2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048023 بازدید | 684638 پست
ممنون که جواب دادی، از دکترم میپرسم که زیاد کنم یا نه‌. من هم‌روزی یکی ۱۰۰ میلیگرم میخورم ولی هنوز د ...

خواهش ميكنم عزيزم من دوتا آ س آ ٨٠ ميخورم در روز

انشالله كه ايندفعه ميري و همه چي خوبه😍

بچه ها من میخواستم این ماه اگه رحم مشکلی نداشت انتقال بدم. ولی الان ک نگاه میکردم از ۱۰ دی تا آخر ام ...

دکترت گفت این ماه میتونی انتقال بدی ؟

منم امتحانام شروع شده ولی دیگه طاقت نیاوردم بزارم یک ماه دیگه داروهامو از دیروز شروع کردم اتفاقا گفتم شاید داخل امتحانام هست ذهنم زیاد درگیر اندومتر نمیشه و خوب رشد میکنه 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فاطمه جون این ماه شما دو بار پانکچر داشتی و کلی دارو وارد بدنت شده. به بدنت یکی دو ماه استراحت بده ت ...

ممنونم ک نظر دادی گلم❤️🌹🌹. اره  حداقلش این ماهو نباید انجام بدم. توکل ب خدا

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
به سلامتی باشه. فندق من کمی کپل تر از هفته اش هست😁.من سه شنبه رفتم، ۴۲۰ گرم بود، البته واسه ۲۲ هفته ...

باران جان شما چه کردید عزیزم یه صحبتی راجبع جفت کردید من اطلاعات نداشتم سکوت کردم بقیه جواب بدن ولی فکرم پیش تون مونده.

شادی صدام کنید
دکترت گفت این ماه میتونی انتقال بدی ؟ منم امتحانام شروع شده ولی دیگه طاقت نیاوردم بزارم یک ماه دیگه ...

اره دکتر گف پریود ک شدم برم. اره کار خوبی می کنی ،ترمای پیش منم اینجوری بودم میگفتم سرم گرم میشه حواسم ازش پرت میشه. ولی این ترم خیلی فشار زیادی رومه. این ی ماهم ک دائم درگیر دکتر وعمل و... بودم اصلااااا هیچی نخوندم کلی هم پروژه رو هم افتاده افتاده دارم ک تا دهم باید تحویل بدم. برا همین استرس زیادی رومه. 😰

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اره دکتر گف پریود ک شدم برم. اره کار خوبی می کنی ،ترمای پیش منم اینجوری بودم میگفتم سرم گرم میشه حوا ...

خب بزار ماه بعد تا با آرامش کارهاتو انجام بدی تا چشم بزنی یک ماه گذشته 

انشاالله خیره 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
@رادیس۱۲   هم حدس  تو اشتباه بود هم حس من🤣🤣🤣پسر بود فندقم

ای جانممممممم 🥰🥰🥰🥰🥰مبارک باشه آره کاملا حدسمون اشتباه بود 😄😄😄.از صبح اینترنت نداشتم که بیام ببینم چی شد ای وللل مبارک باشه 🥰🥰🥰🥰🥰

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام هانی جون. قربووونت برم❤️ گفتن هر وقت پریود شدم برم برا بررسی وضعیت رحم اگه اوکی بود انتقال اگا ...

سلام عزیز دلم ان شالله به زودی زود با بهترین شرایط مامان میشی دیگه دلم خیلی برات روشنه 😍

خدا جواب صبرتو‌ به خوبی میده نگار جون ، بیشتر از انتظاراتت و توقعاتت بهت میده عزیزدلم آمیییین🌺🌺🌺& ...

آره دکتر زنگ زدم گفت قبل دومین پریودی بیا برا شروع دارو ها وسونو ولی شوهرم میگه بعد عید بریم ک هوا خوب باشه وطبق تحقیقاتش هوای سرد بی تاثیر نیس در منفی شدن وبهترین فصل انتقال بهاره 😅ماهم ک فقط ی بسته دیگه داریم اما خودم دلم میخواد قبل عید انتقال بدم بلاخره یامثبته یامنفی بهتره تا اینکه منتظر بمونم تابعدعید انتظار آدمو ذره ذره میکشه 🥴هرچی خواست خدا باشه راضیم ب رضای خدا ان شاء الله اول بی بی مثبت تو روببینیم😍🤲

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️
سلام عزیزم مرسی که یادت بود صبح رفتم سونو داپلر هم بود و خداروشکر همه چی خوب بود  فندقمم پسر ب ...

ای جانم. مبارک باشه. ان شاءالله بسلامت بغلش بگیری. 🤲

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
راستی فندقم ۲۸۷گرم بود باز من نگران بودم وزنش کمه گفت نه خوبه برا ۱۹هفته و سه روز

الهی هزار مرتبه شکرش قشنگم ان شاء الله ک ب سلامتی و راحتی بگذره این مدتم ونی نی سالم وصالح بغل بگیری 🤲😍😍

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️
سلام  وقتتون بخیر    عزیزان  امروز روز ۱۶م انتقال جنینم بود   جنین دو روز ...

مثبتی مباااااااارکه😍😍😍خدایا شکرت 

بچه ها من میخواستم این ماه اگه رحم مشکلی نداشت انتقال بدم. ولی الان ک نگاه میکردم از ۱۰ دی تا آخر ام ...

به نظر من بزار ماه بعد. هم یکم استراحت می کنی هم اینکه استرس امتحاناتت نداری. 

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
من هنوز هیچی عزیزم ، منتظرم پریود بشم برم برای سونو روز دوم پریود که داروهای پانکچر و شروع کنه ایشال ...

ان شالله ب خیر وراحتی بگذره وکلی تخمک باکیفیت داشته باشی و5. 6 بسته جنین تپلی 😍😍😍🤲