2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048012 بازدید | 684638 پست
مرسی قربونت برم   دعا کن برام بره بالا

ان شاالله میره بالا نگران نباش😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
مرسی قربونت برم   دعا کن برام بره بالا

چقد نام کاربریت خوبه منو یاد طیب حاج رضایی میندازه😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم مرسی که یادت بود صبح رفتم سونو داپلر هم بود و خداروشکر همه چی خوب بود  فندقمم پسر ب ...

ای جااانم .به سلامتی عزیزم .پس جنست جور شد 😍😍

انشالله که تا آخر بارداریت به خوبی و خوشی پیش بره و به سلامتی بغلش بگیری

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام  وقتتون بخیر    عزیزان  امروز روز ۱۶م انتقال جنینم بود   جنین دو روز ...

مبارک عزیزم مثبته .فقط ۴۸ ساعت دیگه تکرار کن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
منم شیاف ام می زنم یه دونه صبح یه دونه شب من این ۱۵ هفته اصلا فشارم نکرفتند.یکشنبه فشارم گزفت گفت ۱ ...

خوب ۱۳ شاید عادی بوده که گفتن طبیعیه، نگران نباش، الکی نمیگن 🙂 

من هم دو تا شیاف میذارم، ولی پیام دادم دکتر گفتم دو تا میذارم گفتن یکی استفاده کن ، 

خوب ۱۳ شاید عادی بوده که گفتن طبیعیه، نگران نباش، الکی نمیگن 🙂  من هم دو تا شیاف میذارم، ولی ...

رعنا جان امان از این نت واینترنت.هر کی یه چی میگه.ادم هزار جور فکر می کنه من سونوی ان تی سیزده هفته ویک روز بودم 

تو نت می خوندم نوشنه بودند ان تی تو ۱۴ هفته فایده نداره دیگه سندرم ها بررسی نمیشه چقدر واسه این حرص خوردم 

بعدا فهمیدم الکی حزص خوردم کلا این تعمیم بده به تمام موارد

شادی صدام کنید
راستی فندقم ۲۸۷گرم بود باز من نگران بودم وزنش کمه گفت نه خوبه برا ۱۹هفته و سه روز

به سلامتی باشه. فندق من کمی کپل تر از هفته اش هست😁.من سه شنبه رفتم، ۴۲۰ گرم بود، البته واسه ۲۲ هفته و یک روز. حالا من به دکتر گفتم بچه ام زیادی وزن گرفته میترسم. گفت نرماله و وزن رو نمیشه الان به حساب آورد و خودش رو هفته های آخر نشون میده و میشه گفت چه وضعیتی داره

بچه ها من میخواستم این ماه اگه رحم مشکلی نداشت انتقال بدم. ولی الان ک نگاه میکردم از ۱۰ دی تا آخر ام ...

فاطمه جون این ماه شما دو بار پانکچر داشتی و کلی دارو وارد بدنت شده. به بدنت یکی دو ماه استراحت بده تارحمت بهتر امادگی پیدا کنه. البته این نظر منه.

سلام طوطیا جان خوبی عزیزم؟ الهیییی شکر. ان شاالله همه چی عااالی میش بره برات 😍

مرسی عزیزم خوبم شکر 

ممنونم

محتاج دعا هستم عزیزم

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود