2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
عزیزم اونا همه اینو میگن که ما میگیم زیر نطر خودمون باشید بهتره منم وقتی مثبت شدم زنگ زدم ابن سینا گ ...

اره 

فکر کنم اون ها به خاطر امار وارقام وهزینه های خودشون میگن بیا اینجا منم که استرسی 

واقعا تو ای وی اف مهم همون لحظه انتقال داروهای خاص ام همه قطع شد مثل استرادیول یا پچ بازو

الان همین داروهای عادی دوران باداری استفاده نی کنم البته انکوسا واسپرین دارم به امید خدا برم ان تی خوب باشه دیگه نمیرم تهران

شادی صدام کنید
نه عزیزم نداد  ببین اصلا بخیه حس نمیکنی چون همش ی گره کوچیکه  اره برا سرویس و غذا  ...

😁😁😁 مرسی عزیزم نه دیگه پیگیرش نمیشم . فقط با این همه دارو و بیهوشی نگرانم . چون سونو نگرفتن ده روز دیگه باید برم مطب چک کنه . من چون هفته ۱۴ هستم فعلا صدا قلبشون با دستگاه شنیده نمیشه . میگم این بیهوشی چقد خوبه واقعا کیف داره😂😂😂 من واسه سرکلاژ فقط استرس اون بی حسی موضعی رو داشتم . تا اتاق عمل رفتم به هر کی میرسیدم گفتم منو بیهوش کنید . اونام میگفتن بیهوشی هست . من فقط ازون پوزیشن و اون وسایل که واژن رو باز میکنن میترسیدم 🤗🤗

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره  فکر کنم اون ها به خاطر امار وارقام وهزینه های خودشون میگن بیا اینجا منم که استرسی  ...

به امید خدا نگران نباش ایشالا ان تی هم اوکی هست . الان اکثرا دکترای زنان خیلی ای وی افی هم پرونده دارن که دیگه روال دارو و درمان واسه همه مشخصه نگران نباش . 

به امید خدا نگران نباش ایشالا ان تی هم اوکی هست . الان اکثرا دکترای زنان خیلی ای وی افی هم پرونده دا ...

مرسی عزیزم

انشاا..همه خانم های بادار به سلامت زایمان کنند

خانم های تحت درمانم خیلی نتیجه بگیرند وصدای قلب نی ی هاشون بشنوند

شادی صدام کنید
عزیزم شما هم چقدر سختی کشیدی من فکر کردم فقط خودم خیلی اذیت شدم😣وای یعنی پنج تا آ داشتی از فریز در ...

آره عزیزم. ذات این دنیا همینه که توام با سختی و رنجه.ارامش مال این دنیا نیس، هر کس ی جوری می کشه . ما هم با بچه 😊

نه ۵ تاش اینجوری نشد. اول ۳ تا انتقال دادم ک منفی شد بار دوم ک رفته بودم برا انتقال اون دوتا ، اونا از فریز در نیومدن. بار دوم پانکچر هم ک کلا ی جنین خیلی ضعیف شد.و انتقال منفی.  حالا این دفعه ببینیم خدا چی مقدر کرده.

ان شاالله تا عید هممون نی نی تو دل مون باشه😍 بچه هایی هم ک باردارن سر موعد صحیح و سالم نی نیا رو بغل بگیرن😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خدایا چرااااااااااااااااااااااا خدایا بدبخت تر از من توی این دنیا هست دوستای گلم بیشترتون منو میشناس ...

بمیرم برات😭😭😭چرااینجوری شد،چراازفریزدرنیومدن اخه،چرااینقدبایدعذاب وگرفتاری بکشیم بخاطریه بچه اخه این زندگی اصلاعادلانه نیست😭😭😭😭برات یه دنیاارامش وخوشبختی ارزودارم خواهری نمیدونم واقعاچی بگم دلت آروم شه،ولی دلتوبذارپیش ثمین18بارانتقال ناموفق داشت،جنیناشم همه بلاست وعالی،نمیدونم حکمتش چیه بعضیاروخدامیچزونه تابه آرزوشون برسع،حالااوناک شوهراشون معتادوداغونن پشت هم بچه دارمیشن،ماهامحبوریم به هم دلداری بدیم که راحتتربگذره برامون،منم هفنه پیش 7مینانتقالم منفی شد،تازه من کنسرداشتم تخمدانمم برداشتن اهدایی میگیرم،هرکسی میبینی یه جورداره میجنگه خواهر،گریه هاتوبکن سبک شو،من تاهمین دیروزم کارم گریه بوداصلادلم سبک نمیشد،چاره چیه جزصبر

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
خدایا چرااااااااااااااااااااااا خدایا بدبخت تر از من توی این دنیا هست دوستای گلم بیشترتون منو میشناس ...

عزیزم 😥😥😥😥 واقعا نمیدونم چی بگم که با این سختی دلت اروم بگیره . هیچ کار خدا بی حکمت نیست شما هنوز هم راهای دیگه دارید اخریش اهدایی هست . با همسرت صحبت کن یعنی بخاطر بچه میگه جدابشیم ؟ مگه کاملا مشکل از شپا هست اگه یه بچه هم از پرورشگاه بیارید هم خیلی خوبه اگه راضی باشه

شما که دها استفاده می‌کنید ذخیره تون چند بود؟چون به ذخیره پایین ها میدن میخوام ببینم میشه منم بخورم

من ذخیرم دو سال پیش ۲/۱ بود ولی دو بار بعد اون پانکچر شدم دیگه آزمایش هم ننوشتن برام ازینورم همیشه تو سونو دکترا گفتن ذخیره ام خیلی پایینه. تا حالا هم ۳ تا پانکچر ک داشتم بیشترین تعداد فولیکولم ۷ تا بوده. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
@alaae   عزیز دلم ان شالله همشون جنین های خوب و با کیفیتی میشن، ‌‌و بار اول مامان بشی❤️❤️❤️

قربووونت برم نغمه جون. ممنونم ازت عزیرم❤️❤️❤️ ان شاالله خوش خبری شما😍

سلام عزیزم به خدا با خوندن هر کلمت اشک ریختم میدونم سخته حاله سقط پارسالتو فقط یکی مثله من میدونه که دقیقا مثله شما بودم برات از ته قلبم اگه لایق باشم دعا میکنم مشکلتون حل بشه و شوهرتم اروم بشه و دوباره از نو شروع کنید 

چقدر همگی سختی کشیدین ادم پیامهاتونو وقتی میخونه میگه ااااا پس من تنها نیستم هر کس یه مدلی زندگی تشکیل شده از همین غصه و شادیا کنار هم نمیشه که همش شادی باشه اصلا شادی کنار غم هست که معنی پیدا میکنه انشاالله همتون زود زود زود مامان بشین تهوع بگیرین دماغاتون گنده بشه زشت بشین پولاتون خرج مای بی بی و شیرخشک بشه بلند بگو الهی آمین

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
انشاالله اینبار نتیجه مثبت بگیری عزیزم برات دعا میکنم گلم

ممنونم عزیز دلم خییلی لطف می کنی😍❤️❤️❤️

چقدر همگی سختی کشیدین ادم پیامهاتونو وقتی میخونه میگه ااااا پس من تنها نیستم هر کس یه مدلی زندگی تشک ...

واقعا چقد خوب گفتی.

وااای دماغ گنده و زشت بشینش خیییلی باحال بود😍😍❤️❤️ الهی آمین برا هممون❤️