2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048014 بازدید | 684638 پست
دوستان  لطفااا برای من خیلییی این هفته دعا کنید(البته اگه قابل میدونید) خیلیییی محتاجم به دعا ...

عزیزم انشاالله با خبرای خوش بیایی بمب روحیه باشی برامون😍😍😍🙏🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

استرادیول هم داشتی عزیزم؟ همزمان میخوردی اوابوست با استرادیول؟ 

من داشتمولی با چند ساعت فاصله میخوردم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

سلام دوستان عزیزم،فردا صبح انتقال دارم،فقط سه تا جنین دارم و همین یه بار میتونم انتقال بدم،برام دعا کنید🙏❤️ 

دوستانی که تجربه دارن اگه چیز مهمی درباره انتقال هست که باید بدونم لطفا منو راهنمایی کنید،مرسی از همتون😘

سلام به همه مامان های خوشگل حال و آینده بسیار نزدیک 

خیلی خیلی زیاد ممنون برای تبریک ها و پیام ها و لایک ها و دعاهاتون. تک تک پاسخ ندادم که صفحه خیلی جلو نره 

💞💞💞💞💞💞💞

سلام ببخشید کسی میدونه خوردن خورشت کرفس بعد انتقال جنین ضررداره یانه؟ 

سلام یک جا خونده بودم کرفس سه ماه اول بارداری مصرف نشه، حالا منظورش آب کرفس بود یا خیر نمیدونم کلی اینو نوشته بود.

تو خورشت هم بنظرم بستگی به مصرفش داره 

حالا بقیه دوستان هم جواب بدن 

اره عزیزم پیش ظهیری چنبارانتقال دادم،خیلی شلوغه سرش،ماماش خانم خشنودخیلی مهربونه،منتهادکتروقت نمیذار ...

عزیزم انگار بی وجدانی همه را گرفته 

کاش یکم فکر میکردن اونی که پیشش اومده با هزار امید و آرزو اومده کاش میدونستن که خدا اونا را وسیله کرده که بنده هاش ناامید نباشن کاش.....

حالا دیگه بحث هزینه و‌اسیب جسمی و‌روحیش هم به کنار

مرسی مهربونم😃😘 انشالله برای شما😇💜

سلام عزیزم مبارک باش فدات چطور یه‌دونه گذاشت برات مگه بسته هات ۳تایی نبود

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
سلام یک جا خونده بودم کرفس سه ماه اول بارداری مصرف نشه، حالا منظورش آب کرفس بود یا خیر نمیدونم کلی ا ...

منم شنیدم کرفس خورده نشه.ولی اگه از لوبیاو گوشتت بخورم فک نکنم مشکلی داشته باشه

خانوم ها دکتر مسروره حسینی رو کسی میشناسه ؟

سلام عزیزم

به لیست اضافه تون میکنم ان شاء الله خیلی زود نی نی دار بشین

من سال ۹۰ اینا چندبار با دکتر حسینی ویزیت شدم اونموقع متخصص زنان بود و فوق تخصص نگرفته بود.

چند دوره داروی محرک تخمک گذاری داد بهم ولی جواب نگرفتم دیگه پیشش نرفتم.

الان فکر کنم فلوشیپ نازایی داره ولی متاسفانه نمیدونم کجاها کار میکنه و کارش چطوره

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست