پیش جراح برات سونو مینویسه چیزی نیست ولی حتما پیگیری کن، و فک نکنم به خاطر این منفی شده باش ...

جراح چی؟

جراح زنان؟

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

جراح چی؟ جراح زنان؟

جراح عمومی، البته تو بعضی از کلینیک ها متخصص پستان هم هست ولی من تو شهرمون نبود رفتم جراح گفتن جراح عمومی بهتره 

خدا از سرش نگذره واقعا این پروسه انقد به خودمون فشار میاره که رفتار این ادمای بیشعور دیگه نمیدونی کح ...

قربونت سحر بانو جان 

واقعا بریدم تا میایم یکم آروم بشیم و با وضعیت جدید کناربیایم و هضمش کنیم تومرحله بعدی که میریم باز روز از نو روزی از نو باز باید غصه بخوریم باز باید رفتار و فشارای بقیه رو تحمل کنیم و داغون بشیم و کاسه چه کنم چه کنم دست بگیریم.

امیدوارم هرچه زودتر خدا خودش فقط دل همه چشم انتظارها رو شاد کنه

دوستان  لطفااا برای من خیلییی این هفته دعا کنید(البته اگه قابل میدونید) خیلیییی محتاجم به دعا ...

از ته قبلم دعا میکنم مادر شده باشی😍

منم امروز انتقال دادم گلم💜

شما هم درد داشتی؟ من زیر دلم درد گرفته بعد انتقال 

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیز دلم  متاسفم که روز خوبی نداشتی توکل به خدا کن  بسپار به حضرت زهرا و فکرش رو نکن آر ...

ممنونم مهتاب جان کاری جز توکل کردن از دستم بر نمیاد سپردم به خودش 

امیدوارم هرچه زودتر هممون خبرای خوب بشنویم 💓💞💝💖💟🙏😍

از ته قبلم دعا میکنم مادر شده باشی😍 منم امروز انتقال دادم گلم💜 شما هم درد داشتی؟ من زیر دلم درد ...

مبارکت باشه عزیزم ان شالله دو هفته دیگه خبر  خوب بهمون بدی و خوشحالمون کنی

انشاالله با خبر های خووب میای عزیزم❤

ممنون گلم 

راستش یکم ناراحت شدم ولی سپردم دست بالایی میدونم خودش هوامو داره 😍🥰

من تو راه برگشتم 

دکتر اومد گفت ۳ تا جین برداشتیم برات برای بلاست ۲ تاش کیفیتشو از دست داد یکی انتقال میدیم

عکس جنین رو  نشون داد بنظر با کیفیت میومد😇🤩

فقط رحمم پیدا نمیشد😂 چون ترسیده بودم به سختی پیدا کردن و انتقال دادن گفت این یکی به بلاست نرسیده یه اصطلاح بکار برد یادم رفته راجب جنین

درد داشتم اون دستگاهه اذیتم میکرد.

سرویس بهداشتی هم رفتم خون دیدم😬

راستشو بخوای خوابم تعبیر شد :/

همون خواب تخم پرندم😆 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

فردایی - روشن این تاریخ و تو ذهنتون حک کنین، ان شاءالله به لطف خدای مهربونمون مهمترین و بهترین اتفا ...

ممنون عزیزم🥰😍

۱۳ دی برام تا ابد ماندگار میشه قشنگم

۵ روز دیگه تولدمه😁 انشالله خدا کادو تولدم رو بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40