2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044699 بازدید | 684402 پست
عزیزان ی سوال دیگم داشتم من روز هشتم پریودی ۵تا فولیکول سمت چپ سایز ده ۳تا سایز ۱۱ و یکی ۱۵ سمت را ...

سلام ساراجان، چیشد سایز فولیکولان یکسان رشد کردن؟ تغییراتشون چطوری شد؟منم الان تو همین مرحله ام ولی یکسان رشد نکردن. میشه بپرسم داروهات چی هستن و دوزمصرفت چقدره؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فداتبشم الهی بزودی بی بی مثبت تورو ببینیم بیوفتیم به جونت که بری ازمایش😍😍

خدا نکنه قربونت برم.انشاالله 

خدا دو قلوهات رو حفظ کنه عزیزم 😘😘

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
خانوما من بی بی چکم دیروز با هاله مثبت شد امروزم یکی زدم رنگش بیشتر شد رفتم آز منفی زده بدون تیتر دا ...

سلام عزیزم ایشالا مثبته چون پررنگ تر هم شده 

تیتر بدی بهتره بنظرم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
درسته فردا دیگه روز دوازده هست اگه مدیکور مثبت شد تیتر میدم .اگه منفی شد همون شنبه میرم آز-توکل به خ ...

این چ حرفیه عزیزم .اگر میبینی استرس میگیریم یا حرص میخوریم به این دلیل که کم و بیش داخل شرایط مشابه بودیم 

ما همه همدردیم .به خاطر همین خیلی راحت همدیگه رو درک میکنیم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
راستی عزیزم الهی دوقلوهاتو صحیح و سالم بغل کنی 😍😍🥰خودتو اماده کن که پوست از سرت میکنن😂😂😂من این ...

عزیزم اینجوری گفتی یه لحظه اون زمان رو تصور کردم دلم غنچ رفت برای اون لحظه. ان شاء الله که این اتفاق برای همه دوستان منتظر تایپک باشه 🤲

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌

مرسی گل ها🌹نه ایندفعه یه جای دیگه میرم وقتی زنگ زدم جای جدید بهش شرایطم رو توضیح دادم گفت منفی و مثبت تنها که دادی بتای بالای۱۰۰ رو میگن مثبت شاید پایین تر از اون بودی یا هم کلا منفی بودی -البته اینم بگم من تا حالا بی بی چک مثبت کاذب داشتم که بعدش پریود شده باشم اما تو اقدام طبیعی نه ای پی اف-امید به خدا

عزیزم رفتم کارت داروییم رو دیدم من منوپور و اورگالوتران و اویترل داشتم 

من این هارو تاحالا نشنیدم ، قرص بودن یا تزریقی خاطرتون هست؟ بهارک جان ی سوال دیگه اینجا سن که بالا بره همه چیز رو میندازن گردن سن .دختر عمه دوستم دقیقا خاطرم نیست کدوم کشور بودن میگفت دکتر های اونجا اصلا به سن اعتقادی ندارن و میگن تا زمان یائسگی بارداری اتفاق می افته. و تازه اونجا تو سن بالا اقدام به بارداری میکنن و همین خانم رفته بودن برای مشکلات ناباروری براشون اقدامی نکرده بودن گفته بودن عادیه و زمان داری برای چی میخوای با دارو بدنتو داغون کنی برای همین اومده بود ایران ای وی اف و باردار شد و رفت. حالا میخواستم بپرسم شما هم این تجربه رو داشتین یا درموردش چیزی شنیدین؟

عزیزم اینجوری گفتی یه لحظه اون زمان رو تصور کردم دلم غنچ رفت برای اون لحظه. ان شاء الله که این اتفاق ...

وقتی برای اولین بار بغلشون میکنی تازه میفهمی زندگی یعنی چی انگار همه غم های دنیا از دلت میرن و فقط عشق جاشو پر میکنه🥺🥰الهی به حق امام زمان قسمت همه منتظرا و بچه های گل این تاپیک

خداياشكرت....❤️