2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684637 پست
@baharak2017     بهارک جون بیا از خودت خبر بده، از فندقت بگو😍

فدات باران جون خداروشکر همه چی خوب بود اول سونو معمولی کرد و بعد هم داپلر 

فندقم پسر بود یعنی میگن مادر حس میکنه من حس مادریم به درد عمم میخوره همش میگفتم دختره🤣🤣🤣🤣

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فدات عزیزم فقط صبر صبر توکل کار دیگه ای نمیتونم بکنم انتقال بعدی خدا میدونه شاید بزارم برا بعد عید ت ...

خدا جواب صبرتو‌ به خوبی میده نگار جون ، بیشتر از انتظاراتت و توقعاتت بهت میده عزیزدلم آمیییین🌺🌺🌺 

بسلامتی عزیزم ، ولی خیلی دیر نیست؟ دکترت نگفت کی انتقال بدی؟ بنظرم اگه قابل بدونی بهمن انتقال بده ، دو سه ماه استراحت کافیه عزیزم، باز نظر دکترتو بپرس گلم ، ایشالله که با شروع سال جدید دستت پره عزیزدلم❤️❤️💋💋 

سلام عزیزم مرسی که یادت بود صبح رفتم سونو داپلر هم بود و خداروشکر همه چی خوب بود  فندقمم پسر ب ...

الهییییییی❤️❤️❤️ بسلامتی عزیزدلم ، مبارکه پسلی خوشکلت❤️❤️ خونه مامانم هستم ، با خوشحالی گفتم نی نی شما پسله ، اینقدر خوشحال شده و میخنده و پیغام دادن براتون که مراقب گل پسلی باش😂❤️❤️❤️ واقعا مامانای ما چرا اینقدر عاشق پسرا هستند🤣🥳🥳🥳🥳

سلام  وقتتون بخیر 

عزیزان

امروز روز ۱۶م انتقال جنینم بود   جنین دو روزه فریز انتقال دادن 

امروز ازمایش بتا تیتر دادم  

عددش  ۵۸.۶۹

مثبته؟

مشکلی نیست؟

تو روخدا راهنمایی کنید

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين
فدات عزیزم فقط صبر صبر توکل کار دیگه ای نمیتونم بکنم انتقال بعدی خدا میدونه شاید بزارم برا بعد عید ت ...

من هنوز هیچی عزیزم ، منتظرم پریود بشم برم برای سونو روز دوم پریود که داروهای پانکچر و شروع کنه ایشالله❤️❤️

من هنوز هیچی عزیزم ، منتظرم پریود بشم برم برای سونو روز دوم پریود که داروهای پانکچر و شروع کنه ایشال ...

ان شالله ک جواب بگیری بحق فاطمه الزهرا

سلام به همگی  من دوباره رفتم تو سیکل انتقال دعا کنید ضخامتم اوکی بشه بتونم دیگه انتقال بدم&nbs ...

سلام طوطیا جان خوبی عزیزم؟

الهیییی شکر. ان شاالله همه چی عااالی میش بره برات 😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم مرسی که یادت بود صبح رفتم سونو داپلر هم بود و خداروشکر همه چی خوب بود  فندقمم پسر ب ...

الهی شکر😍

آخی ب قول بچه ها شمام بادیگارد دار شدی😍😂 ان شاالله به سلامتی تا آخر

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام  وقتتون بخیر    عزیزان  امروز روز ۱۶م انتقال جنینم بود   جنین دو روز ...

سلام عزیزم. خیییلی مباااارکه😍😍 ان شاالله ب سلامتی تا اخر

مهم دو برابر شدنش هس وگرنه بتای پایین مشکلی نداره عزیزم

سلام عزیزم. خیییلی مباااارکه😍😍 ان شاالله ب سلامتی تا اخر مهم دو برابر شدنش هس وگرنه بتای پایین مش ...

مرسی قربونت برم 

دعا کن برام بره بالا 

بچه ها من میخواستم این ماه اگه رحم مشکلی نداشت انتقال بدم. ولی الان ک نگاه میکردم از ۱۰ دی تا آخر امتحانام شروع میشه. ازونورم مثلا اگه همه چی خوب پیش بره احتمالا ۲۰ دی انتقال باشه ک هنوز امتحانام تموم نشده. خیلی دو دل موندم. ب نظرتون الان برم بهتره یا نه ب خاطر استرس امتحانا و... بذارم ماه بعد؟

با خودم میگم برم بررسی کنن پولیپی چیزی اگه بود ک نیاز ب هیسترو بود اون انجام بشه انتقال بمونه ماه بعد. فقط نگرانم ک عقب انداختن ی موقع درست نباشه. نمیدونم چیکار کنم