2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048020 بازدید | 684638 پست
عزیزم اصلا به بی بی اعتماد نکن ، ایشالله دو روز دیگه برو آز حتما مثبتی عزیزدلم❤️❤️❤️

مرسی مرسی عزیزدلم ❤️❤️

همش دارم خودمو دلداری میدم تا ایشالا این چند روزم بگذره 

عزيزم منم تو ان تي بهم اينو گفتن دكترم اسپرينمو دو تا كرد يكي صب يكي شب ك واسه انومالي رفتم خداروشك ...

ممنون که جواب دادی، از دکترم میپرسم که زیاد کنم یا نه‌. من هم‌روزی یکی ۱۰۰ میلیگرم میخورم ولی هنوز دکتر نگفته بیشتر کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام نگار جون خوبی عزیزم؟؟ چه میکنی؟؟ انشالله انتقال بعدیت کی هست؟

فدات عزیزم فقط صبر صبر توکل کار دیگه ای نمیتونم بکنم انتقال بعدی خدا میدونه شاید بزارم برا بعد عید تودر چ حالی چ کارا کردی

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️
من روز ۱۲ انتقالمه بی بی چک زدم منفی شد 😔

ب بی بی چک اعتماد نکن عزیزم چندنفر اینجا بودن ک بی بی منفی و آزمثبت بوده ب دلت بد نده بسپار ب خدا مطمئنن بهترینو میدونه وتقدیرمون میکنه❤️

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️
عزیزم چرا فشارت بالاس؟ از کجا فهمیدی؟  من هنوز دارم روزی ۲ تا شیاف پروژسترون استفاده می کنم، ش ...

منم شیاف ام می زنم یه دونه صبح یه دونه شب

من این ۱۵ هفته اصلا فشارم نکرفتند.یکشنبه فشارم گزفت گفت ۱۳ پرسیدم خوبه گفت اره هم ماما بود هم دکتر منم خیالم راخت بود تا دیروز عصری لیمو لیمو جان گفت فشارش ۱۴ اینا من نکران شدم سرچ کردم دیدم اوه همه زذند لب مرزو خطرناک

شادی صدام کنید
@baharak2017   فکر کنم امروز نوبت سونو داره ان شاء الله همه چیز براش خوب پیش بره. 🤲 منتظریم ...

سلام عزیزم مرسی که یادت بود صبح رفتم سونو داپلر هم بود و خداروشکر همه چی خوب بود 

فندقمم پسر بود