2777
2789
عنوان

امشب دوستم بهم گف چاق اشکم دراومد

334 بازدید | 42 پست

خوبین دخترا از ناراحتی خابم نمیبره دوست خانوادگی مون که چندساله رفت و آمد داریم  چندسال پیش ب شدت لاغر بودم و قدم بلند اون موقع ی جور مسخره مبکردن که یکم چاق شو لاغری بهت نمیاد بد شدی بعد من چون قدم بلنده چاق شدنم معلوم نیس آنچنان همه بهم میگن خیلی خوش هیکل شدی و تعریف میکنن امشب خانوم دوست همسرم شروع کرد حرف انداخت گف چاقی بهت نمیاد اصلا‌ تو باشگاه میری ما که اصلا تغییر نمیبینیم بعد من اصلا چاق نیستم قدم ۱۷۴ لاغریات بهتر بود انقد اعتماد ب نفسمو از بین بردن همسرم ازون اتاق گف من اینجوری بیشتر دوست دارم و حرف عوض کردن همش خودم جلو آینه نگاه میکردم خیلی دوس دارم چاق شدم ولی اعتماد ب نفسم نابود کردن 🙂

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
ارتباطتونو با دوستتون کم کنین. چطور به خودشون اجاره زدن این حرفا رو میدن؟

اصلا من موندم من خودم خیلی هوای حرف زدنمو دارم دل کسیو نشکنم نمیدونم چطور دلشون میاد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بگو عزیزم عاشقمیا

همش نگران چاقی و لاغریمی

ول کن بابا تو هم به مزخرفات یه سری بدبخت عقده ای فک میکنی که نظرشون چیه و چی فک میکنن؟ خودش کیه مگه؟ مگه در جایگاه نظر دادنه؟

حسوده میخواد یه چرتی بگه، میدونه تو ضعیفی میخواد حس بدی بهت بده که موفقم شده

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

دهن بقیه رو که نمیتونیم ببندیم قطعا

اما میتونیم رو خودمون کار کنیم تا حرفاشونو به هیچ جامون حساب نکنیم

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
آفرین ب همسرت جلو همسرت نگی ناراحت شدی اونم میره تو فکر انرژی منفی میگیری بی تفاوت نشون بده خودتو

دلم خیلی شکست امشب سریع رفتم تو اتاق ب بهانه خستگی ولی تمام بالشتم خیس اشکه

اصلا من موندم من خودم خیلی هوای حرف زدنمو دارم دل کسیو نشکنم نمیدونم چطور دلشون میاد

ببخشید ولی من باشم بهشون شک میکنم چون هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد. لازم نیست آدم کسی رو جلوی شوهرش کوچیک کنه

بگو عزیزم عاشقمیاهمش نگران چاقی و لاغریمیول کن بابا تو هم به مزخرفات یه سری بدبخت عقده ای فک میکنی ک ...

از سر شب رفتم اتاقم کل بالشتم خیس اشک شده

ببخشید ولی من باشم بهشون شک میکنم چون هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد. لازم نیست آدم کسی رو جلوی شو ...

از بس بد ذاته

مام داریم ازینا و تعجب میکنم چطور میتونن اینطوری حرف بزنن مثلا جاریم ۱۴ کیلو از من وزنش بیشتره و تقریبا هم قدیم همیشه میگه وای چه چاق شدی خخخخخ در حالی که همون وزن قبلیمم