2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044496 بازدید | 684391 پست
پیا منو نخوندی شادی جون؟ از دیشب درد تخمدان راستم خیلی شدید شده. به ماما پیام دادم گفت حتما برو چکاپ ...

باران جون بیا از خودت خبر بده حتما 

منم الان از پیش ماما میام ضربان قلب جنین رو با سونی کید شنیدم ولی گفت سونی نخر چون ما بلد نیستیم باهاش کار کنیم و استرس میگیریم و گفت استفاده زیادشم خوب نیس برا جنین 

والا نیم ساعت تلفنی صحبت کردم ولی آخرش قانع نشدم شهرستان هستم نمیتونم حضوری برم 

به نظرم مشکل اصلی تو مرکز و دکترت بوده چون وقتی فولیکول ها نابالغ بودن و به دارو پاسخ ندادی حداقل کار اینه پانکچر رو کنسل کنه و سیکل بعدی با داروی دیگه ای امتحان کنه هر چند از روز هفتم هشتم سیکل میتونسته تشخیص بده 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا منم تو دوتا سینه هام کیست دارم یکیش که بزرگه هرسری راحت قابل لمسه ولی اونا ریزند تایادمه ۳و۴تای ...

میگن داروهایی که برای تخمک کشی استفاده می‌کنیم کیست سینه هم عوارضش هست شما دردی یا علائمی داشتین یا باید بریم چکاپ من چندبار دارو تخمک کشی استفاده کردم از این مورد میترسم 

چیزی نگفتم بهش😁 اینسری هم سونوم نکرد کاش میکرد 

ای بابا نمیدونم چرا آدم میره پیش دکتر فراموشی میگیره

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
میگن داروهایی که برای تخمک کشی استفاده می‌کنیم کیست سینه هم عوارضش هست شما دردی یا علائمی داشتین یا ...

بستگی به نوع کیست داره منم ی دونه ریز دارم که دکتر گفت قبل از شروع دارو باید اول بری مشاوره پستان رفتم گفت نوع کیستت جوریه که با داروی هورمونی خطر پلاک نمیشه ممکنه فقط دردناک بشه ولی خطر نداره و ویتامین ای بهم داد

برمیدارن گوشی رو من هروقت زنگ زدم جواب دادن  تو پیام رسان سروش پیام بدین بهتون نوبت میدن

عزیزم کار دکتر زهرا شمالی چطوره ؟ خوبه؟میتونی در موردش بگی 

دو هفته پیش بدون تحقیق از شهرستان رفتم پیش دکتر  زارعی شیراز خوب نبود میخوام این دفعه یک دکتر خوب انتخاب کنم که کارش خوب باشه 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
گلم رنگ کرمی داره مثل آرد‌نخودچیه😁 عطاریا دارند سوال کنید  کلا اگه روی رحم و تخمداناتونم بزا ...

برای کیست سینه هم خوبه ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
باران جون بیا از خودت خبر بده حتما  منم الان از پیش ماما میام ضربان قلب جنین رو با سونی کید شن ...

به سلامتی بهارک جون. من دارم میرم دکتر، تو راهم.

والا ماما من که کاری برام نمیکنه، البته سوال داشته باشم توی واتساپ میپرسم و جواب میده. اشتباه از خودم بود که بلد نبودم چطوری و کجا انتخاب کنم. ماما من کلا بعد تولد گفته میاد خونه.

به نظرم مشکل اصلی تو مرکز و دکترت بوده چون وقتی فولیکول ها نابالغ بودن و به دارو پاسخ ندادی حداقل کا ...

چی بگم والا😪 هیچوقت نمیان بگم مشکل از ما بوده آخرم مقصرت میکنن بی فایده ست 

مرسی خواهری،ممنون که جواب دادی یهوخوندم پیامارودلم ریخت گفتم چ خاکی توسرم کردم کاش دومیم میدادم،دلم ...

در مورد اینترالیپید و ای وی ای جی دوستان توضیح دادن

منم بیشتر از اون چیزی نمیدونم

ولی اگر بعدها خواستی درمان رو ادامه بدی بنظرم به دکترت پردنیزولون رو پیشنهاد بده و سرم نزن. 

تقویت تخمک و قوی بودن جنین هم برای مثبت شدن مهمه

ان شاء الله خدا شگفت زده ت می کنه و طبیعی مامان میشی ❤️

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
بله dhea رو برای ذخیره پایین میدن و کیفیت تخمک رو میبره بالا ،من ذخیره ام زیر یکه،برای من‌که تاثیر ن ...

من اولین آزمایش که قبل از تخمک کشی هام سال۹۸ دادم ۴ بود ذخیره م دیگه بعد از تخمک کشی ها ۳ بودم 

در مورد اینترالیپید و ای وی ای جی دوستان توضیح دادن منم بیشتر از اون چیزی نمیدونم ولی اگر بعدها خو ...

پردنیزولونم میخورم خواهرجان،طبیعی ک اصلانمیشه چون تخمدان ندارم اصلا

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود